Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 1. 2013,
20.21

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nemanja Mitrović

Sreda, 16. 1. 2013, 20.21

7 let, 12 mesecev

Mitrović nova tarča Olimpije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometašem Olimpije se je na pripravah pridružil branilec Nemanja Mitrović. Mladi slovenski reprezentant išče novega delodajalca. Nazadnje se je mudil v Bologni. Olimpija v soboto v Radomljah.

Zimski prestopni rok pri ljubljanskem klubu še ni postregel z novinci. Zeleno-belo četo sta zapustila Davor Škerjanc, ki je blizu selitvi k Zavrču, ter Bask Inigo Sarasola, treningom Razdrhove čete pa sta se v zadnjih dneh pridružila zanimiva igralca, ki imata izkušnje z igranjem za mlado slovensko reprezentanco. O tem, da z Olimpijo trenira tudi 24-letni ''povratnik'' Dejan Gerić, ki je nedavno zaključil pot pri Domžalah in napovedal, da bo nogometne čevlje obesil na klin, smo že poročali. V sredo pa se je slovenskemu jesenskemu podprvaku pridružil še 20-letni Nemanja Mitrović. Visoki nogometaš, v višino meri kar 193 cm, spada med najbolj nadarjene slovenske branilce. Izkušnja na Apeninskem polotoku, kjer sta ga v svoje vrste zvabila ugledna prvoligaša Inter in Bologna, mladi slovenski reprezentant pa se je dokazoval v mlajših kategorijah, ni postregla z zadovoljivo oceno. Resda je bil deležen novih izkušenj, tako je od bližje spoznal tudi delo Joseja Mourinha, trening s člansko ekipo pa izkusil tudi v Bologni, a prave priložnosti v serie A vseeno ni dočakal.

V soboto s Celjani, v torek pa v Španijo

Po vrnitvi v domovino se je Mitrović spogledoval tudi z možnostjo odhoda v Zagreb, kjer naj bi se zanj zanimal hrvaški prvak Dinamo, a se je mladi branilec odločil, da bo raje počakal na drugo priložnost. Zdaj trenira z Olimpijo, v sredo pa je na treningu v Radomljah v pravih zimskih razmerah spoznaval morebitne bodoče soigralce. V soboto bi lahko zaigral na prvi pripravljalni tekmi Olimpije v tem letu. Zmaji se bodo v Radomljah pomerili s celjskim drugoligaškim klubom Simer Šampion (začetek ob 16. uri), v torek pa se bodo odpravili na močan prijateljski turnir v Španijo, kjer se bodo pomerili (vsaj) s tremi skandinavskimi tekmeci. Ker je trener Andrej Razdrh napovedal, da si prizadeva, da bi klub pogodbe z morebitnimi novinci sklenil do odhoda v Španijo, bi lahko do končne odločitve o tem, ali bo Mitrović resnično nadaljeval nogometno pot v Ljubljani, prišlo kaj kmalu.

Ne spreglejte