Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
7. 3. 2017,
10.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,18

1

Natisni članek

Paul Pogba izbor z družabnih omrežij Uroš VItas Andre Onana Tyrone Mings Zlatan Ibrahimović Mats Hummels Lionel Messi Lionel Messi Dele Alli Wayne Rooney Alexis Sanchez

Torek, 7. 3. 2017, 10.36

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Najdražjega nogometaša na svetu napadli v restavraciji #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,18

1

Nov teden je tukaj, Sportalova desetka s socialnih omrežjih prav tako. Kaj se je na nogometnih zelenicah in ob njih dogajalo v preteklem tednu?

Če bo Hummels tudi v torek tako neroden …

V torek se nadaljuje liga prvakov. Začenjajo se povratne tekme osmine finale, pred misijo nemogoče pa bo na Emiratesu že v torek Arsenal, ki bo proti Bayernu lovil zaostanek štirih zadetkov (1:5). Topničarji se zavedajo, da ob normalnem poteku srečanja nimajo možnosti za četrtfinale, a če bi bil osrednji branilec Bavarcev Mats Hummels tako neroden, kot je bil pred odhodom na avtobus, Londončani niso še povsem odpisani.

Se lahko zgodi čudež in Arsenal izloči Bayern?

  • Ne.
    73,53 %
    225 glasov
  • Ne.
    26,47 %
    81 glasov
Oddanih 306 glasov

Lulal kot kuža

Dries Mertens, belgijski reprezentant, je v 27. krogu italijanske serie A z dvema zadetkoma Napoli popeljal do lepe zmage nad Romo (2:1), ki ima zdaj pred Neapeljčani na drugem mestu le še dve točki prednosti.

Belgijski reprezentant je pri prvem zadetku poskrbel za nekaj, česar še nismo videli. Stekel je do kotne zastavice in jo kot kuža ''polulal''. Ustvarjalci videoigrice Fifa so to posebno slavje že dodali na svoj seznam.

Da, videti je precej podobno ...

Čilenec se je šalil na klopi Arsenala

Arsenal je pretekli konec tedna doživel nov udarec. Na derbiju kroga v premier league ga je z 1:3 premagal Liverpool. Navijači topničarjev so slabo predstavo pripisali tudi dejstvu, da je Arsene Wenger na klopi pozabil  prvega zvezdnika ekipe Alexisa Sancheza.

Čilenec se naj bi na rezervni klopi znašel po besednem incidentu s soigralcem na enem izmed treningov, na tekmi pa se je ob zaostanku svoje ekipe celo zabaval. Poglejte, kako je ogovarjal soigralca Gabriela, ki pa ni hotel sodelovati. ''Kaj bo, če me vidi Wenger,'' si je dejal in ostal smrtno resen.

Senzaciji iz Liverpoola čestital tudi Rooney

Kapetan Manchester United Wayne Rooney, ki je velik ljubitelj boksa, seveda ni zamudil velikega sobotnega boksarskega spektakla v Londonu, ko je njegov someščan Tony Bellew v 11. rundi premagal favoriziranega Davida Haya.

Napadalec je bil ob Bellewovi zmagi vidno ganjen, morda še bolj kot boksar sam. ''Vesel sem za Tonyja, resnično sem ves iz sebe,'' je dejal zvezdnik Uniteda, ki okoli po sobotnem kosilu ni imel razloga za veselje, saj je United na Old Traffordu le remiziral (1:1) s povprečnim Bournemouthom.

Zvezdnik Tottenhama kot irski zvezdnik MMA

Zvezdnik Tottenhama Dele Alli je v sodnikovem podaljšku odločil izenačen dvoboj z Evertonom, svoj zadetek pa je po objemanju s soigralci slavil v slogu UFC-zvezde Conorja McGregorja.

Še izvirna verzija:

Koga je klical Messi?

Lionel Messi je v tekmi španskega prvenstva z izjemnim zadetkom odprl obrambo Celte in Barcelono popeljal od lahke zmage in vrh lestvice v La Lige.

Po zadetku je s prstom kazal na neznanca in oponašal telefoniranje. Nihče ni vedel, komu je bila Messijeva poteza namenjena, pozneje pa je v javnost prišla informacija, da je bil Leo jezen na bratranca Augustina, ki ga je dan pred tekmo klical vse popoldne, a ga ni mogel priklicati. 

Ko vratar misli, da je Zinedine Zidane

Vratar Ajaxa Andre Onana si je na tekmi proti Groningenu, nekdanji ekipi Tima Matavža, privoščil začetniško napako. Samozavestno je vzel žogo v svoje noge in začel preigravanje. Začelo se je dobro, nato pa se je zapletel in žogo podaril napadalcu, ki je brez težav zadel prazno mrežo. Tekma se je na koncu končala z remijem (1:1).

Odvratna poteza Angleža, ki ne bo ostala nekaznovana

V prvem polčasu tekme angleškega prvenstva med Manchester Unitedom in Bournemouthom je branilec češenj Tyrone Mings poskrbel za potezo, za katero ga je lahko sram še danes.

Potem ko se je Zlatan Ibrahimović po morebitnem prekršku znašel na tleh, je Švedu nesramni domači branilec namerno stopil na glavo in ostal nekaznovan. Pravico je v nadaljevanju v roke vzel kar sam Ibrahimović, ki je, čeprav trdi drugače, tudi sam s komolcem namerno zadel mladega Angleža in tako kot prej Mings tudi sam ostal nekaznovan.

Incident obeh srboritežev že proučuje angleška nogometna zveza, za zdaj pa še ni jasno, kakšno kazen bosta dobila. Ibrahimović bo skoraj zagotovo dobil tri tekme prepovedi igranja, Mings pa še kakšno več. 

Pogbaja napadel jezen navijač

V četrtek se je v Manchestru zgodil incident, ki pa se je na srečo končal le z razbitim krožnikom. Zvezdnik rdečih vragov Paul Pogba, ki se je poleti na Old Trafford vrnil za rekordnih 105 milijonov evrov, je s prijatelji jedel kosilo, ko ga je eden od obiskovalcev, menda naj bil navijač Uniteda, prosil za avtogram. Po poročanju britanskega časnika The Sun naj bi ga najdražji nogometaš na svetu zavrnil, to pa je povsem iztirilo domnevnega navijača. Na pomoč so mu priskočili tudi njegovi pajdaši.

''Vse skupaj se je odvilo zelo hitro. Pogba je mirno jedel in očitno mu ni ustrezalo, da bi ga kdo motil. Ko jih je Francoz zavrnil, so fantje hoteli pokazati mišice, le osebju se lahko zahvalimo, da se niso stepli,'' je povedal eden izmed očividcev, ki je potrdil, da je eden izmed jeznih fantov proti Pogbajevi družbi vrgel tudi krožnik. O incidentu je bila obveščena tudi policija, a ko so prišli na kraj dogodka, izgrednikov ni bilo več.

Srbski branilec tarča posmeha

Romantični srbski nogometaš Uroš Vitas, ki si kruh služi pri belgijskem Mechelenu, je svoji ženi na poseben način pokazal, kako jo neizmerno ljubi. Na trup vtetoviral njen obraz, žal pa njegove požrtvovalnosti in zvestobe na družabnih omrežjih niso pozdravili, še več, Srb je s to potezo poskrbel za neizmeren smeh in krohot. Številni so tatu označili za najslabšega vseh časov.

 

 

Ne spreglejte