Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 10. 2022,
9.12

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Lunos

Natisni članek

varčevanje Ljubljanski maraton odbojka zrak prezračevanje Lunos nagradna igra advertorial

Četrtek, 20. 10. 2022, 9.12

2 meseca, 1 teden

Skupaj za zdravje vašega doma!

To slovensko podjetje vam podarja kar 500 športnih nagrad #nagradnaigra

Vsebino omogoča Lunos
Lunos nagradna

V podjetju Lunos so za vas pripravili posebno akcijo Skupaj za zdravje vašega doma, kjer bodo kar 500 srečnežem podarili športne nagrade Lunos. Med drugim se boste potegovali tudi za izjemno zračen in lahek čevelj za prosti čas, ki ga je izdelala podjetje Alpina in je primeren za nošenje po mestu ali za aktivnosti v naravi, predvsem v suhem in toplem vremenu. Nagradna igra traja od 12. 9. 2022 do 31. 10. 2022.

Sodelujte in osvojite 500 Lunosovih nagrad, uporabnih za športnike. Pravilen odgovor je bil med drugim razkrit v sklopu oddaj Gremo na tek (*nagradna igra je končana).

gremo na tek 6
Sportal Peklenska preizkušnja na slovenski obali #video

Temelj vsega

Človek v eni sami uri vdihne več kot pol kubičnega metra zraka, polnega bakterij, virusov, pršic, vlage ter drugih dejavnikov, ki jih v prostoru ne vidimo, vplivajo pa na naše zdravje, počutje ter delovno učinkovitost. Ker večino časa preživimo v zaprtih prostorih, doma, na delovnem mestu in v različnih javnih stavbah, je kakovost notranjega zraka zelo pomembna.

Kakovosten zrak v naših domovih je osnova, temelj vsega, njegov pomen je večplasten, odraža se na številnih področjih, na splošno pa vpliva na zdravje, počutje in delovno učinkovitost. Prezračevanje našega doma je potrebno približno tako kot dihanje pri človeku. Zrak se preprosto izrabi, koncentracija ogljikovega dioksida v primerjavi s kisikom se dvigne in treba ga je zamenjati. Ta proces mora teči nenehno, ne glede na letni čas.

Lunos nagradna | Foto:

Vgradnja prezračevalnega sistema Lunos poskrbi za stalni pritok svežega zraka in odvajanje izrabljenega. "Decentralni prezračevalni sistem je najboljša rešitev, da se rešimo čezmerne vlage, zatohlosti in škodljivega zraka. Vgradnja decentralnega prezračevalnega sistema poskrbi, da so izmenjave zraka kontrolirane (ne preveč in ne premalo), da pri tem ne izgubljamo dragocene energije in tako poskrbimo za zdravje stanovalcev ter objekta. Ob tem tudi ni toplotnih izgub: temperatura notranjega prostora se ohranja, pozimi prostora ne podhlajamo, poleti pa vročina ostane zunaj. Z energetsko učinkovito izmenjavo zraka poskrbimo za zdravo bivalno ozračje, za boljše počutje, boljše zdravje. Na koncu koncev so naši prezračevalni sistemi najboljša obramba pred vsakovrstnimi virusi, ne samo pred boleznijo covid-19. To velja tako za domove v katerih živimo kot tudi za javne objekte, pisarne, joga centre, telovadnice, vrtce, šole in vse preostale prostore, kjer se pač toliko časa zadržujemo," razloži izkušeni podjetnik in direktor podjetja Lunos Milan Kuster.

Prezračevalne sisteme Lunos odlikujejo tudi dostopna cena, možnost vgradnje kadarkoli (tudi v obstoječe objekte), neslišno delovanje, najboljši filtrni sistem (tudi proti cvetnemu prahu), preprosta vgradnja in nizki obratovalni stroški. Prihranki energije so med 25 in 30 odstotki v primerjavi z odpiranjem oken.

Ključne prednosti prezračevalnih sistemov Lunos:

  • boljša kakovost bivanja
  • svež in čist zrak, brez vlage
  • varčevanje z energijo
  • skoraj neslišno delovanje
  • protihrupna zaščita 
  • brez prepiha
  • filter proti alergijam
  • enostavna montaža in poceni vzdrževanje

Skupaj za zdravje vašega doma!

Podjetje Lunos velja za prave specialiste prezračevanja pri nas. Ker je podjetju mar za vaše zdravje, so to jesen za vas pripravili posebno akcijo, v kateri vam za nakup paketa rekuperatorskih enot Lunos podarjajo kar 1.000 oziroma 2.000 evrov popusta.

Več o akciji najdete tukaj.

Akcija velja od 12. 9. 2022 do 31. 10. 2022 oziroma do odprodaje zalog.

Lunos nagradna | Foto:

Vlagajte v zdravje svojega doma

Če si tudi vi želite investirati v zdravje svojega doma, očistiti zrak v njem ter se znebiti vlage, plesni, številnih mikroorganizmov in pršic, ki tako rade živijo z nami, ne odlašajte in stopite v stik s podjetjem Lunos. Za vas bodo poskrbeli od začetka do konca – z brezplačnimi nasveti in predlogi, ki bodo najbolj ustrezali vašemu domu.

Pošljite jim svoje vprašanje ali povpraševanje prek kontaktnega obrazca ali po e-pošti info@lunos.si. S povpraševanjem pošljite svojo telefonsko številko, tloris svoje bivalne površine in poslali vam bodo celovito rešitev za vaše novo bivalno udobje. Za ponudbo lahko pokličete tudi na brezplačno modro številko 080 73 13.

Lunos | Foto:

 

Osebno jih lahko obiščete na lokacijah:

POSLOVALNICA LJUBLJANA

Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana, 01 620 43 00, 080 73 13, info@lunos.si

POSLOVALNICA MARIBOR

Tržaška 65, 2000 Maribor, 05 933 83 90, 080 71 86, info@lunos.si

POSLOVALNICA MURSKA SOBOTA

Gorička ulica 4900 Murska Sobota, 080 35 20

POSLOVALNICA SLOVENJ GRADEC

Celjska cesta 48 A, 2380 Slovenj Gradec

Milan Kuster
Trendi To so superge letošnjega poletja
lUNOS
Trendi Že 100.000 Slovencev je enotnih: to je najboljša rešitev za zdravje vašega doma, brez vlage in plesni
 
Luno
Trendi Hiša v okolici Ljubljane: Zdaj objekt diha, pred tem pa je "dihtal"
Jan Polanc/Lunos/i-VENT
Trendi Vlaga in plesen po menjavi oken: to rešitev uporabljajo številni Slovenci
Lunos
Trendi Svežina na robu Ljubljanskega barja: hiša, ki je ponovno zadihala
Ne spreglejte