Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 3. 2015,
20.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

nogomet NK Luka Koper NK Celje

Sreda, 11. 3. 2015, 20.24

8 let

Igralca več izkoristili šele v izdihljajih tekme (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Luke Koper so v zaostali tekmi 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Celju z 0:1 (0:0).

Najboljša ekipa po izboru Mestne občine Koper za leto 2014 je na svojem stadionu morala priznati poraz Celjanom. Ti so že od 24. minute naprej igrali z igralcem več, številčno prednost pa unovčili šele v izdihljajih tekme.

Se je pa koprsko-celjski obračun znova izkazal za kar vročekrvnega, pred tem so namreč sodniki na zadnjih desetih medsebojnih tekmah na Bonifiki pokazali kar osem redečih kartonov. Danes so še devetega.

Ekipi v uvodnih 20 minutah ob dokaj disciplinarni igri nista imeli večjih priložnosti, zato pa je že v 24. minuti Koper ostal brez Anteja Tomića, ki je zaradi grobega prekrška nad Gregorjem Bajdetom dobil drugi rumeni karton in moral iz igre.

Sicer pa je pri domačih dvakrat proti vratom sprožil Domen Črnigoj, enkrat pa sta Nenad Srečković in Miha Blažič merila mimo vrat, pri gostih pa je proti okviru vrat meril Gregor Bajde, mimo pa Benjamin Verbič in Danijel Miškić.

V uvodu drugega polčasa sta si spet obe ekipi priigrali nekaj polpriložnosti, resneje pa so zagrozili gosti v 52. minuti, ko je strel Ivana Lendrića iz bližine obranil Vasja Simčič. V 64. minuti je poskusil še Blaž Vrhovec, Simčič pa je bil spet na mestu.

V naslednjih minutah je bila pričakovano malce odločnejša celjska ekipa, ki je sprožila še nekaj strelov proti koprskim vratom, v 90. minuti pa so Celjani le unovčili številčno prednost in zabili zmagoviti gol. Verbič je poslal povratno žogo v sredino kazenskega prostora, od koder je Lendrić zadel za 1:0.

Koprčani bodo v 24. krogu v nedeljo gostili Domžale, Celjani pa bodo gostovali pri Kalcerju.

Ne spreglejte