Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
10. 10. 2016,
18.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,83

1

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij nogomet Wayne Rooney Patrice Evra Neymar Lionel Messi Lionel Messi Serge Aurier Petr Čech

Ponedeljek, 10. 10. 2016, 18.38

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Žena angleškega zvezdnika pred prihodom v Ljubljano izgublja živce

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,83

1

Za nami je konec tedna, ki je bil rezerviran za tekme kvalifikacij za nogometno svetovno prvenstvo 2018, kar pa seveda ne pomeni, da se ob zelenicah ni dogajalo nič zanimivega. Seveda se je.

Slovenija – Anglija, Stožice, torek, 11. oktober, 20.45

Žena angleškega zvezdnika pred prihodom v Ljubljano izgublja živce

Coleen Rooney ni zadovoljna z odnosom, ki ga imajo navijači do njenega moža. | Foto: Reuters Coleen Rooney ni zadovoljna z odnosom, ki ga imajo navijači do njenega moža. Foto: Reuters Coleen Rooney, žena prvega zvezdnika angleške nogometne reprezentance, ki jo v torek v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 čaka gostovanje v Ljubljani, Wayna Rooneyja, se je po sobotni tekmi na Wembleyju proti Malti (2:0), kjer so njenega dolgoletnega moža navijači zaradi slabe igre izžvižgali, je na Twitterju z več objavami dala vedeti, da ji gredo kritike na račun njenega življenjskega sopotnika pošteno na živce.

"Ko enkrat na štiri tedne pogledaš svoj bančni račun in ugotoviš, da je na njem vedno več kot milijon funtov, imajo ljudje pravico do izražanja svojega nezadovoljstvo," jo je ob tem zbodel eden izmed navijačev Anglije. "Denar me ne zanima," je odgovorila 30-letna žena slovitega nogometaša. Ko tvoj partner  zasluži 250 tisoč angleških funtov na teden, je kaj takega lahko govoriti. Če se malce pošalimo …

Francoski zvezdnik se sprašuje: Zakaj sovražite ponedeljke?

Poglejte, kako je francoski nogometni zvezdnik in nogometaš torinskega Juventusa Patrice Evra svoje sledilce na Instagramu vprašal, zakaj sovražijo pregovorno moreče ponedeljke.

Neymar je osrečil šestletno deklico

Evelin in Neymar. | Foto: Evelin in Neymar. Zvezdnik brazilske reprezentance in Barcelone Neymar je poskrbel za lepo gesto. V Braziliji živi šestletna deklica Evelin, ki se je rodila brez noge in obeh rok. Njena velika želja je, da bi nekoč spoznala Neymarja. To se za zdaj še ni zgodilo, jo je pa eden izmed največjih zvezdnikov svetovnega nogometa pozdravil s posebnim videom, ki ga je posnel za njo.

Nenavadno: poglejte, kako so pred tekmo pozirali nogometaši Walesa

Pred nedeljsko tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 proti Gruziji (2:2) so se nogometaši Walesa pri skupinskem fotografiranju pred začetkom tekme odločili za nenavadno pozo. Kaj so naredili?

Kakšni so novi Messijevi nogometni čevlji?

Zvezdnik Argentine in Barcelone Lionel Messi je po mnenju mnogih najboljši nogometašev na svetu. Kot tak je seveda velik magnet za milijone oboževalcev po vsem svetu. Vsaka malenkost, povezana z življenjem tega argentinskega asa, je zanimiva. Tudi to, kakšne nogometne čevlje ima. Njegov opremljevalec je zanj izdelal nove. Njihova fotografija je v javnosti zaokrožila, še preden so se znašle na prodajnih policah. Kakšni so?

"Prerezal" si je vrat

S kvalifikacijami za svetovno prvenstvo 2018 nadaljujejo tudi afriške reprezentance. Slonokoščena obala je s 3:1 premagala Mali. Enega izmed zadetkov je zabil tudi kontroverzni nogometaš francoskega PSG Serge Aurier in ga proslavil na prav poseben način. Kako?

V vrstah turškega velikana je debitiral 14-letnik!

V času reprezentančnega premora klubi povsod po Evropi igrajo prijateljske tekme. Udarila sta se tudi Galatasaray in sofijski Levski, Turki so zmagali z 2:0. To seveda ne bi bila novica, če v vrsto velikana turškega nogometa v 89. minuti na igrišče ne bi vstopil 14-letni Mustafa Kapi.

Čech sporoča: Prihaja zima, kupite si mojo kapo!

Reprezentant Češke in vratar londonskega Arsenala Petr Čech že vrsto let med tekmami nosi zaščitno kapo, ki je postala njegov zaščitni znak (na glavi jo ima, odkar je pred časom v dresu Chelseaja dobil hujše poškodbe glave). Zdaj se je eden izmed najboljših vratarjev zadnjega desetletja odločil, da se bo posvetil tudi poslu s prodajanjem teh kap. V ta namen posnel tudi video, ki ga je objavil na Facebooku.

Messi ima novo tetovažo

Lionel Messi si je omislil novo v seriji tetovaž, ki jih nosi na telesu. Tokrat sta se za isti korak odločila kar z ženo Antonello. Vsak na svoj del telesa sta si vtetovirala krono. "Jaz sem tvoj kralj, ti si moja kraljica," sta si verjetno želela sporočiti.

Lionel in Antonella Messi in njuni tetovaži. | Foto: Lionel in Antonella Messi in njuni tetovaži.

Wayne Rooney in njegov grozljiv prekršek

Če smo že začeli, pa z njim tudi končajmo. Wayne Rooney se je na udaru pred torkovim gostovanjem v Ljubljani znašel tudi zaradi prekrška, ki si ga je privoščil na sobotni tekmi proti Malti v Londonu. Kaj je naredil?

Sporen prekršek Wayna Rooneyja s tekme proti Malti. | Foto: Sporen prekršek Wayna Rooneyja s tekme proti Malti.

 

Ne spreglejte