Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 8. 2017,
19.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Natisni članek

Jose Mourinho izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Neymar Zlatan Ibrahimović Gerard Pique

Ponedeljek, 14. 8. 2017, 19.02

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Je zvezdnik Barcelone ženo zasačil v postelji s kapetanom Reala?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Nogometna sezona se počasi začenja. V tednu, ki je za nami, še zdaleč ni bilo dolgčas. Evropski superpokal, včerajšnji el clasico v Barceloni, ki je bil zelo razburljiv, ob tem pa še marsikaj. Ne, tokrat res ni manjkalo dogodkov, ki spadajo v ponedeljkov Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj prinaša?

Poglejte, kaj je Barcelona dobila namesto Neymarja

Barcelona je pred kratkim za rekordnih 225 milijonov evrov PSG prodala Neymarja. Po odhodu brazilskega virtuoza so navijači Barcelone seveda zelo razočarani. Toliko bolj zato, ker Katalonci, vsaj za zdaj, še niso pripeljali zamenjave za enega najboljših nogometašev na svetu.

Tako so se morali navijači na včerajšnjem el clasicu, ki so ga nogometaši Barcelone v španskem superpokalu izgubili z 1:3, zadovoljiti kar z Gerardom Deulofeujem. Za zdaj očitno s 23-letnim povratnikom v klub niso najbolj zadovoljni. Vsaj če sklepamo po zapisih, ki so se pojavili na spletu. Takole je Neymarja in Deulofeuja z risbama dveh konjev primerjal eden izmed njenih navijačev. Tisti na levi je Brazilec, na desni pa (ne)srečni Španec ...

Neymar, Gerard Deulofeu | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Je zvezdnik Barcelone ženo Shakiro zasačil v postelji s kapetanom Reala?

Še malo dogajanja po el clasicu in še malo zbadanja nogometašev Barcelone. Če bi navijače Reala vprašali, kakšnega razpleta si želijo na derbiju proti Barceloni, bi verjetno vsakdo obkljukal prav takšen scenarij, kot se je zgodil včeraj. Zmaga Reala in avtogol Gerarda Piqueja, ki je ob tem poskrbel za še nekaj napak v obrambi. Izkušenega branilca Barcelone, ki je pogosto glasen kritik igre in politike Reala, so si v Madridu seveda pošteno privoščili.

Na spletu danes ne manjka fotografij in videoposnetkov norčevanja iz španskega reprezentanta, ki pozornost pleni tudi z zakonom s kolumbijsko glasbeno pop zvezdo Shakiro. "Na tej fotografiji je videti, kot da bi Shakiro ujel v postelji s Sergiom Ramosom," je eden od čivkov, s katerim se je uporabnik Twitterja pošalil s Piquejem.

Gerard Pique | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Je Ronaldo navijačem Barcelone kazal dres Piqueja?

Takole je moral Pique opazovati proslavo Ronalda:

Avtogol Piqueja ob spremljavi glasbe iz kultnega filma Titanik:

Izjemno pripravljeni Zlatan Ibrahimović, ki uživa na luksuzni jahti

Zlatan Ibrahimović po hudi poškodbi v zadnjem delu prejšnje sezone, v kateri se je izkazal s številnimi goli v dresu Manchester Uniteda, še vedno okreva in je brez kluba. Nogometa še nekaj časa ne bo igral, a če sklepamo po fotografijah, ki so se v zadnjem tednu pojavile na spletu in kažejo Švedovo dopustovanje na luksuzni jahti, težav s pripravljenostjo, ko se bo vrnil v igro, ne bo imel.

Zlatan Ibrahimović | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc Zlatan Ibrahimović | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Soigralec je Ronalda nagovoril, naj posnema Messija

Cristiano Ronaldo je bil prvo ime včerajšnjega el clasica. V manj kot pol ure igre je najprej poskrbel za evrogol, za tem pa bil izključen, saj ga je sodnik po sporni odločitvi kaznoval z drugim rumenim kartonom zaradi domnevnega simuliranja enajstmetrovke.

Portugalec je pozornost vzbudil tudi s potezo, ki si jo je privoščil po izključitvi. Odrinil je sodnika in si prislužil pet tekem suspenza, kar nekaj prahu pa je dvignil tudi s svojim proslavljanjem gola. Po nagovoru soigralca Marcela je namreč gol v Barceloni proslavil tako, da je v roke prijel svoj dres in ga s hrbtno stranjo pokazal navijačem Kataloncev. S tem je seveda posnemal velikega tekmeca Lionela Messija, ki se je za tako potezo spontano odločil aprila lani, ko je v zadnji minuti prvenstvenega el clasica zadel za zmago Barcelone s 3:2 v Madridu.

Poglejte, kako so se po hudem udarcu znašli navijači Barcelone

Po odhodu Neymarja iz Barcelone so bili seveda jezni vsi navijači katalonskega nogometnega velikana. Še najbolj verjetno tisti, ki so si pred časom kupili njegov dres. Toda nekaterih to očitno ni zmotilo, da ne bi še naprej nosili tega kosa športne opreme. Poglejte, kako sta se znašla navijača na spodnji fotografiji.

Neymar | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Zakaj je Belgijec postal hit tedna

Vsak, ki obožuje nogomet in je reden gost družabnih omrežij, bo na vprašanje, kdo je bil nogometni zvezdnik prejšnjega tedna na spletu, verjetno odgovoril, da Marouane Fellaini. Belgijec, ki je že tako pogosto tarča nogometnih navijačev, je na tekmi evropskega superpokala med svojim Manchester Unitedom in Realom, ki so ga dobili Madridčani, poskrbel za tole fotografijo, ki je pričakovano postala pravi hit.

Celo tako velik, da se je hitro pojavila serija objav z značko #FellaChallenge, v katerih so nogometaši začeli lepiti svoje fotografije s podobnimi izrazi na obrazih, kot je bil Fellainijev. Le dan po nastanku fotografije se je v Avstraliji pojavil celo grafit z zdaj že legendarno fotografijo.

Legendarna fotografija Marouaneja Fellainija:

Grafit v Melbournu:

#FellaChallenge:

Vesoljsko plovilo ali garderoba?

Manchester City je novo sezono angleške premier lige začel uspešno, z zmago. Še pred začetkom sezone pa se je na spletu pojavila fotografija res moderne nove garderobe, ki so jo svojim nogometašem privoščili v klubu, ki ga poganja arabski denar. Impresivno, ni kaj.

Mourinho je medaljo podaril presrečnemu dečku

Manchester United je novo sezono začel s porazom v evropskem superpokalu, premagal ga je Real Madrid. Po tekmi je s potezo navdušil njegov trener Jose Mourinho, ki je srebrno medaljo - dobil jo je iz rok predsednika Uefe Aleksandra Čeferina - podaril nekemu dečku na tribunah. Ta je bil darila slovitega Portugalca seveda zelo vesel. "Jaz bi jo verjetno odložil v neko škatlo, medtem ko je bil on zaradi nje presrečen," je Mourinho po tekmi komentiral potezo, zaradi katere se je marsikomu prikupil

Patrice Evra je tokrat zares navdušil

Francoski nogometaš Patrice Evra iz tedna v teden navdušuje z objavami na svojem profilu na Instagramu. S tokratno objavo je presegel celo samega sebe, so prepričani številni.

Kot da navijačev Barcelone že tako ne bi bolelo dovolj ...

Takole se je v eni izmed trgovin s tehnološkimi izdelki v Barceloni iz navijačev tamkajšnjega nogometnega velikana pošalil eden izmed navijačev PSG. Kot da navijačev Barcelone odhod Neymarja v PSG ne bi že tako dovolj bolel, se je odločil, da Brazilca v novem dresu nastavi za ozadje vseh naprav, ki so bile v trgovini.

Ne spreglejte