Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
13. 9. 2018,
0.27

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

Natisni članek

John Terry Spartak Moskva

Četrtek, 13. 9. 2018, 0.27

5 let, 7 mesecev

Nič ne bo s prestopom legendarnega kapetana Chelseaja v Moskvo

Razočaranje za Ruse, John Terry je sporočil: Hvala, ampak ne!

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87
John Terry | Foto Reuters

Foto: Reuters

Navijači ruskega nogometnega velikana so čakali le uradno potrditev odmevne okrepitve, a nato doživeli hladno prho. Iz prestopa legendarnega angleškega branilca Johna Terryja v moskovski Spartak, o katerem smo pisali, ne bo nič. "Po tehtnem premisleku sem si premislil. Hvala, Spartak," je sporočil dolgoletni nekdanji kapetan Chelseaja in angleški reprezentant.

John Terry
Sportal Legendarni angleški kapetan pred šokantnim prestopom v Moskvo

Moskovski mediji so že pisali, da manjka samo še podpis, John Terry je z objavo fotografije z zdravniškega pregleda na Instagramu njihovo pisanje zgolj še potrdil, tako da dvomov o tem, da bodo navijači Spartaka dočakali zvenečo okrepitev, ni bilo več, potem pa …

"Po tehtnem premisleku sem se odločil, da ponudbo moskovskega Spartaka zavrnem. Rad bi se vsem pri Spartaku zahvalil za priložnost. Njim in njihovim navijačem želim uspešno nadaljevanje sezone. So zelo ambiciozni in bil sem zelo impresioniran nad profesionalizmom, ki so ga pokazali. Toda po tehtnem premisleku z družino smo se odločili, da tokrat ni pravi čas za tak korak. Srečno, Spartak," je na istem komunikacijskem kanalu, na katerem je namignil, da prihaja mednje, 37-letni nekdanji angleški reprezentant, ki je za Anglijo zaigral na 78 tekmah, sporočil, da ga v Moskvo ne bo.

Terryju, ki je s Chelseajem v 19 letih zbral kar 717 nastopov in z njim osvojil kar pet naslovov državnega prvaka, bil pa tudi zmagovalec lige prvakov in lige Europa, so v Moskvi menda ponujali tri milijone evrov na leto.

Ali bo branilec, ki je v prejšnji sezoni igral za Aston Villo, trenutno pa je brez pogodbe, nogometno pot nadaljeval, ni sporočil, a po informacijah, ki prihajajo z Otoka, namerava še igrati.

Možnost naj bi bila tudi vrnitev v Aston Villo, ki jo je zapustil maja letos, potem ko ji je v play-offu za elitno premier ligo spodrsnilo, tako da tudi v tej sezoni igra v angleški prvi ligi. Odkar je brez pogodbe, Terry sicer trenira in ohranja telesno pripravljenost.

Zapis Johna Terryja na Instagramu:

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte