Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 11. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

Natisni članek

Patrice Evra izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Neymar Gregor Ščulac Jadran Dekani Ousmane Dembele Ronaldinho Natacha Rodrigues Rafaella Beckran

Ponedeljek, 13. 11. 2017, 20.00

6 let, 5 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Slovenski nogometaš jo je huje skupil, v klubu ogorčeni #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

Za nami je nov teden, v katerem se je na nogometnih zelenicah in ob njih zgodilo marsikaj zanimivega. Kaj se je tokrat znašlo v Sportalovi redni rubriki, v kateri nabiramo zanimivosti, ki so zakrožile po spletu?

V Rusiji jih bodo pogrešali, če jih ne bo

Irski navijači so tudi v Köbenahvnu pokazali, kako se navija in veseli. Danska policija je sporočila, da pred prvo tekmo dodatnih kvalifikacij med Dansko in Irsko, ki se je končala z 0:0, ni bilo niti enega incidenta.

Razgrajanje in pretepanje sta za Irce neznani vrsti zabave, se pa zabavajo in pozornost plenijo drugače. Kaj so ušpičili na Danskem?

Evra po izgubi službe ni prav nič potrt

Potem ko so Patricea Evraja zaradi nespametnega početja (z nogo je udaril navijača) pri Uefi za sedem mesecev suspendirali v vseh tekmovanjih pod okriljem Evropske nogometne zveze, je dolgoletnega nekdanjega francoskega reprezentanta doletela nova kazen.

Odpustili so ga tudi pri Marseillu in Francoz je ostal brez službe. Kralja Instagrama to ni prav močno potrlo in se tako kot prej že smeji in veselje deli s svojimi oboževalci. V svojem zadnjem videu je občinstvo nagovoril med vlečenjem terenskega vozila: ''Prisežem, da se bom vrnil še močnejši.'' 

Enkrat čarovnik, vedno čarovnik

Morda edini, ki se lahko kosa z Lionelom Messijem, je legendarni Ronaldinho, ki je nekaj sezon pri Barceloni skrbel, da na Camp Nouu zaadi njegovih potez nihče ni sedel.

Brazilec je na dobrodelni tekmi v Mehiki pokazal, da še vedno ni pozabil igrati nogometa, dosegel je prekrasen zadetek ter dodal še podajo.

 

Vesela novica za navijače Barcelone

Mladi francoski zvezdnik Ousamne Dembele, ki se je poleti za 105 milijonov iz Dortmunda preselil v Barcelono, si je že na svojem debiju za katalonskega velikana tako poškodoval stegensko mišico, da je moral na operacijo in večmesečni počitek.

A vrnitev je vse bližje, Lionel Messi in Luis Suarez bosta kmalu lahko računala na njegovo pomoč.

Ko so na kupu bratje Pogba

Bratje Pogba so že večkrat pokazali, da jim ples ne dela težav. Skoraj vedno, ko se skupaj, zaplešejo, nič drugače ni bilo na zabavi nagrad MTV EMA. Kaj so nam pripravili?

Ni slabo, milijon za vsak tekmo

Zvezdnik Reala Gareth Bale, ki je v tej sezoni odigral le pet tekem v španskem prvenstvu, se je spet poškodoval in bo z igrišč odsoten dodaten mesec dni.

Odkar je Valižan leta 2013 prišel v špansko prestolnico, je za beli balet odigral 159 tekem, Madridčani pa so zanj porabili (odškodnina, plača, bonusi) že 168,8 milijona evrov. To pomeni, da je Bale za vsako odigrano tekmo dobil več kot milijon evrov. Ni slabo za Bala, malce manj so nad tem navdušeni pri Realu.

Neymarjeve solze, ki so jim nasedli vsi

Neymar se je pretekli teden zjokal pred kamerami brazilskih novinarjev in ob toplih besedah brazilskega selektorja v solzah zapustil novinarsko konferenco.

Dejal je, da ima dovolj vseh zgodbic o tem, kako ima težave z soigralci, predvsem z Edninsonom Cavanijem, in trenerjem Unaiem Emeryjem, ki naj bi imel čudne treninge in naj bi neskončno proučeval taktiko.

Vse skupaj naj bi ga tako bolelo, da ne zdrži več, a sta se po drugi strani po številnih zapisih njegov oče in prvi mož Reala, predsednik Florentino Perez, skoraj že dogovorila za prestop v Real.

Vprašanje je le, kdaj?

Vprašanje je le, kdaj se bo to zgodilo. Številni so pisali, da že leta 2019, drugi leta 2021, ko bo Real po izteku zapustil Cristiano Ronaldo. Po novem kroži še tretja različica, vse skupaj bi lahko izvedli še prej, saj imajo pri Realu dovolj večno poškdodovanega Garetha Bala in že iščejo njegovo zamenjavo.

Politika kupovanja le najboljših govori, da je Brazilec edina resna tarča Reala, a Madridčane bo ta stala pravo premoženje. Real je pripravljen Parižanom odšteti toliko, kot so oni za igralca odšteli Barceloni, torej 220 milijonov evrov, z vsemi plačami in davki pa bi lahko španskega prvaka prestop stal skoraj pol milijarde evrov.

Če se to res zgodi, bodo solze, ki so ganile večino ljubiteljev nogometa, šle hitro v pozabo, navijači pa bi Brazilca v belem dresu pričakali podobno, kot so pred skoraj dvema desetletjema Luisa Figa. Takrat je na igrišče Camp Noua priletela tudi prašičja glava, kdo ve, kaj bi se zgodilo v primeru Neymarja.

Bo Neymar kdaj zaigral za Real?

  • Da.
    40,23 %
    142 glasov
  • Ne.
    59,77 %
    211 glasov
Oddanih 353 glasov

Razlog, zakaj Neymar nikoli ne igra 11. marca

Še ena o Neymarju. Na njegov prestop v Real se je oglasil tudi kapetan Reala Sergio Ramos, ki je za Cadena SER dejal, ''rad igram z najboljšimi, Neymar je eden izmed njih. Če hoče, lahko pride že decembra". Tako je malce za šalo, malce zares dejal Ramos, ki je še pripomnil: ''Vse, za kar se bo treba dogovoriti, je rojstni dan njegove sestre."

Govorimo o 11. marcu, dnevu, na katerega Brazilec v zadnjih letih ne igra. V zadnjih treh sezonah na ta dan dvakrat ni imel pravice nastopa zaradi kartonov, enkrat pa je bil poškodovan. Zanimivo bo videti, ali bo 11. marca 2018 na voljo za obračun z Metzem ali bo spet našel način, da nazdravi z Raffaelo Beckran.

 

Best place.❤️🇬🇷

A post shared by @rafaella on

 

🍷+ Sister = ❤️😍

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Noseča manekenka o noči z Ronaldom

Cristiano Ronaldo je v nedeljo še četrtič postal očka. Njemu in njegovi partnerici Georgini Rodriguez se je rodila hčerka Alana Martina, oglasila pa se je visoko noseča zvezda resničnostnega šova Natacha Rodrigues. Brazilka je za The Sun spregovorila o nepozabni noči z zvezdnikom Reala.

Natacha je s Portugalcem noč preživela marca letos, zdaj je v osmem mesecu nosečnosti, a sama ni omenila, da bi pri tem imel prste vmes Ronaldo. ''Vedela sem, da ima dekle, a na skrivaj sva si pisala skoraj dve leti. Postala sva prijatelja in si zaupala,'' pripoveduje 21-letna manekenka.

''Ves čas mi je govoril, da obožuje mojo zadnjico in da jo želi videti tudi v živo. Zgodilo se je 26. marca in bilo je nepozabno. Obljubila sva si, da bova ostala v stiku, a ko sem odšla v resničnostni šov, me je blokiral in končal stike z mano. Zdaj vem, da me je izkoristil le za seks. Ničesar ne obžalujem, saj je bila noč z njim uresničitev sanj, a bila sem izdana,'' pravi Natacha, ki bo kmalu postala mamica.

''Upam, da bo Georgini bolj zvest, kot je bil Irini ali meni. Dejal mi je, da sem edina, s katero jo je prevaral, in da tega še nikoli ni storil. Verjela sem mu, a očitno je bila laž,'' je še sklenila Natacha.

Bo Ronaldo še kdaj skočil čez plot?

  • Ne, on pa že ni tak.
    21,95 %
    45 glasov
  • Da, skočil bo na prvo ritko, ki jo bo zagledal na Snapchatu.
    78,05 %
    160 glasov
Oddanih 205 glasov

S ''Šukijem'' naj bi bilo vse v redu

Na sobotni tekmi slovenske druge lige smo bili priča obračunu med Jadranom Dekani in Nafto 1903. Dvoboj so dobili gostje iz Prekmurja (1:0), a po tekmi so Primorci z javnostjo delili svoje nestrinjanje s sodnikom Dejanom Balažičem. Po udarcu s komolcem Naftinega igralca Leona Leušteka jo je huje skupil Gregor Ščulac.

Kako je prišlo do hude poškodbe?

''Bolj kot poraz pa nas boli huda poškodba našega igralca Gregorja Ščulca. Gostujoči igralec mu je namreč s komolcem na treh mestih zlomil kost dna očesne votline. Gregorja so odpeljali na operacijo v Ljubljano. Ne vemo, ali je bil udarec nameren, če ti pa isti igralec na tekmi s komolcem poškoduje tri igralce in enega od teh huje, to ni več naključje,'' so zapisali, ogorčeni, da sodnik pri tem udarcu ni zapiskal niti prekrška.

''To je naš Gregor po uspešno prestani operaciji. Sicer zaradi posega ne vidi še prav, naj bi pa bilo vse v redu. Še kakšen dan bo treba počakati, da bomo videli, ali je šlo vse mimo, brez dolgotrajnih posledic. Brazgotina bo ostala za vse življenje. Za tistega, ki mu je to naredil, pa upamo, da bo vsaj to šola, da bo drugič pomislil na posledice, preden bo svoj komolec naslednji žrtvi zasadil v obraz. Sodnikom pa opozorilo, da s kakšnim rumenim kartonom že ob prvem takšnem prekršku fanta umirijo. Niti predstavljati si ne upamo, kakšne posledice bi Gregor imel, če bi ga zadel le kakšen centimeter višje ...'' so še dodali in na svoj Facebook profil dodali tudi posnetek nesrečnega dogodka. 

Ne spreglejte