SiolNET. Sportal OI Tokio
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
štafeta 4 x 200 m prosto prejela vabilo za nastop v tokiu

Olimpijska vozovnica še za dve slovenski plavalki

0,11

termometer

Neža Klančar, Katja Fain, Janja Šegel, Tjaša Pintar | Slovenska štafeta je prejela vabilo za nastop na OI: Katja Fain (levo) in Janja Šegel (druga z desne) sta imeli olimpijski nastop zagotovljen že pred tem, zdaj sta vozovnico za Tokio prejeli še Neža Klančar in Tjaša Pintar. | Foto: Aleksander Gasser/STA
Slovenska štafeta je prejela vabilo za nastop na OI: Katja Fain (levo) in Janja Šegel (druga z desne) sta imeli olimpijski nastop zagotovljen že pred tem, zdaj sta vozovnico za Tokio prejeli še Neža Klančar in Tjaša Pintar. Foto: Aleksander Gasser/STA

Na seznam olimpijskih potnikov za igre v Tokiu 2020 se je razširil še za dve plavalki. Mednarodna plavalna zveza in prireditelji iger v Tokiu so na igre, ki se bodo začele 23. julija, povabili tudi žensko štafeto na 4 x 200 m prosto, s čimer sta olimpijski potnici postali še Neža Klančar (Olimpija) in Tjaša Pintar (Radovljica).

Članici štafete ta tudi Katja Fain (Branik Maribor) in Janja Šegel (Fužinar Ravne), ki sta si že pred tem priplavali individualne norme za nastop. Posebno vabilo je prejel tudi Martin Bau (Branik Maribor), tega pa še vedno čaka tudi Tjaša Vozel (Zvezda Kranj).

Slovensko plavanje bo na igrah zastopala tudi daljinska plavalka Špela Perše (Radovljica).

Martin Bau Sportal Vabilo za nastop na OI prejel tudi plavalec Martin Bau Katja Fain Sportal V Tokiu si želi odplavati osebni rekord Slovenija - Venezuela Sportal Dončić odgovoril na vroče vprašanje: Olimpijska medalja ali šampionski prstan?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin