Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 3. 2015,
11.18

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nissan advertorial Kevin Kampl Ivan Rakitić Hulk Miralem Pjanić Saul Niguez

Petek, 20. 3. 2015, 11.18

2 meseca

Kamplova mojstrovina med petimi najlepšimi (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pet najlepših golov tretjega kroga lige prvakov so dosegli nogometaši Atletica, Barcelone, Bayerja, Rome in Zenita. Med kandidati je bil prvenec Kevina Kampla. Največ glasov je prejel Hulk.

Tudi v tej evropski sezoni poteka Nissanova akcija Gol tedna, v kateri si lahko prislužite nagrado. Oddati morate le glas za najlepši zadetek tedna. V tretjem krogu skupinskega dela lige prvakov ni manjkalo všečnih golov, za najlepše pa so poskrbeli nogometaši Atletica, Barcelone, Bayerja, Rome in Zenita. Največ glasov (34 odstotkov) je prejel brazilski napadalec, ki si služi kruh v Rusiji.

Med predlogi za zadetek tedna je bila tudi mojstrovina, s katero je na dvoboju med Bayerjem in Romo v Leverkusnu opozoril nase Kevin Kampl. Slovenski reprezentant se je veselil prvega zadetka v ligi prvakov, vratarja Rome pa je premagal po izjemnem strelu z roba kazenskega prostora, s katerim je nakazal preobrat gostiteljev. Zaostanek je znižal na 3:4, na koncu pa sta se tekmeca razšla brez zmagovalca (4:4).

Poleg Kampla, ki je postal sedmi slovenski nogometaš na seznamu strelcev v ligi prvakov, so Evropsko nogometno zvezo (Uefa) in Nissan v tretjem krogu lige prvakov najbolj navdušili še štirje strelci.

Brazilec Hulk, ki je na koncu zbral največ glasov, je atraktivno pomagal Zenitu do dragocene zmage nad Lyonom, Hrvat Ivan Rakitić se je znesel nad Batejem in razveselil privržence Barcelone, ki tudi brani evropski naslov, reprezentant Bosne in Hercegovine Miralem Pjanić je na srečanju v Leverkusnu, na katerem je izstopal tudi Kampl, zatresel mrežo nemškega prvoligaškega kluba po natančno odmerjenem prostem strelu, Španec Saul Niguez pa je prisilil k predaji obrambno vrsto Astane, v kateri je na gostovanju pri Atleticu sodeloval tudi slovenski reprezentant Branko Ilić.

Ne spreglejte