Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 6. 2016,
19.45

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zlatan Ibrahimović izbor z družabnih omrežij Ronaldinho Stephen Curry Justin Bieber

Ponedeljek, 6. 6. 2016, 19.45

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Kako se je Cristiano Ronaldo zabaval v družbi temnolaske z vročo zadnjico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Za nami je še en teden pestrega nogometnega dogajanja. Kaj se je v nogometnem svetu dogajalo na in ob igriščih? Dobrodošli v novem Sportalovem izboru z družabnih omrežij.

Neymar se je družil s Curryjem, Bieberjem, Jordanom

Zvezdnik Barcelone in brazilske reprezentance Neymar je na počitnicah v ZDA, kjer spremlja tudi tekme velikega finala košarkarske lige NBA med Golden State Warriors in Cleveland Cavaliers, ob tem pa se druži z zvezdnikom prvakov Stephom Curryjem, kanadskim pop zvezdnikom Justinom Bieberjem, po mnenju mnogih najboljšim košarkarjem vseh časov Michaelom Jordanom in še kom ...

Ronaldinho je osmešil Philla Nevila

Nekoč najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho v prejšnji sezoni ni igral. Na nogometne zelenice naj bi se spet vrnil v prihodnji sezoni. Medtem sodeluje na različnih dogodkih. Pretekli konec tedna je nastopil na humanitarni tekmi na štadionu Old Trafford v Manchestru in dokazal, da še vedno zna. Poglejte, kako je v eni akciji osmešil dva člana nasprotnikove ekipe. Drugi izmed njiju je bil Phil Neville, nekdanji angleški reprezentant.

 



Kaj je šlo Angležu po glavi, da je poskrbel za tak prekršek?

Na omenjeni humanitarni tekmi v Manchestru je bil v središču pozornosti tudi britanski televizijec Ben Shepard, ki je dogodek dojel nekoliko drugače, kot so ga vsi preostali. Oglejte si prekršek nad nekdanjim nizozemskim nogometnim zvezdnikom Edgarjem Davidsom, za katerega je poskrbel Shepard in povzročil zgražanje številnih, ki so si ogledali spektakel v dobrodelne namene.
 

Kako se je Cristiano Ronaldo zabaval v družbi temnolaske z vročo zadnjico

Po osvojitvi naslova evropskega prvaka z Real Madridom in pred začetkom evropskega prvenstva v Franciji si je kapetan Portugalske Cristiano Ronaldo privoščil kratek oddih na Ibizi. Tam so ga ujeli v družbi atraktivne temnolaske z vročo zadnjico. Fotografije in videoposnetki enega največjih športnih zvezdnikov na svetu so seveda hitro zaokrožili po svetu.

Švicar je pljunil Nizozemca

Na prijateljski tekmi med Avstrijo in Nizozemsko (0:2) se je zgodil incident, v katerem je reprezentant Avstrije Marko Arnautović pljunil branilca Nizozemcev Kennyja Teteja. Poteza, ki je nogometašu Stoke Cityja ne štejemo v čast.

Kako je Brazilec odgovoril na očitke, da je debel

Zvezdnik londonskega Chelseaja Willian je s fotografijo svojega trebuha odgovoril na očitke, ki so se na spletu pojavili v zadnjem času, in sicer da je debel. Se vam zdi, da je res?

 

 

Gostujoči dres Real Madrida dvignil veliko prahu

V javnosti se je pojavil gostujoči dres, ki naj bi ga Real Madrid uporabljal v prihodnji sezoni, in poskrbel za kar nekaj razburjenja. Kakšen se vam zdi?

 

Justin Bieber obvlada nogometno žogo

Kanadski pop zvezdnik Justin Bieber si je z zvezdnikom Barcelone in Brazilije Neymarjem, s katerim sta očitno prijatelja, podajal nogometno žogo in dokazal, da obvlada.


Vragolije Zlatana Ibrahimovića na treningu

Zvezdniški Zlatan Ibrahimović se s Švedsko pripravlja na evropsko prvenstvo v Franciji. Dozdajšnji golgeter PSG je vedno v središču pozornosti. Karkoli naredi, se pojavi v javnosti. Kaj je 34-letnik delal na enem izmed treningov švedske izbrane vrste?



Kako se Lionel Messi znajde na sodišču?

Po mnenju mnogih najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi se na nogometnih zelenicah znajde odlično. Kako pa je videti, ko argentinski zvezdnik zakoraka na sodišče, kjer se v zadnjem času brani pred obtožbami o utaji davkov?

Ne spreglejte