Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 9. 2021,
11.53

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

X Speedflow Adidas nogomet Intersport PR članek

Petek, 3. 9. 2021, 11.53

1 mesec, 3 tedne

Adidas X Speedflow

Pozdravite maksimalno hitrost z najhitrejšimi nogometnimi copati do zdaj

Oglasno sporočilo

Kaj dobimo, ko glave staknejo profesionalni in amaterski nogometaši ter strokovnjaki s področja obutve? Nove nogometne copate adidas X Speedflow. Njihovemu oprijemu že zaupajo zvezdniki, kot so Lionel Messi, Mohamed Salah, Lindsey Horan, Heung-Min Son, Karim Benzema in Vivianne Miedeme.

Intersport_1_avg21 | Foto:

Hitro, hitreje, X Speedflow. Doživite nove dimenzije hitrosti z nogometnimi copati, ki združujejo ključne elemente dobre igre: eksplozivnost, okretnost in instinkt. Ustvarjalci so pri oblikovanju posebno pozornost posvetili pogledu tako poklicnih kot tudi ljubiteljskih nogometašev, zaradi česar copati omogočajo hitro in dinamično igro brez motenj.

V letu 2020 se je adidas osredotočil na razvoj lahkih nogometnih copatov, ki sledijo evoluciji nogometne igre ter igralcem dovoljujejo, da na zelenici dosegajo še večje hitrosti.

Ko so dosegli svoj cilj in svetu predstavili model X Ghosted, pa so sklenili stopiti korak nazaj. Vzeli so si čas, da so se z vsemi, ki igrajo nogomet - od rekreativcev do profesionalcev -, posvetovali, kako bi lahko ta tedaj že nenadomestljiv čevelj še izboljšali. Prišli so do treh elementov, ki so ključni za sodobno obliko nogometa - eksplozivnost, okretnost in instinkt -, ter na njihovi osnovi zgradili nove nogometne čevlje.

Zasnova nogometnih copatov je bila izboljšana, tako da igralcem omogoča še hitrejše spremembe smeri. Njihova rešetkasta struktura je zasnovana tako, da se ovije okoli stopala, s čimer copati nogometašu zagotavljajo popolno stabilnost, ne da bi omejevali njegovo okretnost. Lahek podplat s svojo strukturo sledi evoluciji nogometne igre, ki postaja vse bolj hitra in dinamična.

Eksplozivnost in krajši reakcijski čas pa podpira tudi material PRIMEKNIT, razvit za intuitivne igralce, ki so vedno korak ali dva pred tekmeci. Ustvarjalci novih modelov X Speedflow so upoštevali tudi želje igralcev po mehkejšem, udobnejšem podplatu. Večje udobje so dosegli z novo konstrukcijo in protizdrsno podlogo, ustvarjeno iz sodobnih, mehkejših materialov.

Glavno vodilo oblikovalcev pri snovanju naslednjega člena evolucije adidasovih nogometnih copatov je bilo spajanje fizičnega z mentalnim. Da bi dosegli zastavljeni cilj in svetu predstavili najhitrejše nogometne copate do zdaj, so združili najnovejše tehnologije s poglobljenim razumevanjem potreb sodobnega nogometa. Rezultat njihovega dela, novi X Speedflow, s podpiranjem eksplozivnosti, instinkta in okretnosti nogometašem omogoča, da na zelenici vedno ustvarijo dovolj prostora za razvoj svoje igre.

Copati so že na voljo v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni prodajalni www.intersport.si.

Naročnik oglasnega sporočila je INTERSPORT ISI D.O.O.

Ne spreglejte