Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 2. 2013,
19.42

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Robinho David Villa Barcelona Adriano

Torek, 19. 2. 2013, 19.42

4 leta, 1 mesec

Na San Siru brez Nocerina, Flaminija, Robinha, Adriana in Ville

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Lombardija je na nogah. Prihaja Barcelona z Lionelom Messijem, štadion San Siro je že razprodan, rdeče-črne pa pestijo težave. Flamini in Nocerino zagotovo ne bosta zaigrala, prav tako Robinho.

V sredo se bosta pomerila evropska klubska velikana, srečalo pa se bo nekaj obrazov, ki so poprej skupaj delili slačilnico. Cesc Fabregas spominov na obdobje, ki ga je preživel pri Arsenalu, z Mathieuhem Flaminijem ne bo mogel obujati na igrišču, saj Francoz zaradi bolečin v stegnu ne bo kandidiral za nastop, Bojan Krkić pa se po zadnjih napovedih ne bo znašel v začetni postavi in bo tako (sprva) srečanje z nekdanjimi soigralci spremljal s klopi. V zvezni vrsti gostiteljev bo manjkal tudi Antonio Nocerino, ki ga je na torkovem treningu zabolelo v stegenski mišici na desni nogi. Edini zvezni igralec Milana, ki bo zanesljivo v sredo zvečer igral od prve minute, je Riccardo Montolivo, njegova soigralca pa naj bi sestavljal dvojec Ambrosini - Muntari.

Balotelli ne sme igrati za Milan, Pazzini se vrača

Razloge za skrbi zaradi zdravja ima lahko trener Milana tudi z napadalci. Seveda bi bil najbolj srečen, če bi lahko računal na Maria Balotellija, ki je po prihodu iz Anglije na treh tekmah dosegel štiri zadetke, a temnopolti zvezdnik zaradi jesenskih nastopov za Manchester City v spomladanskem delu lige prvakov ne sme braniti barv Milana. V boljšo voljo lahko navijače Milana spravi napoved, da bo za dvoboj s Katalonci nared Giampaolo Pazzini (predlani je z zadetkom odločil reprezentančno srečanje v Firencah med Italijo in Slovenijo), ki je odpravil zdravstvene težave, je pa še negotov nastop najboljšega klubskega strelca Stephana El Shaarawyja, ki mu nagaja koleno. Strokovno vodstvo se nadeja, da bo Italijan z egiptovskimi koreninami le stisnil zobe in zaigral. Bil bi potreben napadu, saj bo zaradi poškodbe stopala manjkal tudi Brazilec Robinho. V obrambni vrsti naj bi zaigrali Zapata, Mexes, Constant in Abate.

Pri Kataloncih je manj težav s poškodbami. Manjkala bosta le Adriano, ki se je poškodoval v soboto na dvoboju v Granadi, ter David Villa, ki je moral v zadnjem času zaradi ledvičnih kamnov že dvakrat v bolnišnico.

Ne spreglejte