Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2024,
7.20

Osveženo pred

4 dni, 6 ur

Vsebino omogoča Telekom Slovenije

Natisni članek

tekma šport nogomet Evropsko prvenstvo 2024 Euro 2024 Euro 2024 NEO Telekom Slovenije noad advertorial

Petek, 14. 6. 2024, 7.20

4 dni, 6 ur

DOŽIVITE ŠPORTNE VRHUNCE Z NEO

Kje boste lahko spremljali Euro 2024?

Vsebino omogoča Telekom Slovenije
Euro 2024. Simbolična fotografija. | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Začenja se eden izmed najbolj pričakovanih športnih dogodkov leta, evropsko prvenstvo v nogometu 2024. Z njim prihaja val navdušenja med nogometnimi navijači po vsem svetu. Če si tekem ne boste ogledali v živo, vendar kljub temu ne želite zamuditi nobenega napetega trenutka, boste v nadaljevanju dobili vse potrebne informacije, kako spremljati tekme ne glede na to, kje ste.

Da ne zamudite tekem, ki vas zanimajo, pravočasno preverite njihov razpored. Ta je na voljo na spletni strani UEFA in drugih športnih portalih. Lahko si ustvarite tudi osebni koledar z opomniki na svojem telefonu, ki vas bodo pravočasno opozorili na začetek tekem.

V Sloveniji bodo tekme Eura 2024 prenašale različne televizijske postaje. V nekoliko okrnjeni izvedbi jih boste lahko spremljali na RTV Slovenija, ki bo vsak dan predvajala eno tekmo. Med njimi pa vse tekme slovenske reprezentance.

Slovenija : Danska slovenska nogometna reprezentanca | Foto: Reuters Foto: Reuters

V času evforije, ki spremlja evropsko prvenstvo v nogometu 2024, smo za vas pripravili nogometni kviz s privlačnimi nagradami. Vabimo vas, da stopite na naše malo spletno igrišče in se preizkusite v zabavnem preigravanju med vprašanji o nogometu, nogometaših, zgodovini ter največjih uspehih z nogometnih prvenstev.

GUMB kviz Euro 2024 | Foto:
 

Spremljajte naše nogometaše kadarkoli in od kjerkoli

Če boste v času tekem Eura 2024 v tujini, lahko preverite, katere lokalne televizije prenašajo tekme. Najlažji način, da doživite prav vse športne vrhunce Kekove čete, pa je, da vklopite NEO, ki ne prinaša samo hitre povezave do najboljših športnih programov, ampak vas s prenovljeno mobilno aplikacijo NEO vklopi v športno akcijo povsod.

Športni programi, kot so Arena Sport, ŠportTV in Eurosport, so vam na voljo, da uživate v nogometu, košarki, rokometu, odbojki ali celo pikadu. Preprosto pritisnite gumb za glasovno upravljanje na daljincu in recite "šport", da odklenete širok nabor športnih vsebin.

Telekom Slovenije | Foto: Telekom Slovenije Foto: Telekom Slovenije NEO lahko priklopite takoj in z enim glasovnim ukazom že grizete nohte med napeto končnico tekme. Akcijo lahko glasovno nadzirate tudi v mobilni aplikaciji s svojim virtualnim daljincem.

Paket NEO naročite po enotni ceni od 28 evrov1 na mesec do 12 mesecev. Priklopite ga takoj, brez čakanja. Za nepozabno športno zabavo in še veliko več le prevzamete in priklopite2.

Za pravo navijaško evforijo pa se lahko do konca avgusta opremite s pametnim televizorjem iz Telekomove e-trgovine in prejmete 12 mesecev NEO TV Lite3 brezplačno. Pripravite se na val navdušenja in uživajte v največjem nogometnem spektaklu tega leta!

Preverite ponudbo televizorjev!

Euro 2024 na telefonu, računalniku ali televiziji

Brezplačna mobilna aplikacija NEO omogoča brezžično preslikavo slike z malega na vse večje zaslone. Z enim samim dotikom. Povežete jo lahko z vsemi pametnimi televizijami in napravami, ki podpirajo Chromecast in Airplay.

Telekom Slovenije | Foto: Telekom Slovenije Foto: Telekom Slovenije

Za ljubitelje druženja so poletni pikniki in zabave na prostem odlična priložnost, da skupaj s prijatelji uživate v tekmah. Prinesite s seboj projektor, ga povežite z mobilnim internetom in uživajte v skupinskem ogledu tekem.

Uporabniki Android naprav lahko med ogledom sliko tudi pomanjšate in neovirano odgovarjate na sporočila, surfate po objavah na družbenih omrežjih ali spremljate rezultate drugih športnih dogodkov.

To poletje bo športno

Poleg Eura 2024, ko se nogometaši prvič po letu 2000 vračajo na evropsko prvenstvo, letos prihajajo tudi olimpijske igre in z njimi novi športni dosežki naših največjih asov. Ne zamudite nobenega vzpona, skoka, fotofiniša ali zmage z živimi prenosi in enostavnim ogledom vrhuncev za nazaj. V brezplačni mobilni aplikaciji NEO lahko olimpijske igre vzamete s seboj povsod in navijate tudi v službi, na vlaku ali na plaži.

Ker pa v športu pogosto odločajo stotinke, si lahko z rešitvijo Turbo WiFi zagotovite zmagovalno povezavo, s katero boste dogajanje doživeli do desetinke natančno. Pameten WiFi namreč pripelje WiFi-signal v vse kotičke vašega doma in omogoča, da v eno skupno omrežje (z istim imenom in geslom) povežete več dostopnih točk, ki med seboj sodelujejo in ustvarijo vrhunsko pokritost.

Naročite pakete NEO

S paketi NEO boste vedno v središču dogajanja. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite najboljše športne vsebine z enim samim klikom. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, vam NEO omogoča, da spremljate svoje najljubše tekme kjerkoli in kadarkoli.

Pripravite se na športno poletje in navijajte za naše nogometaše!

Enotna cena 28 evrov (ob vezavi 24 mesecev) velja za nove naročnike z izbranimi mobilnimi paketi prvih 12 mesecev. Po pretečenem akcijskem obdobju se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja do 31. avgusta 2024. Cene so v evrih z DDV. Za več informacij o akcijski ponudbi in paketih NEO obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 0808000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

2 Priklop takoj velja za nove naročnike paketov NEO z internetom, ki naročijo storitve na brezžični tehnologiji in prevzamejo opremo v Telekomovih centrih ali pa jo naročijo s klicem na 0808000 in opremo prejmejo po pošti.

3 NEO TV Lite je možnost, ki jo lahko naročijo naročniki paketov z internetom in televizijo ter omogoča spremljanje TV- in radijskih programov, snemanje in ogled nazaj do sedem dni prek aplikacije NEO TV Lite na največ petih različnih pametnih televizorjih. Naročnina se zaračuna dodatno tudi za vsak drugi in naslednji posamezni pametni televizor, kjer je aplikacija naložena in aktivirana. Aplikacija potrebuje za delovanje internetno povezavo. V obdobju od 1. maja do 31. avgusta 2024 naročniki paketov NEO ob nakupu izbranega televizorja pri Telekomu Slovenije prejmejo eno možnost NEO TV Lite brezplačno za 12 mesecev. Po brezplačnem obdobju se NEO TV Lite začne zaračunavati po redni ceni.

Ne spreglejte