Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Četrtek,
19. 4. 2018,
22.35

Osveženo pred

5 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83

Natisni članek

Goran Cvijanović slovenski nogometaši na delu v tujini Jan Oblak Jan Oblak Matjaž Kek Andraž Šporar Benjamin Verbič

Četrtek, 19. 4. 2018, 22.35

5 let, 12 mesecev

Slovenski nogometaši na delu v tujini

Oblak vrnil vratarja Barcelone v igro, v sredo deževali slovenski zadetki

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83

Nekaj slovenskih nogometnih legionarjev je bilo na delu tudi sredi tedna. Jan Oblak je z Atleticom na gostovanju v Baskiji prejel kar tri zadetke. Benjamin Verbič je z golom pomagal Dinamu iz Kijeva do uvrstitve v finale ukrajinskega pokala. Strelec Andraž Šporar in Kenan Bajrić sta se s Slovanom prebila v finale slovaškega pokala, Matjaž Kek in Matic Črnic sta z Rijeko korak bližje zagrebškemu Dinamu, na Nizozemskem je Tim Matavž dosegel že 11. zadetek.

Matjaž Kek se je približal Dinamu

Matjaž Kek je trener Rijeke že več kot pet let zapored. S tem je poskrbel za rekord kluba in hrvaškega prvenstva. | Foto: Grega Valančič/Sportida Matjaž Kek je trener Rijeke že več kot pet let zapored. S tem je poskrbel za rekord kluba in hrvaškega prvenstva. Foto: Grega Valančič/Sportida Nekdanji slovenski selektor je Rijeko v 30. krogu hrvaškega prvenstva popeljal do vedno prestižne zmage na lokalnem spopadu v Pulju. Rečani so v gosteh z 1:0 premagali Istro 1961, ki se krčevito bori za obstanek in bi lahko po tem krogu zdrsnila na zadnje mesto. Dolgo časa je kazalo, da navijači Rijeke na štadionu Aldo Drosina ne bodo dočakali zmage. Zadetkov ni bilo vse do 77. minute, nato pa je rezervist, občasni reprezentant BiH Zoran Kvržić, kmalu po vstopu v igro zatresel domačo mrežo in dosegel zmagoviti gol. 

To je bila pomembna zmaga Rijeke, s katero je najbolj priljubljeni Slovenec na Hrvaškem lažje prebolel sramoten sobotni poraz in občutek nemoči pri Rudešu (2:4). "Najpomembnejše je bilo to, da smo po zadnjem porazu v Zagrebu osvojili tri točke. Pogrešali smo veliko igralcev, bili nervozni in delali napake, ki se nam ponavadi ne dogajajo. V Pulju smo ostajali brez točk tudi takrat, ko smo igrali v bistveno močnejši zasedbi, zdaj pa smo zmagali. Igralci so dojeli, da lahko prihajajo do zadetkov in zmag le z odločnim pristopom. Zato bi jim rad čestital," je po zmagi povedal Kek ter poudaril, da kljub temu, da je Istri v boju za obstanek dragocena vsaka točka, gledajo le nase. To bodo počeli vse do konca sezone.

Dan po zmagi mu je bilo lahko še bolj žal, da je Rijeka v soboto nepričakovano doživela poraz pri zagrebškem Rudešu. Če ne bi, bi se vodilnemu Dinamu približala na šest točk, saj so modri v sredo doma razoračali maloštevilne gledalce in ostali praznih rok proti Osijeku (0:1). Za splitskim Hajdukom zaostaja štiri točke.

Oboževalci Jana Oblaka ne skoparijo z načinom, kako pridobiti njegovo pozornost in dragoceni spominek. | Foto: Reuters Oboževalci Jana Oblaka ne skoparijo z načinom, kako pridobiti njegovo pozornost in dragoceni spominek. Foto: Reuters

Vratarji:

Jan Oblak: Atletico Madrid je v četrtek na gostovanju v San Sebastianu v 33. krogu španskega prvenstva izgubil kar z 0:3 proti Real Sociedadu in s tem vodilni Barceloni omogočil priložnost, da si že v prihodnjem krogu zagotovi naslov španskega prvaka. Katalonci imajo pred Atleticom 12 točk prednosti. Slovenski vratar je na štadionu Anoeta branil vso tekmo in prvič v tej sezoni na eni tekmi prejel tri zadetke. V tej sezoni jih je skupaj v la ligi prejel 18.

Še vedno se mu nasmiha tretja zaporedna lovorika zamora, a si je po visokem porazu v Baskiji močno otežil možnosti in se znašel v težavah. Omenjena nagrada, ki jo podeljuje španski športni dnevnik Marca, bo po koncu sezone romala v roke vratarju španskega prvoligaškega kluba, ki bo prejel najmanj zadetkov. Edini Oblakov resen tekmec za lovoriko je prvi čuvaj mreže Barcelone Marc-Andre ter Stegen, ki je moral v tej sezoni na tekmah la lige po žogo v svojo mrežo 19-krat, tako da se obeta do konca sezone še zanimiv dvoboj.

Vid Belec: Sampdoria je v sredo na domačem igrišču s poznim zadetkom, doseženim v 90. minuti, premagala Bologno z 1:0. Štajerec je dvoboj spremljal na klopi za rezervne igralce. Tako bo moral na debi med vratnicama kluba iz Genove, kateremu se je pridružil v zimskem prestopnem roku, še malce počakati.

Jan Koprivec: s Pafosom je v prvi polfinalni pokalni tekmi gostoval pri Apollonu, ki se mu po odmevnih nastopih v Evropi nasmiha še naslov prvaka. V Limasolu je izgubil kar z 0:4, tako da ima prihodnjo sredo, ko bo odigral povratni dvoboj pred svojimi navijači, le še simbolične možnosti za napredovanje v finale.

Luka Krajnc se s Frosinonejem poteguje za napredovanje v serie A. Po zmagi v torek je na lestvici poskočil na drugo mesto, ki vodi neposredno med najboljše. Za vodilnim Zajčevim Empolijem zaostaja kar 11 točk. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Luka Krajnc se s Frosinonejem poteguje za napredovanje v serie A. Po zmagi v torek je na lestvici poskočil na drugo mesto, ki vodi neposredno med najboljše. Za vodilnim Zajčevim Empolijem zaostaja kar 11 točk. Foto: Žiga Zupan/Sportida

Branilci:

Kenan Bajrić: tretjeuvrščeni Slovan iz Bratislave v prvi slovaški ligi za vodilnim Spartakom iz Trnave zaostaja 13 točk, tako da  izgublja boj za naslov prvaka. Vseeno se mu nasmiha lovorika, saj se je v slovaškem pokalu uvrstil v finale. V polfinalu je izločil prav Spartak. Prva polfinalna tekma v Bratislavi se je končala z remijem (1:1), natanko takšen je bil rezultat tudi na povratni tekmi v Trnavi (1:1), tako da je o finalistu odločala loterija kazenskih udarcev. Slovan je bil natančnejši. Ljubljančan je odigral vso tekmo (ni bilo podaljškov), v 64. minuti pa je prejel rumeni karton.

Jure Balkovec: Bari, ki je v italijanski drugi ligi na petem mestu, je v torek na štadionu San Nicola na dvoboju 36. kroga serie B remiziral z Novaro (1:1). Nekdanji branilec Domžal je spremljal dvoboj s klopi za rezervne igralce.

Bojan Jokić: novopečeni kapetan Slovenije med tednom ne bo dejaven. V nedeljo bo s šestouvrščeno Ufo gostoval pri vodilnem klubu ruskega prvenstva Lokomotivu. Dvoboj se bo začel ob 18. uri.

Luka Krajnc: Frosinone je v torek v 36. krogu serie B na gostovanju pri Avellinu zmagal z 2:0 in se na lestvici povzpel na visoko drugo mesto. Štajerec je branil vso tekmo, njegov klub pa je oba zadetka na srečanju dosegel v zadnjih šestih minutah.

Miha Mevlja: Zenit je v sredo v zaostali tekmi ruskega prvenstva na svojem štadionu premagal moskovskega Dinama z 2:1 in se na lestvici povzpel na tretje mesto. Primorec je odigral vso tekmo. Dvoboj je bil zelo razburljiv, saj so gostje v 88. minuti izenačili na 1:1, nato pa so gostitelje v zadnji minuti dosegli zadetek za končno zmago.

Nemanja Mitrović: z Jagiellonio, ki je bila dolgo časa vodilna, zdaj pa je padla na tretje mesto, a za vodilnim Lechom zaostaja le točko, med tednom ne bo dejaven. Pripravlja se na sobotno tekmo poljskega prvenstva. Jagiellonia bo v skupini za prvaka gostovala pri Koroni v Kielcah, kjer igra Goran Cvijanović.

Aljaž Struna: Palermo je v torek v 36. krogu druge italijanske lige gostoval pri Cittadelli in osvojiil točko (0:0). Gledalci niso videli zadetkov. Pirančan je odigral vso tekmo in na začetku drugega polčasa prejel rumeni karton. Rožnati so na tretjem mestu serie B, zaostanek za vodilnim Empolijem pa se je povečal na 13 točk.

Nejc Skubic: Konyaspor, ki je v prejšnji sezoni blestel in osvojil turški pokal, se je v tej znašel v hudih težavah. Po 27 nastopih je na 16. mestu, ki vodi v drugo ligo. Med tednom ne bo dejaven, ampak se bo pripravljal na nedeljsko srečanje s Kasimpaso. Začelo se bo ob 15. uri.

Benjamin Verbič je v prejšnji sezoni s Köbenhavnom osvojil dvojno dansko krono. Bi lahko v tej sezoni  osvojil dve lovoriki z Dinamom iz Kijeva? | Foto: Vid Ponikvar Benjamin Verbič je v prejšnji sezoni s Köbenhavnom osvojil dvojno dansko krono. Bi lahko v tej sezoni osvojil dve lovoriki z Dinamom iz Kijeva? Foto: Vid Ponikvar

Vezisti:

Valter Birsa: Chievo je v sredo v 33. krogu italijanskega prvenstva na gostovanju pri Spalu, sosedu na lestvici, osvojil pomembno točko v boju za obstanek (0:0). Verončani so z 31 točkami na 16., Spal pa z dvema manj na 17. mestu. Primorec je dvoboj spremljal na klopi za rezervne igralce.

Domen Črnigoj: Lugano je v sredo v derbiju začelja 30. kroga švicarskega prvenstva v gosteh odpravil Sion in si izboljšal uvrstitev, saj je skočil na šesto mesto. Nekdanji zvezni igralec Kopra je odigral vso tekmo in v 84. minuti prejel rumeni karton.

Josip Iličić: odkar se je vrnil z zadnje reprezentančne akcije, ne igra, saj se je na tekmi proti Belorusiji poškodoval. Tako je bilo tudi v sredo, ko je klub iz Bergama v gosteh premagal že skoraj odpisanega Beneventa, ki je na zadnjem mestu in je v tej sezoni zbral le 14 točk (3:0). Atalanta jih ima kar 38 več.

Kevin Kampl: RB Leipzig vse bolj izgublja stik z mesti, ki ob koncu sezone prinašajo ligo prvakov. Trenutno je na petem mestu, za četrtim mestom pa zaostaja štiri točke. Do konca sezone so še štiri tekme. Rdeče bike, ki so prejšnji teden izpadli iz Evrope, v soboto čaka zelo pomembna tekma. Doma bodo ob 15.30 gostili Hoffenheim.

Rene Krhin: Nantes je med tednom počival in se pripravljal na petkovo tekmo 34. kroga francoskega prvenstva, ko bo doma ob 19.30 pričakal Rennes. Nastop Štajerca je zaradi poškodbe, ki jo je staknil na zadnji tekmi in zaradi nje odigral le 16 minut, pod vprašajem.

Jasmin Kurtić: Spal je v sredo doma remiziral proti Chievu (0:0). Na lestvici ostaja na 17. mestu, ki še zadošča za obstanek v druščini najboljših. Belokranjec je nastopil vso tekmo. Tako so zdravstvene težave že preteklost.

Rajko Rotman: Götzepe je med tednom počival. Pripravlja se na petkovo tekmo 30. kroga turškega prvenstva, ko bo na domači zelenici skušal premagati Akhisarspor.

Leo Štulac: Venezia je v torek v drugi italijanski ligi v 36. krogu premagal Virtus Entello z 2:0. Nekdanji nogometaš Kopra je odigral vso tekmo. Venezia je ohranila sedmo mesto, ki po koncu rednega dela sezone (42 krogih) še vodi v dodatne kvalifikacije za napredovanje v serie A.

Benjamin Verbič: po sladki nedeljski zmagi nad Šahtarjem se je Dinamo Kijev v ukrajinskem pokalu zlahka uvrstil v finale. V sredo se je v polfinalu pomeril s tretjeligaškim klubom Dnipro-1 in zmagal s 4:1. Končni rezultat je v 66. minuti postavil Vojničan, ki je v igro vstopil na začetku drugega polčasa, ko je Dinamo že vodil s 3:0. "Prejel sem lepo dolgo podajo od Ruslana Rotana. Pred tem sem zapravil dve priložnosti za zadetek, zato sem bil še toliko bolj srečen, ko sem zadel. Veselim se že finala proti Šahtarju," je po visoki zmagi dejal slovenski reprezentant. Kijevčani ostajajo v boju za dvojno krono, saj v prvenstvu za Šahtarjem zaostajajo le še tri točke.

Miha Zajc: Empoli je v torek v drugi italijanski gostoval pri Ceseni in znova navdušil. Zmagal je s 3:2 in s tem še povečal prednost pred zasledovalci, ki mu zagotavlja ekspresno vrnitev med najboljše v Italiji. Pred drugouvršenim Frosinonejem ima kar 11 točk prednosti. Primorski vezist, ki je v tej sezoni dosegel že osem zadetkov, prispeval pa tudi devet podaj, tako da je eden izmed najbolj vročih nogometašev v serie B, je odigral 69 minut. Ko je zapustil igrišče, je bil že dosežen končni rezultat 3:2. 

Na Apeninskem polotoku se pojavljajo govorice, da sta na 23-letnega Slovenca vrgla oko prvoligaša Udinese in Fiorentina, oba pa naj bi morala po poročanju italijanskih medijev za nekdanjega člana Olimpije odšteti pet milijonov evrov, če ga bosta želela spraviti v svoje vrste.

Andraž Šporar je v sredo pomagal Slovanu do vstopa v finale slovaškega pokalnega tekmovanja z zadetkom v 11. minuti. To je bil njegov drugi zadetek v slovaškem pokalu. | Foto: Twitter - Voranc Andraž Šporar je v sredo pomagal Slovanu do vstopa v finale slovaškega pokalnega tekmovanja z zadetkom v 11. minuti. To je bil njegov drugi zadetek v slovaškem pokalu. Foto: Twitter - Voranc

Napadalci:

Robert Berić: med tednom je počival in se pripravljal na nedeljsko tekmo 34. kroga francoskega prvenstva, ko bo na štadionu Geoffroy-Guichard gostoval Troyes. Krčan je letos v dresu zelenih dosegel pet zadetkov. Nazadnje se je na seznamu strelcev znašel 3. marca.

Roman Bezjak: z Jagiellonio, ki je bila dolgo časa vodilna, zdaj pa je padla na tretje mesto, a za vodilnim Lechom zaostaja le točko, med tednom ni bil dejaven. Pripravlja se na sobotno tekmo poljskega prvenstva. Jagiellonia bo v skupini za prvaka gostovala pri Koroni v Kielcah, kjer igra Goran Cvijanović.

Tim Matavž: Vitesse je v sredo na razburljivi tekmi 32. kroga nizozemskega prvenstva izgubil s 3:4 pri tretjeuvrščenem AZ Alkmaarju. Primorec se je vpisal med strelce v 40. minuti, ko je izenačil na 2:2. Odigral je vso tekmo, v tej sezoni pa je v prvenstvu dosegel že 11 zadetkov. Vitesse je po porazu v Alkmaarju padel na sedmo mesto, ki še vedno obeta nadaljevanje sezone v skupini za nastop v evropski ligi.

Andraž Šporar: tretjeuvrščeni Slovan iz Bratislave v prvi slovaški ligi za vodilnim Spartakom iz Trnave zaostaja 13 točk, tako da  izgublja boj za naslov prvaka. Vseeno se mu nasmiha lovorika, saj se je v slovaškem pokalu uvrstil v finale. V polfinalu je izločil prav Spartak. Prva polfinalna tekma v Bratislavi se je končala z remijem (1:1), natanko takšen je bil rezultat tudi na povratni tekmi v Trnavi (1:1), tako da je o finalistu odločala loterija kazenskih udarcev. Slovan je bil natančnejši. Edini zadetek za Slovan je v 11. minuti dosegel prav Šporar. To je bil njegov drugi zadetek v slovaškem pokalu, odkar se je iz Nemčije preselil v Bratislavo.

Na seznamu so nogometaši, ki so se znašli na prvem reprezentančnem seznamu novega selektorja Tomaža Kavčiča za prijateljski tekmi proti Avstriji v Celovcu in Belorusiji v Ljubljani marca letos.

Preostali slovenski nogometaši, ki igrajo v tujini:

Igralec

Liga

Tekma

Podatki

Jon Gorenc Stanković (Huddersfield Town)

Anglija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Timi Max Elšnik (Swindon Town)

Anglija, 4. liga

Med tednom brez tekme.

 

Džengis Čavušević (Adelaide United)

Avstralija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

Zaradi poškodbe kolena bo dalj časa odsoten z igrišč.

Rajko Rep (LASK)

Avstrija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Zlatko Dedić (Wacker Innsbruck)

Avstrija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Alen Ožbolt (Hartberg)

Avstrija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Nicolas Rajsel (Oostende)

Belgija, 1. liga, skupina za ligo Europa

Lokeren : Oostende 2:2

Ni kandidiral za srečanje.

Željko Filipović (Dinamo Brest)

Belorusija, pokal, polfinale (prva tekma)

Dinamo Brest : Dnepr Mogilev 2:0

Odigral je vso tekmo.

Dino Martinović (Lokomotiv Plovdiv)

Bolgarija, 1. liga, skupina za obstanek

Dunav 2010 : Lokomotiv Plovdiv 1:0

 

Emil Velić (Mladost Doboj)

BiH, 1. liga, skupina za obstanek

Med tednom brez tekme.

 

Darko Zec (Radnik Bijeljina)

BiH, 1. liga, skupina za prvaka

Med tednom brez tekme.

 

Erik Janža (Pafos)

Ciper, pokal, polfinale (prva tekma)

Apollon : Pafos 4:0

Odigral je vso tekmo.

David Poljanec (Nea Salamis)

Ciper, 1. liga, skupina za obstanek

Med tednom brez tekme.

 

Andraž Struna (Anorthosis)

Ciper, 1. liga, skupina za prvaka

Med tednom brez tekme.

 

Nermin Haljeta (FK Teplice)

Češka, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Milan Kocić (Bohemians)

Češka, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Damjan Vuklišević (Slovan Liberec)

Češka, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Gregor Sikošek (Silkeborg)

Danska, 1. liga

Silkeborg : Hobro 2:0

Ni igral, ostal je na klopi.

 

Filip Valenčič (HJK Helsinki)

Finska, 1. liga

SJK : HJK 0:1

Ni igral, ostal je na klopi.

Denis Petrić (Guingamp)

Francija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Jan Repas (Caen)

Francija, pokal, polfinale

Caen : PSG 1:3

Ni igral, ostal je na klopi.

Patrik Eler (Nancy)

Francija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Ivan Firer (Auxerre)

Francija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Matic Kotnik (Panionios)

Grčija, pokal, polfinale (povratna tekma)

PAOK Solun : Panionios 3:1 (prva tekma 3:1)

Branil je vso tekmo.

Matic Črnic (Rijeka)

Hrvaška, 1. liga

Istra 1961 : Rijeka 0:1

V igro je vstopil v 90. minuti in na igrišču prebil le nekaj minut.

Petar Stojanović (Dinamo Zagreb)

Hrvaška, 1. liga

Dinamo Zagreb : Osijek 0:1

Odigral je vso tekmo.

Boštjan Cesar (Chievo)

Italija, 1. liga

SPAL : Chievo 0:0

Ni igral, ostal je na klopi.

Samir Handanović (Inter)

Italija, 1. liga

Inter : Cagliari 4:0

Branil je vso tekmo in bil večinoma brez dela, saj tekmec v okvir njegovih vrat ni streljal niti enkrat.

Siniša Anđelković (Venezia)

Italija, 2. liga

Venezia : Virtus Entella 2:0

Odigral je vso tekmo.

Enej Jelenič (Carpi)

Italija, 2. liga

Carpi : Perugia 1:2

Odigral je vso tekmo.

Armin Bačinović (Sambenedettese)

Italija, 3. liga

Med tednom brez tekme.

 

Maks Barišić (Catania)

Italija, 3. liga

Med tednom brez tekme.

 

Zlatan Ljubijankić (Urawa Reds)

Japonska, ligaški pokal

Gamba Osaka : Urawa Reds 0:1

Ni igral, ostal je na klopi.

Nejc Pečnik (Tochigi)

Japonska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Miha Blažič (Ferencvaroš)

Madžarska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Denis Klinar (Akademija Puškaš)

Madžarska, pokal, polfinale (prva tekma)

Puškaš : Debrecen 4:0

Ni igral.

Dejan Trajkovski (Akademija Puškaš)

Madžarska, pokal, polfinale (prva tekma)

Puškaš : Debrecen 4:0

Odigral je vso tekmo.

Dominic Maroh (Köln)

Nemčija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Mišo Brečko (Nürnberg)

Nemčija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Nik Omladič (Greuther Fürth)

Nemčija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Jovan Vidović (Meppen)

Nemčija, 3. liga

Med tednom brez tekme.

 

Etien Velikonja (Willem II)

Nizozemska, 1. liga

Willem II : Feyenoord 1:5

Ni kandidiral za tekmo.

Haris Vučkić (Twente)

Nizozemska, 1. liga

Twente : PEC Zwolle 2:0

Zaradi hude poškodbe kolena ni kandidiral za tekmo.

Roy Rudonja (RKC Waalwijk)

Nizozemska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Slobodan Vuk (Tromsö)

Norveška, pokal, 1. krog

Skjervoy : Tromso 1:3

Igral je do 60. minute.

Sandi Arčon (Gornik Zabrze)

Poljska, pokal, polfinale (povratna tekma)

Legia Varšava : Gornik Zabrze 2:1 (prva tekma 1:1)

Ni kandidiral za tekmo.

Goran Cvijanović (Korona Kielce)

Poljska, pokal, polfinale (povratna tekma)

Arka Gdynia : Korona Kielce 1:0 (prva tekma 1:2)

Odigral je 41 minut, nato pa zaradi poškodbe zapustil igro. Njegov klub je izpadel v polfinalu pokala. Arka je odločilni zadetek dosegla pet minut pred koncem.

Matic Fink (Cracovia Krakov)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Boban Jović (Slask Vroclav)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Uroš Korun (Piast Gliwice)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Dejan Lazarević (Jagiellonia Bialystok)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Matej Palčič (Wisla Krakov)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Saša Aleksander Živec (Piast Gliwice)

Poljska, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Dejan Djermanović (Stal Mielec)

Poljska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Žiga Škoflek (Stal Mielec)

Poljska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Miha Goropevšek (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Matej Podlogar (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Dalibor Volaš (GKS Katowice)

Poljska, 2. liga

Chojniczanka : GKS Katowice 0:2

Ni igral.

Matic Žitko (Olimpia Grudziadz)

Poljska, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Gregor Balažic (Ural)

Rusija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Matija Boben (Rostov)

Rusija,1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Žan Majer (Rostov)

Rusija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Miral Samardžić (Anži Mahačkala)

Rusija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Denis Popović (Orenburg)

Rusija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Matej Pučko (Oviedo)

Španija, 2. liga

Med tednom brez tekme.

 

Andrej Kotnik (Formentera)

Španija, 3. liga

Med tednom brez tekme.

 

Elvis Bratanović (Neuchatel Xamax)

Švica, 2. liga

Aarau : Xamax 2:2

Ni kandidiral za tekmo.

Kenan Fatkić (Chiasso)

Švica, 2. liga

Wil : Chiasso 1:0

Odigral je vso tekmo.

Nejc Mevlja (Schaffhausen)

Švica, 2. liga

Servette : Schaaffhausen 1:4

Odigral je vso tekmo.

Dalibor Stevanović (Servette)

Švica, 2. liga

Servette : Schaaffhausen 1:4

Ni kandidiral za tekmo.

Sašo Fornezzi (Antalyaspor)

Turčija, 1. liga

Med tednom brez tekme.

 

Antonio Delamea Mlinar (New England Revolution)

Liga MLS

Med tednom brez tekme.

 

Ne spreglejte