Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
8. 11. 2016,
17.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Natisni članek

Patrice Evra nogomet Ricardo Quaresma Juan Mata David de Gea Alexandre Pato Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij

Torek, 8. 11. 2016, 17.54

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Grozljiv prizor na nogometni tekmi, ki bi se lahko končal s smrtjo #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Tudi pretekli teden se je na nogometnih igriščih zgodilo marsikaj zanimivega. Vrhunce smo za vas spet zbrali v venček desetih dogodkov, ki so najbolj odmevali na družabnih omrežjih.

Grda poškodba nekdanjega vratarja Barcelone

Victor Valdes, ki zdaj brani za Middlesbrough, jo je na tekmi angleškega prvenstva proti Manchester Cityju grdo skupil. Po štartu s podplatom rojaka Jesusa Navasa je na stegnu nekdanjega vratarja zazijala prava luknja. Španca so zakrpali, da je lahko med vratnicama stal do konca tekme.

Pato je moral izbrati

Nekdaj zelo obetavni brazilski napadalec Alexandre Pato je razkril, kako je bilo, ko je kot 17-letnik prišel k AC Milanu. Pravijo, da ga je takrat zvezdnik svetovnega nogometa Ronaldo postavil pred izbiro: odločiti se je moral med njim in bogaboječim Kakajem.

''Playboyeva revija ali rožni venec?'' se je glasilo vprašanje Ronalda. Pato sicer ni povedal, za kaj se je odločil, a glede na razvoj njegove kariere lahko vsaj malce sklepamo.


Ronaldo in pingvin

Zlobni jeziki pravijo, da proslavljanje Cristiana Ronalda ob zadetkih spominja na pingvina. Kaj menite vi?

Kdo je komu podoben?

  • Pingvin Ronaldu.
    9,55 %
    32 glasov
  • Ronaldo pingvinu.
    90,45 %
    303 glasov
Oddanih 335 glasov

Ko jim je bilo težko, so zapeli tole pesem

Navijače švedskega kluba Hammarby so zaradi izgredov po tekmi z Malmöjem aretirali. Medtem ko so čakali na prevoz do policijske postaje, niso nergali ali se jezili, raje so zapeli. Katero pesem so izbrali?

Ti, ti, Mata

Vratar Manchester Uniteda David de Gea je v ponedeljek praznoval 26. rojstni dan. Čestitke so deževale z vseh strani, prav posebno pa mu je namenil soigralec in rojak Juan Mata, ki je voščilu pripel še fotografijo vratarja iz mladih let. Ti, ti, navihani Mata.

To je bilo pa grdo od sodnika

Na tekmi v enem izmed prvih krogov najstarejšega pokala FA med ekipama Whitehawk in Stourbridge je Argentinec Javier Favarel z razdalje sprožil in neubranljivo zadel za zmago. A, glej ga, zlomka, njegov strel na gol je kot pri košarki sirena ob zadnjem napadu prehitela sodniška piščalka. Čeprav so nogometaši Whitehawka skočili v zrak, odločitve sodnika niso mogli spremeniti. Tekma se je tako končala z 1:1, kar pomeni, da bosta ekipi morali odigrati še eno tekmo.

Kaj bi naredili sodniku, če bi to storil vam?

  • Najbrž bi mu dal dve okoli kepe.
    73,80 %
    169 glasov
  • Spustil bi mu gume na avtomobilu.
    10,04 %
    23 glasov
  • Nič. Pravilno se je odločil.
    16,16 %
    37 glasov
Oddanih 229 glasov

Napadalec Chelseaja je velik oboževalec Spužija

Član londonskega Chelseaja Michy Batshuayi je očitno velik oboževalec risanega junaka Spužija Kvadratnika, saj ga ves čas omenja. Zdaj je naredil še korak naprej. Po navdihu novega albuma ameriške pevke Alice Keys se je v Spužija tudi oblekel. "Nisem videti slabo, kajne?" je dejal napadalec Chelseaja, ki na Stamford Bridgeu še čaka na pravo priložnost. 


Upa, da bodo ženske nekega dne …

Branilec Juventusa Patrice Evra, ki v tej sezoni ne igra veliko za italijanske prvake, nase opozarja z objavami na Instagramu. Francoz se je tokrat spravil na dekleta, ki se "pačijo" pred svojim telefonom, jih oponašal, ob tem pa dodal, da upa, da se bo to nekega dne nehalo.

 

Picture1: I had a dream that one day all the woman in the world would stop taking that kind of picture because they look fake Picture 2: They want to have the perfect lips the perfect smile but no... 👄 Picture 3: Oh lord... this is the one that makes me lose my mind ... this pout looks like a tight chicken arse and I'm really afraid the nose will get stuck to the lips. 🐥 Picture 4: They always try to show their best contoured side because maybe their other side they have a dumbo ear? 🐘 👂 Picture 5: This one is when the naughty side come and and they think they look sexy but actually I can see they are in pain because they are biting their tongue 👅 Picture 6: The last picture now I am angry 😡 because I do not love this game!!! And I had a dream that one day all the woman 💁🏻🌎 in the world will start to take normal pictures and the world will be a better place and I WILL LOVE THIS GAME!!!! hahahahaha#lips

A video posted by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Sreča v nesreči

Na tekmi avstralskega prvenstva med FC Sydney in Melbourne Victory je vsem zastal dih. Branilec domačih Michael Zullo je pri skoku za žogo in dotiku z nasprotnim igralcem poletel v avt, tam pa zadel rob mize. K sreči se je vse dobro izteklo, a če bi Zullo z glavo trčil v vogal mize, bi se lahko resno ali celo smrtno poškodoval.


Srce mu je padlo v hlače

Nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je pred dnevi z Realom podaljšal pogodbo do leta 2021, se je nič hudega sluteč odpravil na predstavitev novega nogometnega čevlja Nike Mercurian, ko si ga je privoščil njegov soigralec pri portugalski reprezentanci Ricardo Quaresma. Ko je Ronaldo skušal prijeti za čevelj, je Quaresma, ki je čakal pod mizo, skočil v zrak in na smrt prestrašil Ronalda. Ta seveda kar ni mogel verjeti, da so vse to načrtovali za njegovim hrbtom.

Malce boljši poznavalci vedo, da je med Portugalcema, šlo le za maščevanje iz lanskega leta, ko je bila slika obrnjena. Takrat je Ronaldo Quaresmov avto v celoti ovil v folijo in nanj napisal CR7.

 

Ne spreglejte