Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
6.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

10

Natisni članek

angleška nogometna reprezentanca Raheem Sterling Katar 2022 SP 2022 v nogometu

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 6.00

1 leto, 4 mesece

Raheem Sterling

Angleški zvezdnik po grozljivi izkušnji njegove družine zapustil SP v Katarju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

10

Raheem Sterling | Raheem Sterling je na dan srečanja proti Senegalu zapustil reprezentančni tabor v Katarju in se vrnil v London. | Foto Guliverimage

Raheem Sterling je na dan srečanja proti Senegalu zapustil reprezentančni tabor v Katarju in se vrnil v London.

Foto: Guliverimage

Navijači angleške nogometne reprezentance so v nedeljo na dvoboju osmine finala svetovnega prvenstva pogrešali Raheema Sterlinga. Napadalec Chelseaja je zapustil Katar in se odpravil v London, kjer so oboroženi roparji vlomili v njegov dom in mu odtujili številne dragocenosti. Rop so izvedli ravno v trenutku, ko so bili v hiši njegova partnerka Paige Milian in otroci.

Anglija Jordan Henderson
Sportal Po strelskih vajah Angležev se obeta velika četrtfinalna poslastica

Napadalec Chelseaja je na tem SP prispeval zadetek in podajo. | Foto: Reuters Napadalec Chelseaja je na tem SP prispeval zadetek in podajo. Foto: Reuters Bogati nogometaši so vse pogosteje tarče organiziranih roparskih tolp. Konec tedna so nepridipravi vlomili in oropali dom angleškega reprezentanta Raheema Sterlinga. 27-letni napadalec Chelseaja zastopa barve domovine na svetovnem prvenstvu v Katarju, a njegova hiša v Londonu vseeno ni samevala. Ko so oboroženi roparji odnašali dragocenosti, teh pa po poročanju otoških medijev ni bilo malo, so bili doma njegova partnerka Paige Milian in otroci.  

Pretreseni angleški reprezentant je v dogovoru s strokovnim vodstvom reprezentance zapustil Katar in se odpravil v London. Želel se je vrniti domov in biti v stresnih trenutkih v oporo najbližjim.

SP Katar: Brazilija - Južna Koreja
Sportal Brazilci povozili Južno Korejo, Hrvaška slavi vratarja Livakovića

Southgate: Družina je na prvem mestu

Selektor Gareth Southgate ne bo pritiskal na 27-letnega zvezdnika z vrnitvijo v Katar. | Foto: Reuters Selektor Gareth Southgate ne bo pritiskal na 27-letnega zvezdnika z vrnitvijo v Katar. Foto: Reuters Njegovi reprezentančni soigralci so v osmini finala SP 2022 nadigrali Senegal (3:0) in se uvrstili v četrtfinale, kjer jih v soboto (10. december) zvečer čaka spektakularni spopad s Francijo. Angleški selektor Gareth Southgate še ne ve, ali bo lahko na tekmi proti svetovnim prvakom računal tudi na pomoč krilnega napadalca Chelseaja, ki je na tekmovanju v Katarju zbral dva nastopa ter prispeval zadetek in podajo.  

''Nanj ne bomo pritiskali z vrnitvijo. Naj si vzame toliko časa, kolikor ga potrebuje. V tem trenutku je najbolj pomembno, da je s svojo družino,'' angleški strateg podpira vrnitev Sterlinga k svoji družini. ''Ne vem, kdaj se bo vrnil. Nočemo ga obremenjevati. Nogomet včasih le ni najpomembnejša stvar na svetu, družina je na prvem mestu,'' je dal Southgate vedeti, da bo o tem, kdaj bi bil lahko najbolj primeren trenutek za vrnitev na prizorišče SP v Katarju, odločil Sterling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAIGE. (@paigemilian)

Oče treh otrok, strelec 20 zadetkov za Anglijo

Raheem Sterling se je v karieri pomeril tudi proti Sloveniji. | Foto: Reuters Raheem Sterling se je v karieri pomeril tudi proti Sloveniji. Foto: Reuters Raheem Sterling je eden najboljših angleških napadalcev. Rodil se je pred 27 leti na Jamajki. Odlikuje ga izjemna hitrost na zelenici, kar ne preseneča, saj je njegova mama nekdanja jamajška atletinja Nadine Clarke. Očeta je izgubil pri dveh letih, nato pa se preselil v Anglijo.

Za reprezentanco je zbral 81 nastopov in dosegel 20 zadetkov. V članski karieri je najprej navduševal v napadu Liverpoola, nato se je preselil k Manchester Cityju, letos poleti pa se je pridružil Chelseaju. Ima tri otroke. S prejšnjo partnerko Melisso Clarke ima 10-letno hčerko Melody Rose, z zdajšnjo Paige Milian pa dva sinova. Thiago je star pet, Thai-Cruz pa tri leta.

Neymar Brazilija
Sportal Brazilski selektor razveselil navijače, a pustil odprto vprašanje
Pele 1958
Sportal Po preplahu se je iz bolnišnice oglasil legendarni Pele, navijači se zbirajo pred kliniko
Kounde Verižica
Sportal Neverjetno, kaj je ušlo sodnikom v Katarju
 
Ne spreglejte