Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Nedelja,
31. 8. 2014,
23.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Roman Bezjak Samir Handanović slovenska nogometna reprezentanca Jan Oblak Jan Oblak Boštjan Cesar

Nedelja, 31. 8. 2014, 23.22

8 let

Oblak zaploskal soigralcem, Bezjak prebil led ravno pred Anfieldom (video)

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski nogometni reprezentanti so se po grenki izkušnji v Talinu odpravili v klube in skušali pozabiti na boleč poraz. Trojček iz Verone je šokiral Napoli, Samir Handanović pa izkusil sedmico.

Samir Handanović: Milanski Inter je v novo sezono italijanskega prvenstva vstopil zelo suvereno. V 2. krogu je pred domačim občinstvom ponižal Sassuolo in ga odpihnil s kar 7:0. Ljubljančan ni imel pretirano veliko dela. Branil je vso tekmo, resneje posredoval pa le enkrat. Gostje, pri katerih igra tudi v zadnjih tednih najbolj vroči italijanski (reprezentančni) napadalec Simone Zaza, so bili na San Siru nemočni. Vid Belec: Štajerec je debitiral za turški prvoligaški klub Konyaspor na najboljši mogoč način. Njegov klub je doma premagal Balekisirspor z 2:0, slovenski vratar pa je ohranil mrežo nedotaknjeno. Veselje je bilo še toliko večje, saj je Konyaspor prvič zaigral na novem štadionu.

Jan Oblak: Veliki madridski derbi med Realom in Atleticom je spremljal s klopi za rezervne igralce in zaploskal soigralcem, ki so z 2:1 na štadionu Santiago Bernabeu spravili v zadrego evropske prvake. Škofjeločan še čaka na prvi nastop med vratnicama Atletica.

Gregor Balažic: Karpaty je v zadnji tekmi 6. kroga ukrajinskega prvenstva izgubil na gostovanju pri Vorskli v Poltavui (0:2), oba zadetka pa prejel v zadnjih desetih minutah srečanja. Prekmurec je odigral vso nedeljsko tekmo in v 79. minuti prejel rumeni karton.

Mišo Brečko: Dvoboj med Paderbornom in Kölnom, ki sta v prejšnji sezoni igrala v drugi ligi, se je končal brez zadetkov. Kapetan je odigral vso tekmo. Kozlički v tej sezoni še niso prejeli zadetka, v treh krogih pa osvojili pet točk. Trenutno so na devetem mestu.

Boštjan Cesar: Chievo je senzacionalno v gosteh premagal Napoli (1:0) in poskrbel za največje presenečenje na Apeninskem polotoku. Kapetan slovenske reprezentance nadaljuje niz iz prejšnje sezone. Ustalil se je v začetni postavi Verončanov, zelo hitro pa prejema tudi rumene kartone. Na štadionu San Paolo mu ga je sodnik pokazal v 26. minuti, ko je zakrivil 11-metrovko, ki pa je Gonzalo Higuain ni pretopil v zadetek. Izkazal se je vratar Francesco Bardi in postal junak srečanja.

Branko Ilić: Partizan je v srbskem prvenstvu ugnal Čukarički, gledalci pa so videli šest zadetkov (4:2). Ljubljančan je odigral vso tekmo.

Bojan Jokić*: Kranjčan trenutno počiva. Moral bo opraviti operacijo kolena, na igrišče pa se bo lahko v dresu Villarreala vrnil šele konec leta.

Dominic Maroh: Dvoboj med Paderbornom in Kölnom, ki sta v prejšnji sezoni igrala v drugi ligi, se je končal brez zadetkov. Slovenski branilec je odigral vso tekmo in si prislužil visoke ocene. Kozlički v tej sezoni še niso prejeli zadetka, v treh krogih pa osvojili pet točk. Trenutno so v bundesligi na devetem mestu.

Martin Milec*: Standard Liege je razočaral navijače z domačim porazom proti Oostendeju (3:5), slovenski branilec pa ni kandidiral za tekmo. Standard je padel na 12. mesto, na sedmih srečanjih pa je prejel kar 16 zadetkov, največ v belgijskem prvenstvu.

Miral Samardžić: Rijeka je v hrvaškem prvenstvu v soboto odpravila Osijek (1:0), Jeseničan pa je odigral vso tekmo. Kekova zasedba ostaja na visokem drugem mestu.

Andraž Struna: Klub PAS Giannina je v nedeljo v grškem prvenstvu doma remiziral s Xanthijem (2:2). Koprčan je bil na igrišču od prve do zadnje minute in igral na levem krilu.

Valter Birsa: Chievo je senzacionalno v gosteh premagal Napoli (1:0), Primorec pa je odigral 68 minut in pomagal ekipi, da v mestu pod Vezuvom ni prejela zadetka.

Josip Iličić: Fiorentina se je doma z Genoo razšla brez zadetkov (0:0), Kranjčan pa je vstopil v igro v 70. minuti.

Kevin Kampl: Red Bull Salzburg je izgubil že tretjič zapored. Po švedskem prvaku Malmöju in Sturmu ga je ugnal še vodilni avstrijski prvoligaš WAC. Slovenski reprezentant je v Celovcu odigral vso tekmo in si v drugem polčasu priigral nekaj priložnosti za izenačenje, a njegovi streli niso bili natančni. Zmagoviti gol za gostitelje je prispeval Korošec Tadej Trdina, WAC je zmagal z 1:0.

Andraž Kirm*: Omonia je v nedeljo remiziral pri Nea Salamisu (1:1), Ljubljančan pa še ni dočakal krstnega nastopa v ciprskem prvenstvu.

Rene Krhin*: Inter je pomendral Sassuolo, Štajerec pa je razigrano predstavo soigralcev spremljal s klopi.

Jasmin Kurtić: Fiorentina se je doma z Genoo razšla brez zadetkov (0:0), novopečeni član vijolic pa še ni debitiral za toskanskega velikana. Dvoboj je spremljal s klopi za rezervne igralce.

Dejan Lazarević: Chievo je senzacionalno v gosteh premagal Napoli (1:0), Domžalčan pa dočakal prvi nastop v tej sezoni. Odigral je 73 minut in pomagal do odmevne zmage v Neaplju.

Rajko Rotman: Nekdanji nogometaš velenjskega Rudarja je zaradi kazni, v prejšnjem krogu je prejel rdeči karton, počival na srečanju v Karabüku, ki se je končal brez zadetkov. Tako je Istanbul Basaksehir še drugič zapored remiziral v turškem prvenstvu.

Dalibor Stevanović: Moskovski Torpedo je v nedeljo gostoval pri mestnem tekmecu Spartaku, ki je na novem štadionu Otkrytie Arena upravičil vlogo favorita in premagal goste s 3:1. Slovenski reprezentant, ki je na zadnji tekmi v Talinu prejel rdeči karton in omogočil Estoncem lažjo pot do točk, je odigral vso tekmo. V 44. minuti je prejel rumeni karton.

Robert Berić*: Dunajski Rapid bo dvoboj 8. kroga avstrijskega prvenstva z Grödigom odigral šele v sredo.

Roman Bezjak*: Branilec naslova Ludogorec je v petek v gosteh odpravil Botev Plovdiv (za katerega je debitiral stari znanec 1. SNL Goran Galešić) z 2:1, drugi zadetek za goste pa je v 49. minuti dosegel Korošec. Odigral je 78 minut in dočakal prvi zadetek v tej sezoni. Moštvo iz Razgrada se je povzpelo na četrto mesto, za vodilnim CSKA zaostaja le dve točki. Ludogorec bo med tednom debitiral v ligi prvakov, v torek bo gostoval na slovitem Anfieldu pri Liverpoolu.

Zlatko Dedić*: FSV Frankfurt je v petek izgubil v drugi nemški ligi na gostovanju pri Kaiserslauternu (0:1). Koprčan je odigral zadnjih 14 minut.

Zlatan Ljubijankić: Omiya Ardija je na Japonskem premagala Kashimo Antlers (2:1). Ljubijankić je odigral vso tekmo, klub iz Saitame pa ostaja prikovan na predzadnjem mestu.

Tim Matavž: Augsburg je v tretjem nastopu v tej sezoni pozdravil prvo zmago v tej sezoni. V Frankfurtu je premagal Eintracht z 1:0, Primorec pa je dvoboj spremljal s klopi za rezervne igralce.

Milivoje Novaković: Po vrnitvi iz Evrope je takoj zaigral za Shimizu S-Pulse in doma visoko izgubil proti Urawi (1:4). Odigral je vso tekmo in v 29. minuti prejel rumeni karton, klub iz Šizuoke pa je padel na 13. mesto.

Nejc Pečnik*: Crvena zvezda je v soboto v Kruševcu remizirala z Napredkom (0:0). Korošec je odigral 84 minut, za nastop pa ni prejel najboljših ocen.

Ne spreglejte