Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Nedelja,
26. 5. 2019,
4.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,77

1

Natisni članek

Imogen Thomas Natasha Giggs Stacey Cook Rhodri Giggs skok v športno preteklost Ryan Giggs

Nedelja, 26. 5. 2019, 4.00

4 leta, 10 mesecev

Skok v športno preteklost

Izdaja nogometne legende, ob kateri te spreleti srh #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,77

1

Giggs | Ryan Giggs je bil izjemen nogometaš, a imel je tudi temno plat, zaradi katere so trpeli njegovi najbližji. | Foto Reuters

Ryan Giggs je bil izjemen nogometaš, a imel je tudi temno plat, zaradi katere so trpeli njegovi najbližji.

Foto: Reuters

Tokratna zgodba v rubriki skok v preteklost bo govorila o nogometni legendi, ki je v času svoje kariere poskrbela za izdajo, kakršne ne bi privoščili niti svojemu sovražniku. Govorili bomo o legendi Manchester Uniteda, enem od z lovorikami najbolj ovenčanih nogometašev vseh časov Ryanu Giggsu. Z rdečimi vragi je osvojil kar 34 lovorik.

Valižanski deček ločenih staršev je mladinsko kariero začel pri Manchester Cityju, nato pa na svoj 14. rojstni dan prestopil k mnogo bolj slovitemu Unitedu, kjer je spisal eno najlepših nogometnih zgodb v zgodovini.

Po debiju leta 1991 je v prvi ekipi rdečih vragov igral kar 23 let in v tem času pod vodstvom sira Alexa Fergusona z Unitedom osvojil vse, kar se na nogometni klubski sceni da. Osvojil je kar 13 naslovov angleškega prvaka, dvakrat tudi ligo prvakov in enkrat svetovno klubsko prvenstvo. Skupaj je v svoj žep pospravil kar 34 lovorik, kar ga še zdaj uvršča med najbolj trofejne igralce vseh časov.

Za United je odigral skoraj tisoč tekem in dosegel 168 zadetkov. Vse to so številke, ob katerih ostanemo odprtih ust, a podobno velja tudi za zgodbo, ki jo je skupaj s svojo svakinjo skuhal v zasebnem življenju.

Dekleta, ki so si v zadnjih 15 letih delila posteljo z Giggsom, a najbrž še kakšna manjka ...

Bil je v formi življenja, nič drugače ni bilo v postelji

Natasha Giggs je bila znana po tem, da je imela zelo rada nogometaše. Z njo naj bi poleg Giggsa spali še vsaj trije nogometaši Manchester Uniteda - Dwight Yorke, Phil Bardsley in Danny Simpson. | Foto: Getty Images Natasha Giggs je bila znana po tem, da je imela zelo rada nogometaše. Z njo naj bi poleg Giggsa spali še vsaj trije nogometaši Manchester Uniteda - Dwight Yorke, Phil Bardsley in Danny Simpson. Foto: Getty Images Valižanski zvezdnik ni bil le dober nogometaš, ampak tudi, kot se je na koncu izkazalo, velik obsedenec s seksom. Ponavadi nogometaši svoje partnerice varajo z lepimi manekenkami ali dekleti na klic, a slavni Giggsy je storil korak dlje. Na skrivaj si je več let delil posteljo z bratovo ženo Natasho.

Giggs je bil poročen s Stacey Cooke, s katero imata dva otroka. Imel je vse, kar potrebuješ za srečno življenje, a se je čez noč vse spremenilo. Leta 2011 je na dan prišla vest, ki je pretresla celotno britansko otočje.

Natasha živela dvojno življenje

Natasha je po tem, ko so zvezdnika Manchester Uniteda mediji začeli povezovati z nekdanjo manekenko Walesa Imogen Thomas, imela vsega dovolj in javno spregovorila o veliki skrivnosti. V intervjuju za Sunday je priznala, da sta si z nogometnim zvezdnikom posteljo delila vse od leta 2003, v katerem je spoznala tudi Rhodrija.

Povedala je še, da je razburljivo biti ljubica tako slavnega nogometaša, ki so ga oboževali milijoni po svetu.

Stacey Giggs mu je v času njegovega ljubimkanja s svakinjo rodila hčer Liberty in sina Zacha. | Foto: Reuters Stacey Giggs mu je v času njegovega ljubimkanja s svakinjo rodila hčer Liberty in sina Zacha. Foto: Reuters

Z njim spala visoko noseča, naredila tudi splav

Natasha Giggs je večkrat javno spregovorila o odnosu z Ryanom. | Foto: YouTube Natasha Giggs je večkrat javno spregovorila o odnosu z Ryanom. Foto: YouTube Leto po veliki oznanitvi in ločitvi od Rhodrija je odšla v resničnostni šov Big Brother in tam stanovalcem zaupala, da je naredila tudi splav. "Takrat sem spala le z Ryanom, tako da ni bilo druge rešitve," je priznala. Vse to se je zgodilo nekaj dni pred poroko z Rhodrijem leta 2010 v Las Vegasu, na katero Ryana ni bilo.

V oddaji The Late Late Show je razkrila, da sta se družila ves čas in se srečevala tudi v njeni visoki nosečnosti. "Ko je izvedel, da sem noseča z Rhodrijem, je bil kar malce ljubosumen. Bilo je malce napeto, a sva se pobotala. Mislim, da sem bila v šestem ali sedmem mesecu nosečnosti. Imela sem slabo vest, a ne tako veliko, da bi prenehala," je še povedala Natasha.

Odpustil mu je

Osramočeni Rhodri je za veliko izdajo dveh ljudi, ki jima je zaupal, izvedel prek medijev. Natasha mu je sicer tik pred izdajo časopisa napisala pismo, nato pa skupaj z otroki odpotovala v Španijo. "Pismo mi je izročila njena mama in mi v roke dala še časopis. Zamerim ji predvsem to, da mi ni povedala v obraz, to je bolelo najbolj," je pred leti v enem izmed intervjujev povedal osramočeni brat nogometnega zvezdnika. A na koncu tudi priznal, da je vse skupaj za njim in da je bratu že odpustil.

Povsem skrušeni Rhodri je povedal marsikaj:

"Ne govoriva, ne vem, kaj bi storil, če bi se srečala na ulici, a to sploh ni pomembno. Povedal mi je, da je šlo le za seks. Nič več, nič manj. Kar je bilo, je bilo, ni dobro predolgo živeti v preteklosti," je dodal Rhodri.

Ferguson ga je vedno koval med zvezde

Sloviti Fergie ni nikoli rekel nič na to temo, še več, Škota je pred "krvoločnimi" britanskimi mediji, ki jih ta nikoli ni maral, celo branil. | Foto: Reuters Sloviti Fergie ni nikoli rekel nič na to temo, še več, Škota je pred "krvoločnimi" britanskimi mediji, ki jih ta nikoli ni maral, celo branil. Foto: Reuters Zanimivo je, da se v tistem času ob to afero ni spotaknil sicer zelo načelen trener Uniteda Alex Ferguson. Zvezdnik Giggs je kljub velikemu škandalu ostal del ekipe.

Tudi navijači so vse skupaj hitro pozabili in se osredotočili le na to, kaj počne na igrišču. Tam jih nikoli ni razočaral in tako je bilo vse do njegovega slovesa. To navijači cenijo še danes in ga ohranjajo v lepem spominu.

Po predčasni odpustitvi Davida Moyesa je na dveh tekmah rdeče vrage vodil kot prvi trener, leto kasneje je kot pomočnik trenerja pomagal Louisu van Gaalu, nato pa se po prihodu Joseja Mourinha leta 2016 dokončno poslovil od Manchester Uniteda.

Giggsy je od januarja 2018 selektor Walesa. Ob njegovem ustoličenju se je oglasil tudi njegov oče. "Moral bi biti najponosnejši oče na svetu, zdaj pa me je sram. Še njegovega imena ne morem izgovoriti, pravim mu nekdanji nogometaš." | Foto: Reuters Giggsy je od januarja 2018 selektor Walesa. Ob njegovem ustoličenju se je oglasil tudi njegov oče. "Moral bi biti najponosnejši oče na svetu, zdaj pa me je sram. Še njegovega imena ne morem izgovoriti, pravim mu nekdanji nogometaš." Foto: Reuters

Oče o sinu Ryanu …

Danny Wilson, nekdanji odlični igralec ragbija, in njegov sin Ryan nikoli nista bila v dobrih odnosih. Po ločitvi je Ryan očetov priimek zamenjal z maminim.

"Poglejte, kaj vse je dosegel, moral bi biti najponosnejši oče na svetu, zdaj pa me je sram. Še njegovega imena ne morem izgovoriti, pravim mu nekdanji nogometaš. Vedno je mislil le na sebe. Kot starejši brat bi moral paziti na mlajšega, a ga je zabodel v hrbet. Prevaral je družino na najslabši mogoč način in niti toliko ga ni v hlačah, da bi se opravičil," je svoje mnenje o vsem skupaj za WalesOnline povedal oče legende Manchester Uniteda.

Kaj počne danes?

Neslavna preteklost ga niti malo ne tepe. Na vsake toliko se najde kdo, ki ima pomisleke, a se to hitro konča. Trenutno je Giggsy selektor valižanske reprezentance. Sveže ločen, konec leta 2017 je nad njim dokončno obupala tudi žena, prijateljuje s svojo predstavnico za javnost Kate Greville, srečo pa je po več letih trpljenja našla tudi njegova zdaj že nekdanja žena Stacey, ki se videva z nekdanjim članom glasbene skupine The Wanted, deset let mlajšim Maxom Georgeem.

Vrsto let mu je kljub vsemu varanju stala ob strani, trenutno pa se na sodišču pogaja za delež pogače njegovega bogatega premoženja.

Stacey je zdaj v objemu deset let mlajšega glasbenika Maxa Georgea:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙

A post shared by Max George (@maxgeorge) on

Preberite še:

David Lama
Sportal Dan, ko je čudežni deček rešil prekaljenega veterana #video
Fausto Coppi
Sportal Giro, dirka čustev in epskega italijanskega rivalstva
Tim Henman
Sportal Večkrat jih je prosila, naj ga ne izključijo s turnirja #video
Marat Safin
Sportal Dekleta, ki so pred 17 leti na tribunah požela veliko zanimanja
Ne spreglejte