Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
12. 12. 2016,
4.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo David Beckham izbor z družabnih omrežij Kevin Kampl

Ponedeljek, 12. 12. 2016, 4.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Kevin Kampl bo zaradi ponočevanja globoko segel v žep

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65
Kevin Kampl | Foto Sportida

Foto: Sportida

Za nami je nov teden, v katerem ni manjkalo zanimivih dogodkov, o katerih se je govorilo na spletu. Katerih deset smo izbrali tokrat?

Kevin Kampl bo zaradi ponočevanja globoko segel v žep

Kevin Kampl se je spet znašel v središču pozornosti. Nemški Bild je objavil fotografije, na katerih je razvidno, da je ponočeval. Nemški paparaci so ga ujeli v eni izmed diskotek. Ker je poškodovan, v tem letu ne bo več igral, zato njegov nočni "izlet" ne bi smel biti sporen, a pri njegovem delodajalcu Bayerju Leverkusnu kljub vsemu niso zadovoljni. Prepričani so, da bi moral, namesto da ponočuje, počivati.

"Noga me ne boli več, bergel ne potrebujem več. Mislim, da je to celo dobro znamenje, saj bom verjetno okreval hitreje, kot sem mislil, da bom," je zvezdnik slovenskega in tudi nemškega nogometa v opravičilo povedal za nemško javnost. Pred časom je sicer razburkal tudi slovensko javnost, ker je odpovedal nastop na tekmah Slovenije proti Angliji in Slovaški.

Pri Bayerju njegovega pojasnila niso sprejeli. "Morali se bomo pogovoriti," je najprej dejal legendarni Rudi Völler, športni direktor moštva iz Leverkusna, pri katerem so pozneje sporočili, da bo Kampl kaznovan. V klubsko blagajno bo moral plačati deset tisoč evrov.

Fotografija Kevina Kampla iz diskoteke.

David Beckham je s sporno majico razjezil Madridčane

Po spletu je zaokrožila fotografija, ki je dodobra razjezila vse navijače madridskega Reala. Na njej David Beckham – mnogo let pred tem, ko je oblekel dres Reala (njegov član je bil med letoma 2003 in 2007) – kot otrok pozira v majici največjega tekmeca Madridčanov, Barcelone.

Očitno je bil tudi nekdanji angleški nogometni zvezdnik v zgodnji mladosti velik privrženec Kataloncev, pozneje pa prisegal na barve njihovih velikih tekmecev.

Cristiano Ronaldo je širnemu svetu predstavil novo dekle

Cristianu Ronaldu je trener Reala Zinedine Zidane na sobotni tekmi proti Deportivu La Coruni, na kateri so si Madridčani zmago s 3:2 priigrali šele v sodnikovem podaljšku, namenil počitek. Zvezdnik Reala in eden izmed največjih zvezdnikov svetovnega športa si je razburljivo tekmo ogledal s tribun štadiona Santiago Bernabeu.

Tam je Portugalcu družbo delala Georgina Rodriguez, s katero se je prvič pojavil v javnosti. Romance z lepotico, ki dela kot model, očitno ne skriva. Z njima v družbi sta bila tudi Ronaldov sin in njegova mama.

Cristiano Ronaldo z novim dekletom na tekmi Real - Deportivo:

To je Georgina Rodriguez:

Neverjetno poštena poteza, s katero je navdušil Leo Messi

Za Lionela Messija pravijo, da redko simulira. Tudi zato ga – poleg njegovih številnih golov in nogometnega mojstrstva, seveda – nekateri obožujejo. Tokrat je argentinski as pritrdil tistim, ki ga imajo za nogometaša, ki nikoli noče z ukano pretentati sodnika in s tem koristiti svoji ekipi.

Na sobotni prvenstveni tekmi v Pamploni, kjer je blestel, zabil dva gola in poskrbel za zmago Barcelone nad Osasuno s 3:0, je namreč poskrbel za zelo športno potezo. Potem ko je ob preigravanju nasprotnika padel, je marsikdo pomislil, da ga je nasprotnikov nogometaš na tla spravil s prekrškom, a Messi je z gesto sodniku takoj pokazal, da prekrška ni bilo, in igral naprej.  

Izgubil je živce in najprej napadel sodnika, potem še svojega trenerja

Branilec angleškega drugoligaša Sol Samba Cardiff Cityja je pri remiju proti Ipswich Townu z 1:1 v 70. minuti tekme izgubil živce. Po eni izmed odločitev glavnega sodnika se je povsem razburil in zakorakal proti njemu.

Ustavil ga je Cardiffov trener Neil Warnock, a to ni bila najboljša poteza. Izkušeni afriški branilec je namreč ravnal zelo vročekrvno in svojega trenerja kar odrinil. Kakšne sankcije ga čakajo, če sploh, ni znano, a trener Warnock je po tekmi dejal, da svojega nogometaša razume.

Takole so zgodovinski naslov proslavili v Seattlu

Severnoameriške profesionalne lige MLS je konec. Naslov so prvič v svoji kratki zgodovini - klub so ustanovili leta 2007 - osvojili nogometaši Seattle Sounders, potem ko so v finalu po enajstmetrovkah premagali Toronto.

Zgodovinski naslov so znali po tekmi v garderobi dostojno proslaviti.

Tudi Cristiano Ronaldo se je odločil za nov videz

V ponedeljek bo na sporedu podelitev zlate žoge, nagrade za najboljšega nogometaša leta na svetu, ki bo letos skorajda zagotovo pripadla evropskemu prvaku z Real Madridom in Portugalsko Cristianu Ronaldu.

Ta si je, podobno kot pred časom Messi, pred slavnostno podelitvijo omislil novo, obarvano pričesko.

Vdrla sta na štadion in nastali so tile posnetki

Dva navijača Arsenala sta se ponoči pretihotapila na štadion Arsenala Emirates v Londonu. Splezala sta na njegovo streho in poskrbela za videoposnetke, ti pa so na spletu med navijači tega londonskega kluba, ki je v tej sezoni pri vrhu angleške premier lige, postali pravi hit.

Kako je bilo, ko je počilo v Istanbulu

Po sobotni tekmi turškega prvenstva med Bešiktašem in Bursasporjem (2:1) sta v neposredni bližini štadiona Vodafone, na katerem tekme igra Bešiktaš, odjeknili dve siloviti eksploziji. Odgovornost za napada, v katerih je bilo ubitih najmanj 38 ljudi, je prevzela kurdska celica TAK. Tarča napadov naj bi bili policisti, ki so skrbeli za varnost na nogometni tekmi.

Silovitost eksplozije so ob glasnem poku občutili tudi v studiu klubske televiziji Bešiktaša in se ob tem močno prestrašili.

Ganljiva poteza nogometaša v znak podpore turškim policistom

Po sobotnih terorističnih napadih v Istanbulu, v katerih je umrlo kar nekaj tamkajšnjih policistov, se je nogometaš Galatasaraya Yasin Oztekin odločil za lepo potezo, potem ko je pri zmagi svojega moštva s 3:1 nad Gaziantepsporjem zabil gol. S tem je ogrel srca mnogih, predvsem policistov.

V znak podpore in sočustvovanja ob izgubi kolegov je pristopil do trojice policistov, ki so skrbeli za varnost na tekmi, in jih objel.

Ne spreglejte