Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 12. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

smuči smučanje Atomic Redster XT

Petek, 23. 12. 2016, 7.00

6 let, 6 mesecev

Atomic Redster XT: smuči s tehnologijo svetovnega pokala

Oglasno sporočilo

Ljubitelji urejenih smučišč stalno iščejo opremo, ki zagotavlja še več oprijema, večjo odzivnost in stabilnost. Vse to zagotavljajo smuči v seriji Redster XT. Redster XT je serija smuči za urejene terene s tehnologijo smuči za svetovni pokal.

 | Foto:

Nadaljujemo zgodbo o uspehu serije XT

V lanski sezoni smo prvič predstavili serijo Redster XT, ki je v trenutku postala hit sezone. Smuči s tehnologijo svetovnega pokala, ki dovoljujejo več igrivosti in zabave za ves dan. Smuči imajo videz all-mountain in so odlične za vse, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, a si še vedno želijo sproščenih zavojev ob koncu dneva.

XT: popolna mešanica slalomskih in veleslalomskih smuči

Kratica XT je okrajšava za "cross turn", kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostni sredici z lesenim jedrom (Power Woodcore) pa so smuči izjemno dinamične in odzivne. Leseno jedro prav tako pripomore k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

Konstrukcija smuči omogoča popoln prenos energije in natančno vodenje zavojev v vseh razmerah. Smuči so opremljene z vložki iz titana, ki zagotavljajo odlično torzijsko stabilnost in absorpcijo vibracij. Kombinacija oblik Camber in Rocker pomeni odličen oprijem robnikov in vhod v zavoj.

Ena serija, trije modeli

V seriji Redster so na voljo trije modeli smuči.

Redster Doubledeck 3.0 XT – vrhunski model v seriji Redster XT. Smuči so opremljene z vso tehnologijo Redster: tehnologija RAMP, ki aktivno uravnava smučarjev položaj na smučeh, zagotavlja boljši nadzor in natančen oprijem robnikov, prosto gibljiva zgornja plošča smuči pa zagotavlja odlično blaženje vibracij.

 | Foto:

Redster XTi – visokakovostne smuči z vložki iz titana, ki so odlična kombinacija slalomskih in veleslalomskih smuči.

 | Foto:

Redster XT – uvodni model, ki ga odlikujeta izjemna vodljivost in vsestranskost.

 | Foto:

REDSTER XT – tehnologije svetovnega pokala in vsestranskost za ves dan v enem paru smuči!

Več na: www.atomic.com/sl-si

Ne spreglejte