Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 2. 2018,
13.39

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7

1

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zinedine Zidane Real Madrid

Nedelja, 4. 2. 2018, 13.39

6 let, 2 meseca

Cristano Ronaldo nezadovoljen, ker ga je Francoz zamenjal

Zidane razjezil Ronalda in presenetil z izjavo po novem spodrsljaju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7

1

"Vedno bom govoril, da še ni konec. Veliko je še tekem, ki nas čakajo. Vse je mogoče," je po remiju z 2:2 v španskem prvenstvu proti Leganesu povedal trener Reala Zinedine Zidane. Francoz je na gostovanju pri skromnem španskem prvoligašu prah dvignil tudi s predčasno menjavo zvezdnika Cristiana Ronalda, ki je bil ob tem vse prej kot zadovoljen.

Zinedine Zidane je v 21 krogih španskega prvenstva zapravil že 24 točk, a še verjame v naslov. | Foto: Getty Images Zinedine Zidane je v 21 krogih španskega prvenstva zapravil že 24 točk, a še verjame v naslov. Foto: Getty Images

Real je v soboto v španskem prvenstvu gostoval pri Levanteju, ki je trenutno na 17. mestu prvenstvene lestvice. Zadnjem, ki ob koncu sezone zagotavlja obstanek.

Madridčani so dvakrat vodili, a jim ni uspelo zmagati. Za 2:2 je v 89. minuti zadel Giampaolo Pazzini. Italijanski veteran, ki je zadel za točko proti prvaku ob debiju v dresu novega kluba, v katerega je na zadnji dan zimskega prestopnega roka prišel iz Verone.

"Še veliko točk je v igri. Prvenstvo še ni končano. Danes smo izgubili dve točki, a na voljo jih je še veliko," je po novem razočaranju, po katerem Real za vodilno Barcelono 17 krogov pred koncem prvenstva zaostaja že za 18 točk, povedal Zinedine Zidane.

Navijači trepetajo pred prihodom PSG

Levante je prišel do nenadejane točke. | Foto: Reuters Levante je prišel do nenadejane točke. Foto: Reuters Francoz je v prvih 21 krogih zapravil že 24 točk. Dve več kot v celotni prejšnji sezoni, v kateri je Realu po zanje dolgih petih letih čakanja.

"Želeli smo si doseči tretjo zaporedno zmago, a nam ni uspelo. Nadzirali smo tekmo, predvsem v prvem polčasu, a potem naredili nekaj napak. Težko je sprejeti tak razplet, a ga moramo," je še povedal Francoz, čigar moštvo je trenutno na četrtem mestu in celo trepeta za uvrstitev v ligo prvakov. Villarreal na petem mestu ima le dve točki manj.

Pred prihajajočim februarskim obračunom v ligi prvakov proti PSG vsekakor slab obet za evropskega prvaka. Zidane, ki bi v primeru izpada proti zvezdniški francoski zasedbi kljub dvema evropskima naslovoma v dveh letih verjetno ostal brez službe pri Realu, je v gosteh pri Levanteju veliko prahu dvignil tudi z menjavo Cristiana Ronalda.

Nezadovoljni Cristiano Ronaldo se je na klopi razjezil

Z igrišča ga je potegnil v 82. minuti, ko je Real vodil z 2:1. Portugalec, ki je po dveh tekmah, na katerih je dosegel štiri gole, tokrat ostal brez zadetka, s takšno potezo ni bil zadovoljen. Ob odhodu z igrišča je mimo Zidana odkorakal, ne da bi ga pogledal.

Pozneje je jezno nekaj zabrusil tudi snemalcu, ki ga je s televizijsko kamero snemal ob tem, ko se je usedel na rezervno klop.

Cristiano Ronaldo ob odhodu z igrišča in na klopi:

"Zamenjal sem ga, ker sem želel okrepiti sredino," je zamenjavo svojega z naskokom največjega zvezdnika, petkratnega najboljšega nogometaša leta na svetu in najboljšega strelca v zgodovini Reala komentiral Zidane.

Zadnja tekma pred začetkom osmine finala lige prvakov Real čaka v soboto, ko bo v španskem prvenstvu gostil Real Sociedad.

Ne spreglejte