Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
9. 9. 2018,
17.30

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Natisni članek

Patrice Sousia NK Mura ND Gorica Vladimir Oršolić

Nedelja, 9. 9. 2018, 17.30

5 let, 7 mesecev

Bosanec podpisal za Gorico, bo Kamerunec za Muro?

Mura preizkuša mladinca Barcelone, Bosancu v Gorici je uspelo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Pri Gorici so v času reprezentančnega premora potrdili podpis pogodbe s hrvaškim branilcem Vladimirjem Oršolićem, ki je bil v Novi Gorici v preizkušnji že nekaj časa in očitno prepričal. Pri Muri je na preizkušnji nekdanji mladinec slovite Barcelone Patrice Sousia. Bo do pogodbe prišel tudi mladi Kamerunec?

Vladimir Oršolić je z Gorico treniral že nekaj časa in očitno prepričal trenerja Mirana Srebrniča, saj so pri štirikratnih slovenskih prvakih potrdili, da so z njim podpisali pogodbo. Po novem bo pri Gorici dres s kultno številko 6, ki jo je v času dolgoletne igralske kariere nosil prav zdajšnji trener Srebrnič, v lasti tega 21-letnega nekdanjega člana reprezentančnih selekcij Bosne in Hercegovine, ki je sicer rojen na Hrvaškem.

"Zelo sem vesel, da sem se s klubom uspel dogovoriti o sodelovanju. Tukaj sem že nekaj časa, in zaenkrat je vse tako kot mora biti. Ekipa me je lepo sprejela, poleg tega pa se na treningih dela zelo kvalitetno. Kar se tiče osebnih želja, si želim čim več zdravja. S trdim delom si bo potrebno izboriti mesto v moštvu, in posledično z dobrimi igrami izpolniti pričakovanja s strani kluba. Rad bi se zahvalil upravi in trenerskemu štabu za zaupanje, ki so mi ga pokazali s ponujeno pogodbo," je ob podpisu povedal Oršolić, ki je bil v preteklosti član zagrebških Lokomotive in Dinama, pri katerem je igral za drugo ekipo, igral pa tudi za NK Lučko, iz katerega je prišel v Slovenijo.

Bo mladinec Barcelone prepričal Anteja Šimundžo?

Patrice Sousia v družbi najdražjega nogometaša vseh časov Neymarja, ko sta bila še oba člana Barcelone. | Foto: Twitter - Voranc Patrice Sousia v družbi najdražjega nogometaša vseh časov Neymarja, ko sta bila še oba člana Barcelone. Foto: Twitter - Voranc Zanimiv nogometaš pa je na preizkušnji tudi v Muri. Pri sobotni zmagi na prijateljski tekmi proti madžarskemu drugoligašu Siofoku je za ekipo Anteja Šimundže v drugem polčasu zaigral Patrice Sousia.

Gre za 19-letnega napadalca iz Kameruna, ki je pri Muri na preizkušnji in je bil do julija letos član mlajših selekcij slovite Barcelone.

Tja je s 13 leti prišel iz nogometne šole slovitega rojaka Samuela Eto'oja, a se do članske ekipe ni prebil, tako da utegne biti Murska Sobota, če bo seveda prepričal, njegova prva izkušnja v profesionalnem nogometu.

Gorica
Sportal Gorica zaradi transparenta navijačev, ki spodbuja nestrpnost, ob 2.000 evrov
Darko Milanič
Sportal Gorica namučila legendo svetovnega nogometa, Olimpija navdušila, Maribor ravno obratno

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 lahko štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljate v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem je na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte