Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
28. 11. 2016,
18.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Antoine Griezmann Diego Simeone Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 28. 11. 2016, 18.17

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Messi je razkril, zakaj je poleti šokiral nogometni svet

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Kdo vse se je znašel v tokratnem Sportalovem izboru dogajanja iz nogometnega sveta, ki smo ga ujeli na družabnih omrežjih?

Messi razkril, zakaj se je odločil, da bo šokiral svet

Lionel Messi je bil še pred kratkim navzven videti kot navaden fant, ki igra nogomet. Danes je povsem drugačen. Poln tetovaž, z gosto brado in s pobarvanimi lasmi. Zdaj je zvezdnik svetovnega športa razkril, zakaj se je poleti odločil korenito spremeniti svoj videz.

"Za spremembo videza je kar nekaj razlogov. Bil sem malce nor, a sem si predvsem želel nekaj spremeniti in začeti z ničle. Bližala se je nova sezona, po novem porazu v finalu južnoameriškega pokala pa sem si želel novega videza," je povedal najboljši strelec in kapetan Argentine, ki je po tretjem zaporednem porazu v finalih velikih tekmovanj (izgubil je tudi v finalu svetovnega prvenstva 2014 in v finalu južnoameriškega pokala 2015) šokiral z odločitvijo, da za reprezentanco ne bo več igral (pozneje se je sicer vrnil v izbrano vrsto) in tudi z novim videzom.

Lionel Messi | Foto: Reuters Foto: Reuters

Trener Jana Oblaka je zbodel Torinčane

V nedeljo je bil v italijanskem prvenstvu v središču pozornosti Giovanni Simeone. Mladi napadalec Genoe, ki je z dvema goloma šokiral Juventus in bil junak zmage Genoe s 3:0 nad italijanskim prvakom. Novica je še toliko bolj odmevna, ker gre za sina Diega Simeoneja. Trenerja madridskega Atletica.

Trener Jana Oblaka je po tekmi na Instagramu objavil fotografijo veselja svojega sina na tekmi proti Juventusu in ob tem pripel še fotografijo njegovega veselja izpred mnogo let, ko je kot član rimskega Lazia prav tako zadel za zmago nad Juventusom. Kakršen oče, takšen sin …

 

EMOCIONANTE

A photo posted by Diego Pablo Simeone (@simeone) on

Cristiano Ronaldo, kaj za vraga si hotel sporočiti?

V soboto bo v Španiji na sporedu največji nogometni derbi. Barcelona bo gostila madridski Real, ki ima na vrhu lestvice šest točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem. Na tokratnem el clasicu bodo Madridčani veliko stavili na svojega najboljšega strelca Cristiana Ronalda, ki je v odlični formi. Velikega derbija se veseli tudi sam in ga z nestrpnostjo pričakuje.

Na Instagramu je Portugalec objavil tudi čudaški video in najavil težko pričakovano tekmo. Težava je le v tem, ker nihče ne ve, kaj je z njim želel sporočiti …

 

Cristiano Ronaldo fala do clássico

A video posted by Jogo Extra (@jogo_extra) on

Legendarni Škot je kar zaplesal od veselja

Celtic je v nedeljo v finalu škotskega ligaškega pokala premagal Aberdeen s 3:0 in osvojil prvo lovoriko v sezoni. Lovorike se je razveselil tudi nekdanji legendarni nogometaš moštva iz Glasgowa Bertie Auld, ki je na tribunah štadiona Hampden Park od veselja kar zaplesal.

Je Ronaldo prestopil v Barcelono?

Po spletu je zaokrožila fotografija nekega dečka, oblečenega v dres Barcelone, ki ima na hrbtu izpisano ime Cristiana Ronalda. Zvezdnika velikega tekmeca Kataloncev. Le kje je deček dobil tak dres, se lahko vprašamo ob tem.

 | Foto:

Nenavadna proslava zvezdnika Chelseaja

V Angliji je Chelsea v londonskem derbiju premagal Tottenham z 2:1. Pomembne zmage vodilne ekipe angleške premier lige se je na prav poseben način razveselil branilec Chelseaja David Luiz. Kaj je brazilski zvezdnik počel?

Množica Nizozemcev je prepevala pesem Boba Marleyja

V ligi Europa je Ajax Amsterdam s 3:1 premagal avstrijski Red Bull Salzburg, s te tekme pa je zaokrožil video prepevanja nizozemskih navijačev, ki so se v en glas poklonili pokojnemu nekdanjemu jamajškemu kralju reaggeja Bobu Marleyju.

Francoski zvezdnik je v reklami zablestel

Najboljši strelec madridskega Atletica in zvezdnik francoske reprezentance Antoine Griezmann se je pojavil v reklami nemškega športnega opremljevalca in navdušil. Poglejte si oglas soigralca slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.

Kaj se zgodi, ko so nogometaši na igrišču pijani

Na YouTubu se je pojavil video nekih rekreativnih norveških nogometašev, ki so se odločili, da bodo nogomet poizkusili igrati pijani. Najprej so spili kar nekaj alkohola, potem so se podali na nogometno igrišče. Kaj se je zgodilo?

Ronaldo je pred tekmo poziral s svojim nečakom

Med tednom je Cristiano Ronaldo v ligi prvakov z Realom Madridom gostoval tam, kjer je zaslovel kot nogometaš. V Lizboni je igral proti Sportingu (Real je zmagal z 2:1) in na igrišče prišel v družbi dečka, s katerim se je precej šalil. Ljudje so se spraševali, zakaj. Kmalu so dobili odgovor. To je bil namreč njegov nečak Dinis. Sin njegove sestre Katie Aveiro, ki je po tekmi na svojem Instagramu delila fotografijo svojega sina in brata ter svetu razkrila, kaj se skriva v ozadju fotografije.

 

Não encontro palavras para descrever esta imagem ...duas gerações numa foto e duas das pessoas que mais amo na vida ...um dispenso apresentações o mundo inteiro sabe quem é e o que representa na minha vida e na minha existência sangue do meu sangue meu irmão meu amor puro ...o outro o meu pequenino carne da minha carne meu filho querido ,filho este que pode estar com o tio onde e quando quiser mas como tantos meninos ama futebol e quer ser igual ao tio e óbvio vê no tio o seu grande ídolo e hoje realizou um sonho subir ao relvado com o seu único e real exemplo de luta e dedicação pelo que faz e segue os exemplos do tio com concentração e persistência ,mas existe alegria maior que isto ??🙏🙏😅😅meu deus tou tão feliz e babada meus dois amores minhas vidas ..este momento vai ficar com toda a certeza do mundo guardado no coração do meu pequenino e no meu também para toda a vida ...🙏obrigada ao Sporting obrigada ao meu mano e obrigada a Deus por me deixar existir para assistir a estes momentos... #deus no comando 🙏

A photo posted by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Ne spreglejte