Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 7. 2018,
9.52

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,51

Natisni članek

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Torek, 3. 7. 2018, 9.52

5 let, 9 mesecev

OCVIRKI Z DRUŽBENIH OMREŽIJ NA SP 2018 (19. DAN)

Tekma, o kateri se bo verjetno govorilo še leta #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,51

V ponedeljek zvečer smo med Belgijo in Japonsko videli tekmo, o kateri se bo zagotovo govorilo še kar nekaj časa. Neymar znova ni mogel iz svoje kože, potem ko se je po nepotrebnem zvijal po tleh … Na tribunah smo lahko videli tudi solze.

Gol v izdihljajih tekme

Najbolj dramatičen trenutek na tekmi med Belgijo in Japonsko. Tekmo so v sodnikovem podaljšku dobili Belgijci, ki so že zaostajali z 0:2. V zadnji minuti sodnikovega dodatka je po protinapadu zadel še rezervist Nacer Chadli in poskrbel za končanje velike drame, kakršnih ne vidimo vsak dan. Tekma, o kateri se bo verjetno govorilo še leta.

Vsi bi se lahko zgledovali po japonskih navijačih in nogometaših

Na nogometnih tribunah velikokrat vidimo, da se navijači znesejo na stoli in na štadionih delajo nepotrebno škodo. To vsekakor ne velja za japonske navijače. Čeprav je japonska ekipa izgubila v zadnjih sekundah tekme, so njihovi navijači po tekmi pospravljali tribune. Marsikdo bi se lahko zgledoval po njih. Zelo čisto so za seboj pustili tudi japonski nogometaši.

Belgijski navijači ponoreli

Že ničkolikokrat smo na tem svetovnem prvenstvu videli veselje nogometnih navijačev. S svojimi huronskimi izbruhi so še najbolj prednjačili angleški navijači. No, zdaj so se izkazali tudi belgijski, ki so se po veliki nogometni drami uvrstili v četrtfinale. In kako so se veselili oni?

Velika žalost japonskih navijačev

Če so belgijski navijači noreli od veselja, smo na drugi strani videli bridko žalost japonskih navijačev. Na koncu so se jim nogometaši zahvalili, in kot se zanje spodobi, tudi poklonili. Razočaranje je bilo veliko in tudi solz ni manjkalo.

Je o Neymarju sploh še vredno izgubljati besede?

Izkupiček brazilskega nogometaša Neymarja na tekmi proti Mehiki je bil velik, potem ko je dal gol v 51. minuti in v 88. minuti podal za drugi gol. Česar pa si nogometni zvezdnik ne more šteti v čast, so njegova simuliranja prekrškov, ki se jih je na svetovnem prvenstvu nabralo kar nekaj. Enega izmed takšnih izpadov je imel tudi na tekmi proti Mehiki. Svoje mnenje si lahko ustvarite sami.

Mehiki ni uspelo že dvajset let

Mehiški nogometaši so že šesto svetovno prvenstvo zapored izgubili četrto tekmo, kar pomeni, da se jim dvajset let ni uspelo uvrstiti v četrtfinale. Zdaj bodo morali počakati še štiri leta, da bi lahko prekinili svoj urok. Na svetovnem prvenstvu v Rusiji je bila Brazilija boljša z izidom 2:0.

Angleški navijač izbral prav poseben dres

Danes bo še en velik dan za angleški nogomet. Angleški navdušenec bo v torek nosil dres iz leta 1998, ko je Anglija premagala Kolumbijo z 2:0. Takrat sta v polno zadela Darren Anderton, s prostega strela pa je v polno zadel David Beckham.

Ruski navijači še ob petih zjutraj rajali

V ponedeljek smo lahko videli eno večjih senzacij tega svetovnega prvenstva, potem ko je Rusija v osmini finala izločila Španijo. Nekateri ruski navdušenci so zmago proslavljali do zgodnjega jutra. Tako glasno je bilo v Moskvi ob peti uri zjutraj.

Ne spreglejte