Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
21. 7. 2016,
1.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

Natisni članek

Paul Pogba Manchester United Jose Mourinho

Četrtek, 21. 7. 2016, 1.24

6 let, 7 mesecev

Juventus naj bi sprejel ponudbo za Paula Pogbaja

Vse kaže, da imamo novega najdražjega nogometaša vseh časov

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

Pogosto zanesljiv francoski časnik L'Equipe piše o tem, da je Juventus sprejel ponudbo Manchester Uniteda za Paula Pogbaja, ki naj bi znašala kar 110 milijonov evrov, kar pomeni, da bo francoski zvezdnik v kratkem postal najdražji nogometaš vseh časov.

Novico o sprejeti ponudbi za svojega tržno najzanimivejšega nogometaša naj bi pri torinskem Juventusu uradno potrdili kaj kmalu, če gre verjeti informacijam iz Francije in tudi Anglije.

Paul Pogba, ki je trenutno še na počitnicah v ZDA, naj bi Manchester United stal kar 110 milijonov evrov. Podpisal naj bi petletno pogodbo, ki bo temu 23-letnemu vezistu letno prinesla kar 13 milijonov evrov.

Odšel je zastonj, vrača se kot najdražji v zgodovini

Vse kaže, da se vrača v Manchester United. | Foto: Vse kaže, da se vrača v Manchester United. Francoski reprezentant bo, če so informacije točne, poskrbel za najdražji prestop v zgodovini nogometa. Dozdajšnji rekorder je (bil) Valižan Gareth Bale, za katerega je madridski Real leta 2013 odštel kar 101 milijon evrov.

Pogba se očitno vrača v Manchester United, katerega član je bil pred prihodom v Torino. Juventus ga je k sebi leta 2012 zvabil zastonj, od Old Trafforda pa se je poslovil, ker pod vodstvom legendarnega Alexa Fergusona ni dobil dovolj priložnosti za igro.

Odigral je le sedem tekem. Zdaj se v Manchester očitno vrača kot najdražji v zgodovini nogometa.

Francoski zvezdnik Juventus zapušča po 178 odigranih tekmah v vseh tekmovanjih, v katerih je dosegel 34 golov in prispeval 43 podaj. S Torinčani je bil štirikrat italijanski državni in dvakrat pokalni prvak.

Jose Mourinho bo na Old Traffordu pozdravil še četrtega novinca. | Foto: Jose Mourinho bo na Old Traffordu pozdravil še četrtega novinca.

Četrta okrepitev Joseja Mourinha

Pogba je četrta okrepitev novopečenega trenerja Manchestra Joseja Mourinha. Portugalec je pred tem k sebi zvabil mladega branilca iz Slonokoščene obale Erica Baillyja, švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića in armenskega ofenzivnega vezista Henriha Mhitarjana.

Ne spreglejte