Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
14. 7. 2018,
19.18

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,01

1

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Juventus

Sobota, 14. 7. 2018, 19.18

5 let, 9 mesecev

Portugalec prihaja v Italijo

Ronaldo prihaja v ponedeljek, Juventus v 24 urah prodal pol milijona njegovih dresov!

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,01

1

Cristiano Ronaldo | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Iz Juventusa so sporočili, da bodo spektakularno okrepitev, petkratnega najboljšega nogometaša leta na svetu Cristiana Ronalda, navijačem predstavili v ponedeljek. V Torinu so pripravljali spektakularno predstavitev, a naj je po najnovejših informacijah ne bi bilo. Medtem priljubljenost Juventusa na družabnih omrežjih raste v višave.

Cristiano Ronaldo
Sportal Prestop stoletja potrjen: Juventus za Ronalda odštel več, kot se je govorilo

Pri Juventusu so potrdili, da bo Cristiano Ronaldo v Torino prišel v ponedeljek. "16. 7. 2018. Cristiano prihaja v Torino," so sporočili iz vrst italijanskega prvaka, to pa je tudi vse, kar so zapisali.

Po informacijah, ki prihajajo iz Italije, naj bi Portugalca, ki je po devetih letih zapustil Real Madrid in je za 112 milijonov evrov prestopil v Juventus, v Torinu predstavili samo na novinarski konferenci. Pred sedmo silo bo eden od največjih športnih zvezdnikov stopil, potem ko bo opravil zdravniške preglede, to pa naj bi se zgodilo ob 17.30.

Pri Juventusu o tem, ali bodo za Ronalda na svojem štadionu pripravili spektakularno predstavitev, ne govorijo, a iz Torina prihajajo informacije, da je navijači ne bodo dočakali, saj naj bi ljudem v klubu zmanjkalo časa, da pripravijo organizacijsko tako pomembno prireditev. Ali je to res, bomo izvedeli v ponedeljek.

Ronaldo je medtem že prekinil počitnice v Grčiji, kamor se je z družino napotil po izpadu s svetovnega prvenstva v Rusiji, trenutno pa naj bi bil v Madridu, pišejo španski mediji. V Španiji naj bi urejal nekatere osebne stvari.

V trgovinah Juventusa gredo dresi Cristiana Ronalda seveda za med. | Foto: Reuters V trgovinah Juventusa gredo dresi Cristiana Ronalda seveda za med. Foto: Reuters

Število oboževalcev Juventusa strmo narašča, dresi gredo za med

Medtem pa se Juventusu prestop stoletja, kot so ga opisali v Italiji, že obrestuje. Ne le z rastjo delnic, ki so na borzi, odkar so začeli Ronalda v začetku meseca povezovati z Juventusom, do dne, ko je podpisal pogodbo s Torinčani, poskočile tudi za 80 odstotkov, zdaj pa so že nekoliko padle (trenutna rast je 33-odstotna), ampak še bolj z rastjo priljubljenosti Juventusa na družabnih omrežjih.

Juventus je v zadnjem tednu na Instagramu pridobil milijon in pol novih oboževalcev. Na Twitterju je število njegovih sledilcev poskočilo za več kot milijon, za več kot pol milijona pa se je povečalo tudi število oboževalcev na Facebooku.

Odlično gredo v prodajo tudi njegovi dresi. Iz Torina prihajajo vesti, da so jih samo v zadnjih 24 urah prodali kar pol milijona.

Preberite še:

Cristiano Ronaldo
Avtomoto Zaposleni v Fiatu: Ni navdušenja nad Ronaldovo pogodbo
Neymar
Sportal V Realu zanikali interes za Neymarja
Cristiano Ronaldo
Sportal Cuadrado potrdil, da bo Ronaldo pri Juventusu nosil sedmico
Cristiano Ronaldo
Sportal Ozadje posla stoletja: zakaj utegne Cristiano Ronaldo res prestopiti v Juventus?
Ne spreglejte