Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
12. 11. 2017,
15.49

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Gareth Bale Isco Real Madrid Zinedine Zidane

Nedelja, 12. 11. 2017, 15.49

6 let, 5 mesecev

Poškodbi Garetha Bala in Isca

Velike težave Reala pred madridskim derbijem

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
Gareth Bale, Zinedine Zidane | Foto Reuters

Foto: Reuters

Iz vrst Reala so sporočili, da se je spet poškodoval Gareth Bale, ki prav zagotovo ne bo nastopil na madridskem derbiju proti Atleticu po koncu reprezentančnega premora. Evropski prvaki na tekmi proti Janu Oblaku in soigralcem najverjetneje ne bodo mogli računati niti na Isca.

Gareth Bale, ki oktobra sploh ni igral, naj bi se v ekipo Reala vrnil na madridskem derbiju prihodnji konec tedna, Atletico bo Real v španskem prvenstvu gostil v nedeljo ob 20.45. Zdaj je že jasno, da Zinedine Zidane na Valižana, ki je v Madrid za takrat rekordnih sto milijonov evrov prišel leta 2003, ne bo mogel računati.

Bale se je namreč na četrtkovem treningu spet poškodoval. Podrobnejši zdravniški pregledi so pokazali, da bo moral zaradi poškodbe mišice počivati še približno mesec dni.

Bale, ki je od prihoda v Real zaradi poškodb izpustil že kar 73 tekem, kot so izračunali španski statistiki, je v tej sezoni za Real v vseh tekmovanjih odigral le devet tekem in dosegel tri gole.

Na tekmi proti Atleticu najverjetneje ne bomo videli niti Isca. | Foto: Reuters Na tekmi proti Atleticu najverjetneje ne bomo videli niti Isca. Foto: Reuters

V dresu Španije se je poškodoval še Isco

Za to, da bo Real na tekmi proti Janu Oblaku in soigralcem še bolj oslabljen, je poskrbela novica, ki je prišla iz vrst španske reprezentance. Na sobotni prijateljski tekmi proti Kostariki, Španci so zmagali s 5:0, se je namreč poškodoval še Isco.

Petindvajsetletni vezist bo zato zagotovo izpustil torkovo prijateljsko tekmo proti Rusiji, prav tako pa bo najverjetneje manjkal tudi na velikem madridskem derbiju.

Atletico in Real za Barcelono zaostajata že za osem točk

Po slabi strelski formi Cristana Ronalda, ki je na sedmih prvenstvenih tekmah v tej sezoni za Real zadel le enkrat, je to torej še en udarec za Real pred zelo pomembno tekmo.

Real je v prvenstvu na tretjem mestu z enakim številom točk kot Atletico, oba sta jih zbrala 23 in za osem točk zaostajata za vodilno Barcelono.

Ne spreglejte