Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
13. 3. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

Natisni članek

Pierre-Emerick Aubameyang Patrice Evra Neymar Arsene Wenger Lionel Messi Lionel Messi izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 13. 3. 2017, 20.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Naložil je napačno fotografijo in poskrbel za škandal

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

Ponedeljkov večer je rezerviran za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj prinaša tokrat? Med desetimi objavami, ki smo jih zasledili na svetovnem spletu, seveda prevladujejo dogodki iz Barcelone, kjer smo prejšnji teden videli enega izmed največjih preobratov v zgodovini nogometa.

Navijač si je privoščil zvezdnika Arsenala, ta je skoraj izgubil živce

Po eni izmed tekem londonskega Arsenala, ki v zadnjem obdobju prejema udarec za udarcem, je navijač s tribune ob igrišču branilcu Londončanov Peru Mertesackerju ponudil roko. Nemec je želel biti ustrežljiv in je iztegnil svojo dlan. Toda navijač si ga je privoščil, svojo roko je odmaknil tik pred zdajci in ga osmešil. Izkušeni nemški nogometaš zvijače ni sprejel najbolje ...

Kaj je tokrat pripravil pojoči Francoz?

Nekdanji as Juventusa in Manchester Uniteda, ki si zdaj kruh služi v Marseillu, Francoz Patrice Evra, je svoje sledilce na Instagramu zdaj že navadil, da jih vsak ponedeljek razveseli z enim videom. Kaj je pripravil tokrat?

Tudi Neymar je oponašal gib Turka, ki je preplavil svetovni splet

Zvezdnik Barcelone Neymar je prejšnji teden v katalonskem dresu navdušil na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti PSG in v neverjetnih zadnjih sedmih minutah, v katerih je Barcelona zabila tri gole in prišla do neverjetnega preobrata, prispeval dva gola in podajo.

Ni pa se Brazilec izkazal samo na igrišču, ampak tudi ob njem. Na svojem Instagramovem profilu je, medtem ko je pripravljal večerjo, z v zadnjem obdobju zelo priljubljenim gibom posolil svojo jed in poskrbel za navdušenje med svojimi sledilci. Oponašal je gib turškega kuharskega mojstra Nusreta Göckeja, ki je tako solil eno izmed svojih jedi in postal hit na svetovnem spletu. Danes ga oponašajo številni. Očitno tudi nogometaši ...

Je to fotografija leta?

Po veličastnem preobratu Barcelone na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti PSG je prvi zvezdnik Barcelone Lionel Messi velik uspeh, do katerega so Katalonci prišli s tremi goli v zadnjih sedmih minutah tekme, stekel do navijačev Barcelone za golom, stopil na ogrado in nastala je tale fotografija. Številni so jo že danes označili za vsaj športno fotografijo leta. Posnel jo je klubski fotograf Barcelone. Na svoje delo je lahko zelo ponosen ...

 | Foto:

Komentatorja sta po golu Sergija Roberta ponorela

Oglejte si in poslušajte, kako sta ponorela katalonska komentatorja povratne tekme osmine finala lige prvakov med Barcelono in PSG, potem ko je Sergi Roberto v 95. minuti poskrbel za odločilni gol za 6:1 in pot med najboljših osem.

Norišnica zaradi Messijevega avtomobila

Takole so po veliki zmagi nad PSG v ligi prvakov navijači Barcelone obkrožili avtomobil svojega idola Lionela Messija, ko je Argentinec poskušal oditi domov. Norišnica, ni kaj. Video je posnela Messijeva zaročenka Antonella Roccuzzo.

Navijači Arsenala imajo dovolj

Arsenal je gladko izpadel iz lige prvakov, potem ko ga je Bayern München na obeh tekmah premagal s 5:1. Navijači so že v obdobju med obema in po povratni tekmi toliko bolj protestirali proti trenerju Londončanov Arsenu Wengerju in zahtevali njegov odhod. Niso pa se pritoževali samo nad Francozom, ki je v klubu že dolgih 21 let, ampak tudi nad ceno sezonskih vstopnic. Ta je v primerjavi s ceno, ki jo ponujajo pri tekmecu, ki ga je tokrat razbil, pri Arsenalu zelo, zelo draga ...

 | Foto:

Naložil je napačno fotografijo in poskrbel za škandal

Spet smo pri neverjetnem preobratu Barcelone proti PSG na povratni tekmi osmine finala lige prvakov, a sredino dogajanje je bilo pač tako neverjetno, da dogodkov, ki so ga obkrožali, kar mrgoli. Eden izmed teh je fotografija velikega veselja v garderobi, ki je takoj po tekmi zaokrožila po spletu.

Na njej francoski branilec Barcelone Jeremy Mathieu kaže srednji prst. Ko so to opazili navijači PSG, so Mathieuja seveda označili za arogantneža, ki ne ceni svojih nasprotnikov. Zgodba je dvignila precej prahu, zato se je javil tudi glavni akter zgodbe, se opravičil in pojasnil zaplet.

"Posnetih je bilo veliko fotografij, a le na eni sem kazal srednji prst, zaradi česar se opravičujem, saj nogometaše in navijače PSG zelo spoštujem. Ko je fotografijo nalagal na splet, sem Javierja Mascherana opozoril, naj pazi, katero bo naložil. A očitno ni bil dovolj pazljiv in zgodilo se je, kar se je," je povedal branilec, ki proti PSG sicer ni igral.

 | Foto:

Kakšen trik Gabonca. Ta pa zna!

Pierre-Emerick Aubameyang je najboljši strelec Borussie Dortmund v tej sezoni. Izkazal se je tudi sredi tedna, ko je zabil tri gole za Dortmundčane pri zmagi nad Benfico na povratni tekmi osmine finala lige prvakov s 4:0 in jim zagotovil mesto v četrtfinalu. Je pa Gabonec z nogami spreten tudi brez z žoge in z drugimi predmeti. Ne verjamete? Oglejte si video.

Lepa sabljačica je po enem letu pokazala svojo zadnjico

Zvezdnik Juventusa Gonzalo Higuain, takrat je bil še član Napolija, je mlado sabljačico Antonello Fiordelisi pred časom prek Instagrama prosil, naj mu pošlje fotografijo svoje zadnjice. Mlada Italijanka njegovi prošnji ni ugodila, je pa njegovo sporočilo delila z javnostjo in si seveda priskrbela veliko reklamo. No, z enoletno zamudo pa je ugodila tudi Argentinčevi prošnji in na spletu objavila videoposnetek, na katerem je razkrila svojo zadnjico. Vsaj delno ...

 

Prima o retromarcia? Ahahaha #essereNaturali

A post shared by Antonella Fiordelisi (@antonellafiordelisi) on

Še nekaj fotografij lepe Antonelle:

 
 

22.40 in diretta alla #domenicasportiva ! #atletigolden #rai2 #raisport #boylondon

A post shared by Antonella Fiordelisi (@antonellafiordelisi) on

A post shared by Antonella Fiordelisi (@antonellafiordelisi) on

 

•Capri• #novembre#pazza

A post shared by Antonella Fiordelisi (@antonellafiordelisi) on

Ne spreglejte