Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 10. 2017,
14.29

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav

Foto: Pristop

Natisni članek

advertorial Jurij Zrnec zavarovanje Zavarovalnica Triglav

Četrtek, 12. 10. 2017, 14.29

2 meseca

Jurij Zrnec tudi kot reševalec na snegu ne pozna polovičarstva

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav

Foto: Pristop

Nikoli ni prezgodaj za priprave na novo smučarsko sezono, ko bomo spet dirjali po belih strminah. Tudi Jurij Zrnec se pripravlja, da bo svoje amatersko znanje smučanja tako nadgradil, da se bo lahko po robu postavil bolj izkušenim rekreativcem, ki prisegajo na čare tega športa.

Triglav Asistenca | Foto:

Sneg in smučanje zahtevata celega človeka in tudi Jurij Zrnec ne pozna polovičarstva. Na TV-zaslone tako kmalu prihaja nov spot v seriji Jurijevih pripetljajev.

Že kot doktor Muc ni poznal ovir

Pred njim je nov izziv, in sicer se je kot vodja ekipe Obilna straža moral pripraviti tudi na smučarsko sezono, ki, kot vemo, s seboj vedno prinaša tudi dobro mero tveganja. Akrobacije na snegu se lahko končajo tudi malo drugače, kot smo sprva načrtovali.

Jurij Zrnec ima z različnimi zdravstvenimi tegobami veliko izkušenj že kot doktor Muc iz Naše male klinike, kjer zanj ni bila nerešljiva nobena težava. Od takrat je seveda samo še napredoval in se razvil v strokovnjaka za poškodbe na snegu.

Tako zaupanja vreden človek bo bogata pridobitev tudi za predane člane ekipe Obilna straža. Zato se že zdaj predaja snežnim radostim. Zajahal je sani, obul snežke in nadel rokavice. Le kam ga nesejo novi zapleti? Bo njegova predanost tokrat dovolj, da prehiti hitro in učinkovito asistenco Zavarovalnice Triglav? Kmalu na vaših TV-zaslonih in YouTube kanalu.

Nesreča nikoli ne počiva, prav tako ne Obilna straža

Triglav Asistenca | Foto:

Žal so nevarnosti smučanja včasih podcenjene in nas med počitnicami v tujini, ko bi morali uživati med vijuganjem po neskončnih zasneženih pobočjih, preseneti poškodba. Takrat se moramo kar naenkrat začeti ukvarjati s prevozom v bolnišnico, stroški zdravljenja in prevoza ter z iskanjem ustreznih ustanov, kjer nas bodo primerno obravnavali.

Tudi tokrat se bo Obilna straža izjemno potrudila, da bo prva na prizorišču nezgode. Jurij Zrnec kot strokovno usposobljen reševalec se bo poskušal s svojo asistentko čim hitreje prebiti do ponesrečenca, kot vedno pa obstajajo še hitrejše rešitve, ki mu tudi tokrat prekrižajo dobronamerne načrte.

Zavarovanje za tujino z asistenco

Triglav Asistenca | Foto:

Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih se vam v tujini lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen. Zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco je primerna rešitev v primeru bolezni ali nezgod. Glavna prednost asistence Zavarovalnice Triglav je prav hitrost, ki se izkaže tudi med počitnicah v tujini.

TRIGLAV ZDRAVSTVENA ASISTENCA ZA TUJINO: + 386 59 09 18 81

Triglav Asistenca | Foto: Stroške zdravljenja neposredno krije zavarovanje, zato v primeru nezgode ali bolezni takoj pokličite asistenčni center.

Če pa boste stroške v tujini prevzeli sami, boste povračilo stroškov uveljavljali ob vrnitvi v domovino.

Kaj vse vključuje Zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco?

  • Posreduje informacije o možnostih zdravstvenih storitev v državi, v katero potujete, in njihovi ustreznosti,
  • vzpostavi stik z vašim zdravnikom, če je to potrebno,
  • svetuje o najprimernejšem postopku zdravljenja in organizira vaše zdravljenje,
  • v okviru zavarovalne vsote prevzame stroške zdravljenja v bolnišnici in stroške prevoza do bolnišnice ali v domovino.

 

Triglav Asistenca | Foto: Mobilna aplikacija Triglav Asistenca omogoča hiter in preprost dostop do asistenčnih storitev, tudi s sporočanjem točne lokacije in prijavo škodnih primerov.

Mobilna Aplikacija Triglav Asistenca je na voljo za Android in iPhone.

 

Asistenčne storitve za avto, dom, kolo in potovanja

Jurij Zrnec Obilna straža Triglav | Foto:

V Zavarovalnici Triglav ponujajo koristna in praktična asistenčna zavarovanja*. Asistenčne storitve so del avtomobilskih zavarovanj, zavarovanj za dom, zavarovanja za kolesa in kolesarje ter del turističnega zavarovanja.

Ravno hitro in učinkovito reševanje škodnih in nezgodnih primerov je ena izmed glavnih prednosti asistenčnih zavarovanj Zavarovalnice Triglav.

Do asistenčne pomoči lahko uporabnik dostopa prek telefonske številke 080 2864 za klice iz Slovenije, +386 2 222 2864 za klice iz tujine, +386 59 09 1881 za zdravstveno asistenco v tujini ali prek mobilne aplikacije Triglav Asistenca. Klicni center za zdravstveno asistenco v tujini zagotavlja 24-urno pomoč v slovenskem jeziku.


Domska asistenca je hitra in učinkovita rešitev nezgod v vašem domu. Vključuje hitro pomoč strokovnjaka, ki pomaga preprečiti večjo škodo in nam priskoči na pomoč pri odpravi posledic. Domska asistenca je vključena v vseh paketih zavarovanj za dom.

Avtomobilska asistenca je 24-urna pomoč na cesti v Sloveniji in Evropi, ki na območju Slovenije prihiti na pomoč v približno 30 minutah, povprečni odzivni čas v tujini pa znaša okrog 45 minut. Na voljo je tudi možnost sporočanja lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.

Asistenca za kolo in kolesarja je pomoč v Sloveniji in bližnjih državah, ki krije stroške prevoza kolesarja in namestitev v hotelu, stroške pomoči doma ali na cesti in prevoz kolesa ter omogoča sporočanje lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.

Zdravstvena asistenca v tujini je zanesljiva pomoč, ko ste v tujini. V primeru nezgode ali bolezni je na voljo 24-urna asistenca, zavarovanje vključuje kritje stroškov nujnega zdravljenja, kritje stroškov prevoza zaradi bolezni ali nezgode, in sicer v okviru dogovorjene zavarovalne vsote.

* Podrobnosti posameznega tipa zavarovanja določajo splošni pogoji zavarovanja, kot jih določi Zavarovalnica Triglav.

Ne spreglejte