Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
23. 9. 2015,
11.52

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Mario Balotelli AC Milan Liverpool Udinese Siniša Mihajlović

Sreda, 23. 9. 2015, 11.52

6 let, 6 mesecev

V Liverpoolu kolcanje, v Milanu navdušenje: Mario Balotelli je nazaj (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Mario Balotelli je nazaj, bi lahko dejali po novi izjemni predstavi italijanskega napadalca v dresu AC Milana. Po slabi sezoni v Liverpoolu, ki jo hoče hitro pozabiti, je Balotelli spet začel uživati.

Balotelli v prestolnici mode igra le kot posojeni nogometaš Liverpoola, ki pa za Maria noče več niti slišati, zato bo skoraj zagotovo tudi po tej sezoni ostal v Italiji. V Palermu rojeni problematični nogometaš je namreč v pretekli sezoni za Liverpool odigral 28 tekem, a dosegel le štiri zadetke, kar je bilo za vodstvo angleške ekipe odločno premalo, zato so se mu ob koncu tega prestopnega roka z veseljem odpovedali in ga poslali v Milano, kjer je Balotelli že igral v sezoni 2013/14.

Italijanski napadalec je že na tekmi proti Palermu pokazal, da je vse bolj poskočen, da ima vse lažji korak, vse skupaj pa je le še potrdil na torkovi tekmi v Vidmu, ki jo je začel v prvi postavi in zaupanje trenerja tudi upravičil. Poletni Mario je bil nočna mora za branilce Udineseja, ki mu tako rekoč niso mogli vzeti žoge, dosegel pa je tudi fantastični zadetek po izjemni izvedbi prostega udarca.

Žoge ne bodo videli

"Čestital bi celotni ekipi, borili smo se kot levi," je pod fotografijo na Instagramu zapisal 25-letni nogometaš. "Malce smo bili nepazljivi in prejeli dva lahka zadetka, a štejejo le tri točke," je dodal. Milan je že vodil s 3:0, na koncu pa je imel Udinese celo možnost za izenačenje.

Na srečo navijačev Milana se je vse dobro izteklo in druga zaporedna zmaga, ki je Rossonere priključila zgornjemu domu lestvice serie A, je bila tukaj.

"V Vidmu je vedno težko. Tudi zame je bilo, saj sem vedel, da bom ponovno tarča vseh provokatorjev. Dobil sem nezaslužen rumeni karton, ki me je malce vrgel iz tira, a gledano v celoti moram biti zadovoljen s svojo predstavo. Počasi mi odpadajo kamni z mojih čevljev in postajam vse boljši. Ko je tako, me lahko moji čuvaji le tepejo po nogah in prejemajo rumene kartone, žoge pač ne morejo dobiti," je kontroverzni Italijan poslal jasno sporočilo vsem, ki se bodo z njim srečali v prihodnjih tednih.

Mihajlović: Bil je najboljši na igrišču

Po tekmi je predstavo svojega varovanca pohvalil tudi trener Milana Siniša Mihajlović: "Balotelli je pokazal, da je nazaj, da se je sposoben mirno odzvati na vse provokacije, ki jih tudi tokrat ni manjkalo. Bil je odličen, najboljši na igrišču, naredil je razliko."

Mojstrovina Maria Balotellija:

Ne spreglejte