Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
7. 7. 2018,
10.09

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

4

Natisni članek

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Sobota, 7. 7. 2018, 10.09

5 let, 9 mesecev

OCVIRKI Z DRUŽBENIH OMREŽIJ NA SP 2018 (23. DAN)

Obnorela je navijače: Če Rusi premagajo Hrvate, obljublja nekaj posebnega #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

4

V petek smo na svetovnem prvenstvu videli prva dva četrtfinalna obračuna, v nadaljnje tekmovanje oziroma v polfinale pa sta se uvrstili reprezentanci Francije in Belgije. Obe tekmi sta bili zelo zanimivi, še posebej večerna, ko sta se udarili reprezentanci Belgije in Brazilije. Za pravo vročico pred tekmo Rusija - Hrvaška pa je poskrbela ruska lepotica Marija Liman, ki ob morebitni zmagi Rusije obljublja nekaj posebnega.

Če Rusi premagajo Hrvate, obljublja nekaj posebnega

V soboto bo v večernem terminu na sporedu tekma med Hrvaško in gostiteljico prvenstva Rusijo. Za veliko razburjenje pred tekmo je poskrbela ruska radijska voditeljica in lepotica Marija Liman, strastna navijačica ruske reprezentance, ki je sporočila, da bo ob vsaki zmagi Rusije slekla kos svojega oblačila. Če Rusija v soboto premaga Hrvaško, oboževalcem obljublja nekaj posebnega. Zelo izvirna je bila njena fotografija, ko so Rusi premagali Savdsko Arabijo s 5:0.

Francoskemu vratarju so nagajale mušice

Na tekmi med Francijo in Urugvajem se je z nekaj izjemnimi obrambi izkazal francoski vratar Hugo Lloris. Med tekmo so mu nagajale mušice, a je kljub temu svojo mrežo ohranil nedotaknjeno. Francija je na koncu slavila z izidom 2:0.

Na tekmo je prišel kar s francosko štruco

Nogometnim navijačem pri navijaških rekvizitih nikoli ne zmanjka idej. Na tekmi med Francijo in Urugvajem je veliko pozornosti požel deček, ki je na tekmo prišel kar s francosko štruco.

Začetniška napaka urugvajskega vratarja

Eden glavnih osmoljencev na teki med Francijo in Urugvajem je bil urugvajski vratar Fernando Muslera, ki je bil krivec za drugi gol, saj mu je žoga mimo rok ušla čez golovo črto. Vsekakor pa Muslera ni edini. Na tem prvenstvu je bilo do zdaj že devet vratarjev, ki so bili sami krivi za prejeti gol.

Mladi francoski zvezdnik se hitro uči od Neymarja

Kylian Mbappé, šele 19-letni francoski nogometaš, navdušuje na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Mladi zvezdnik pa se je, kot kaže, od Neymarja hitro naučil simuliranja bolečine. To si je privoščil na četrtfinalni tekmi in precej razjezil urugvajske nogometaše. Na družbenih omrežjih je na ta račun kar nekaj šal, vse več pa je tudi treningov, na katerih mladi nogometaši množično oponašajo brazilskega zvezdnika.

Obramba, ki je Belgijo rešila podaljškov

Tekma med Belgijo in Brazilijo je bila napeta vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Za izjemno obrambo je nekaj sekund pred koncem rednega dela poskrbel belgijski vratar Thibaut Courtois, ko je z zadnjimi močmi preusmeril strel Neymarja.

Lukaku osmešil brazilskega igralca

Blestel pa ni samo vratar Courtois, ampak med drugim tudi Romelu Lukaku, ki je še enkrat dokazal, da je izjemno hiter in kakovosten nogometaš. Na tekmi je s preigravanjem osmešil brazilskega branilca Joãa Mirando.

Rajanje belgijskih navijačev

V teh dneh tudi v Belgiji vlada prava nogometna evforija. Takole so videti trgi in ulice v Belgiji.

Belgijci tolažili povsem skrušenega Neymarja

Medtem ko smo lahko pri Belgijcih videli nepopisno veselje, smo lahko na drugi strani videli veliko razočaranje Brazilcev. Zelo razočaran in skrušen je bil prvi zvezdnik Neymar, ki sta ga tolažila Eden Hazard in nekdanji francoski nogometni zvezdnik Thierry Henry.

 

Ne spreglejte