Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 5. 2016,
21.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,30

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 9. 5. 2016, 21.15

6 let, 6 mesecev

Lepa Američanka, ki naj bi grela posteljo Cristiana Ronalda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,30

Za nami je nov teden, nogometna prvenstva po Evropi gredo h koncu, marsikje je zelo zanimivo. Ob nogometnih zelenicah tako kot vedno. Kaj prinaša tokratni Sportalov izbor z družabnih omrežij?

Je Mario Balotelli res pretepel nekdanjo lepo spremljevalko?

Nekdanje dekle italijanskega nogometnega zvezdnika Maria Balotellija, lepa Avivit Bar Zohar, pravi, da jo je njen nekdanji sloviti spremljevalec pretepel, zato ga bo tožila. To naj bi se zgodilo prejšnji mesec v enem izmed milanskih nočnih lokalov. Lepa Izraelka naj bi šla na sodišče, tam pa bodo verjetno ugotovili, ali so njene trditve resnične. Če so, se bo napadalec Milana, ki na igrišču vse manj opozarja nase, spet znašel v velikih težavah.

 

 

Spotaknil se je kar sam od sebe, televizijski komentator pa je skoraj počil od smeha

Na tekmi brazilskih klubov CSA in CRB se je osmešil eden izmed nogometašev domače ekipe in z nespretnostjo pošteno nasmejal komentatorja tekme, ki je skoraj počil od smeha.

 

Sodnik se je od pokojnega kolega poslovil kar s sprejem

Pred tekmo portugalske lige med Boavisto in Uniao Madeiro so nogometaši obeh ekip minuto molka namenili nedavno umrlemu nogometnemu sodniku Paulu Paratyju, od katerega se je na zanimiv način poslovil tudi njegov kolega, ki je delil pravico na omenjeni tekmi, Joao Capela. Od prezgodaj umrlega kolega se je poslovil kar s sprejem.

Ker je Leicester City prvak, se je moral obriti

Nekdanji egipčanski zvezdnik Mido, ki je nogomet igral tudi v londonskem Tottenhamu, je pred časom izjavil, da si bo, če bo Leicester City postal angleški prvak, pobril po glavi, kar je za nekdanjega nogometaša, ki je vseskozi nosil daljše lase, kar precejšnja spremba. Rečeno, storjeno. Leicester je prvak, Mido pa je postal gologlavec.  

 

Nosili so ga po rokah od vrha do dna tribune in nazaj

Eden izmed navijačev Leeds Uniteda se je na zadnji tekmi tega znanega angleškega kluba neizmerno zabaval. Poglejte, kaj je delal s pomočjo številnih sotrpinov.

 

Kako je zvezdnik Reala preklinjal slovensko mater

Na povratni tekmi polfinala lige prvakov proti Manchester Cityju se je na slovenskega sodnika, ki je opravljal svoje delo na tej tekmi, Damirja Skomino, zelo razjezil hrvaški zvezdnik v vrstah Real Madrida Luka Modrić, ki je najboljšemu slovenskemu nogometnemu sodniku namenil nekaj kletvic, v katerih je omenjal tudi njegovo slovensko mater. Eden izmed najboljših nogometašev na svetu se je Skomini in vsem Slovencem zaradi neprimernih besed medtem že opravičil.

Leicester City je proslavljal z Andreo Bocellijem

Senzacionalni angleški prvak Leicester City je na domači tekmi z Evertonom, na kateri je, mimogrede, spet zmagal, proslavljal naslov. Na proslavo je prišel tudi najbolj znani tenor na svetu, Italijan Andrea Bocelli, čigar velik oboževalec je trener novopečenih angleških prvakov, njegov rojak Claudio Ranieri.

 

 

Lepa Američanka, ki naj bi grela posteljo Cristiana Ronalda

Enega najboljših nogometašev na svetu, zvezdnika madridskega Reala Cristiana Ronalda, povezujejo z novo lepotico. Po govoricah, ki prihajajo iz ZDA in tudi Evrope, naj bi Portugalec prijateljeval z lepo ameriško manekenko Daniello Grace, ki je bila v preteklosti v vezi z zvezdnikom ameriške profesionalne košarkarske lige NBA Blakom Griffinom.

 

 

 

 

Snemalec ni mogel iz svoje kože

Snemalec televizijskega prenosa tekme polfinala lige prvakov med madridskim Realom in Manchester Cityjem, očitno je šlo za snemalca in ne snemalko, je pred začetkom tekme s kamero sledil lepi navijačici Reala, ki se je sprehajala po tribuni. Očitno ni mogel iz svoje moške kože …

Prekršek za zapor

Oglejte si prekršek, ki si ga je privoščil eden izmed nogometašev v amaterski ligi na Norveškem. Prekršek, ki prihaja iz tamkajšnje šeste lige, je res za zapor, kot radi pravimo.

 

 

Kako je Brazilec osmešil izkušenega Španca

Liverpool je v polfinalu evropske lige izločil španski Villarreal in se uvrstil v veliki finale, užitek pa je navijačem angleškega velikana privoščil tudi njihov brazilski as Roberto Firmnho, ki je na atraktiven način preigral soimenjaka v vrstah Špancev, izkušenega napadalca Roberta Soldada.

 

Ne spreglejte