Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
19.27

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Natisni članek

Zlatan Ibrahimović Dani Carvajal nogomet Real Madrid Barcelona Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij Emily Rogawski Pep Guardiola Yaya Toure Kevin de Bruyne

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 19.27

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Bolj kot tekmo so gledali to lepotico in se čudili #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Tudi ta ponedeljek nismo pozabili na deset nogometnih dogodkov, ki so tako ali drugače odmevali na spletu in družabnih omrežjih.

Ronaldov sin je navijač Griezmanna

Sin Cristiana Ronalda, Cristiano Ronaldo mlajši, je, kot kaže, velik oboževalec francoskega zvezdnika Antoina Griezmanna. Na rojstnem dnevu je bil oblečen v dres soigralca Jana Oblaka, za zdaj pa še ni jasno, kaj o sinovi potezi meni oče. Zagotovo vsega skupaj ni sprejel z nasmehom na obrazu. 

Varnostnik navijal za United?

Zlatan Ibrahimović je na tekmi med Unitedom in Evertonom spet poskrbel za zadetek, kot ga lahko doseže samo on. Šved je izkoristil napako domačega vratarja Maartena Stekelenburga in z velike oddaljenosti sprožil proti vratom. Žoga, ki je letela v loku, je najprej zadela prečko, nato še vratnico, potem pa je, še preden jo je izbil branilec Ramira Funes Mori, le prešla črto. Zanimivo je, kako to dogajanje pospremil eden izmed varnostnikov. Kot kaže, je bil po srcu rdeči vrag.

Razjezil navijače Barcelone in se opravičil

Veliki sobotni obračun na Camp Nouu med Barcelono in Realom se je končal brez zmagovalca (1:1). Potem ko so Katalonci vodili skoraj ves drugi polčas, je Realu točko v 90. minuti priboril kapetan Sergio Ramos. Pri slavju izenačujočega zadetka je sredinec navijačem Barcelone pokazal branilec Reala Dani Carvajal, a se po tekmi pokesal. ''Rad bi se opravičil za nešportno potezo, ki sem jo pokazal zaradi žaljivk na naš račun. Tega ne bi smel storiti,'' je na svojem Twitterju zapisal Carvajal.

Tega ne vidimo ravno pogosto

V tekmi druge angleške lige, ki jo je Sheffield Wednesday dobil z 2:1, sta se sporekla nogometaša Prestona. Nista bila Lewis Hamilton in Nico Rosberg, temveč Jermaine Beckford in Eoin Doyle. Skočila sta si v lase in le soigralci so preprečili, da ni bilo resnega obračuna. Sodnik je z rdečim kartonom oba poslal pod prho.

Kdo ti rekel, da se pojdi ogrevat?

Odnos Pepa Guardiole in Yaye Toureja pri Manchester Cityju še vedno ni tak, kot bi moral biti. Zamere, ki jih je s kritiziranjem Španca sprožil Tourejev predstavnik, naj bi bile že preteklost, a dogodek s tekme proti Chelseaju dokazuje, da Guardiola z Yayo prav nič ne dela v rokavicah. Zvezdnik iz Slonokoščene obale je iz neznanega razloga pritekel ob igrišče, nekdanji trener Barcelone in Bayerna pa ga je kot majhnega otroka, ko stori nekaj narobe, poslal nazaj na rezervno klop.

Policist skakal od sreče

Rimski derbi je nekaj posebnega za vse privržence Lazia in Rome. Pravijo: če bi morali izbrati eno zmago, je to ravno zmaga nad mestnimi sovražniki. Konec tedna je Olimpicu z 2:0 zmagala Roma in navdušila svoje navijače. Eden izmed njih je bil tudi policist, ki se, čeprav je bil v službi, ni mogel zadržati.

Čarovnija v Čilu

Nogomet je postregel že s tisoč in enim evrogolom, zato se bomo zdeli zelo poceni, če vedno znova govorimo o najlepšem zadetku vseh časov. A to, kar je uspelo Alejandru Camargu na tekmi med kluboma Universidad de Cincepcion in O'Higgins, je res nekaj neverjetnega. Slabo podajo vratarja je kaznoval kar z volejem s svoje polovice in zabil neverjeten zadetek. Nam je vzel sapo ...

Je to najlepši zadetek, ki sta ga videli v življenju?

  • Da.
    14,71 %
    10 glasov
  • Ne.
    85,29 %
    58 glasov
Oddanih 68 glasov

Kevin de Bruyne bo še sanjal o tej priložnosti

V  Angliji je minuli konec tedna največ pozornosti požel derbi med Manchester Cityjem in Chelseajem. Sinjemodri so tekmo na koncu izgubili z 1:3, a lahko bi bilo tudi drugače. City je povedel z 1:0 in imel neverjetno priložnost za vodstvo 2:0, ki pa jo je zapravil trenutno eden od najbolj vročih nogometašev na svetu Kevin de Bruyne. Pravijo, da je to lažje zadeti kot zgrešiti, a presodite sami.

Cristiano, si lahko še večji Cristiano?

Remi na el clasicu in za po vrhu še v gosteh na Camp Nouu je Real ohranil veliko prednost pred Barcelono (šest točk). Veselje v garderobi je bilo veliko, v spomin velikega podviga, ki je beli balet približal španskemu naslovu, pa so se galaktiki še fotografirali. Vsi so nasmejani, le Cristiano Ronaldo je Cristiano Ronaldo.

Spraševali so jo, ali se je izgubila

Lepa dekleta ljubijo nogomet, no, tudi nogometaše seveda. To ni nič novega, a lepa Emily Rogawski je na tekmi premier league na Goodison Parku med Evertonom in Manchester Unitedom ni izstopala zaradi svojega zalega lica, temveč zaradi zanimivega zgornjega dela trenirke. Na njem je bil namreč grb nogometnega kluba Chelsea, zato ljudem ni bilo niti malo jasno, kaj Emily sploh počne tam. Eni so dejali: ''Glej jo, blondinko.'' Drugi pa so se spraševali, ali se je ponesreči izgubila in zgrešila štadion.

Sama je po tem na svojih družabnih profilih razložila, da je bila dan pred tem tudi na tekmi Chelseaja, a ker ima tako rada nogomet in ker je dobila karto za tekmo v Liverpoolu za pičlih 15 funtov, tega ni hotela zamuditi. Želja, da vidi Bastiana Schweinsteigerja, se ji sicer ni izpolnila, je pa videla zanimivo tekmo, ki se je po napaki Fellainija končala z remijem (1:1).

 

Haven't smiled this big in a long time💙😄⚽️

A photo posted by Emily Rogawski ⚽ (@emilyrogawski) on

 

He hates Tottenham🎉 Don't we all😉⚽️💙🔙🔛🔝

A photo posted by Emily Rogawski ⚽ (@emilyrogawski) on

Ne spreglejte