Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2013,
13.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Real Madrid Napoli

Sreda, 10. 7. 2013, 13.05

8 let, 5 mesecev

Iz Real Madrida k italijanskemu podprvaku, Icardi uradno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Španski nogometaš Jose Maria Callejon, dosedanji napadalec Reala iz Madrida, bo kariero nadaljeval pri Napoliju, s katerim bo po opravljenih zdravniških pregledih podpisal petletno pogodbo.

Italijanski podprvak bo za 26-letnika, ki naj bi bil zamenjava za Urugvajca Edinsona Cavanija (preselil naj bi se v PSG), plačal deset milijonov evrov. Callejon, njegova letna plača bo 2,5 milijona evrov, je bil član Realova šole, a je zablestel šele pri Espanyolu, iz katerega se je nato leta 2011 vrnil v matični klub. V zadnjih sezonah je za Real odigral 54 tekem, dosegel pa je osem golov.

Icardi tudi uradno v Interju

Argentinski nogometaš Mauro Icardi že nekaj časa trenira z milanskim Interjem, toda kar precej časa je trajalo, da sta se nekdanji klub Sampdoria in Inter dokončno dogovorila o prestopu. Icardi je z Interjem podpisal petletno pogodbo, pred časom se je govorilo, da klub iz Genove zanj zahteva 15 milijonov evrov. A podrobnosti finančnega dogovora kluba nista sporočila, jasno je, da napadalec še naprej delno ostaja v lasti Sampdorie.

Ne spreglejte