Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
27. 4. 2020,
20.10

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

Natisni članek

Larissa Riquelme Nadine Goncalves Paul Pogba izbor z družabnih omrežij Georgina Rodriguez Yanet Garcia Sarah Kohan Neymar Simon Rožman Emmanuel Adebayor Douglas Costa

Ponedeljek, 27. 4. 2020, 20.10

3 leta, 11 mesecev

Izbor z družabnih omrežij (27. april)

Georgina zakurila splet, pozabljena navijačica, Adebayor odgovarja kritikom

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

Izbor z družabnih omrežij, rubrika, ki jo lahko vsak ponedeljek zvečer prebirate na Sportalovi spletni strani. Kaj prinaša tokrat? Namigi: Neymarjeva mama je spet samska, pogledali smo, kako je videti pred desetimi leti navijaška senzacija SP v JAR 2010 in kako svojo postavo utrjuje dekle Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez. To pa seveda ni vse. Več spodaj.

Izbor z družabnih omrežij je rubrika, v kateri na Sportalu vsak ponedeljek zvečer ponudimo nabor desetih zanimivih dogodkov iz nogometnega sveta v zadnjem tednu, ki jih najdemo ob brskanju po družabnih omrežjih. Nabor kratkih novičk, zbranih na enem mestu, je nastal v želji, da se izognemo poplavi novic s senzacionalističnimi naslovi, ki vse bolj zapolnjujejo današnji medijski svet.

Javier in Sarah bosta spet zibala

Žena mehiškega zvezdnika Javierja Hernandeza Sarah Kohan je na Instagramu na zanimiv način oznanila, da je še drugič noseča. Fotografirala se je povsem gola in pri tem zapisala: "Upam, da vam je čas v karanteni pomagal razmisliti o tem, kako lahko bolje poskrbimo za ta svet. Za nas, prihodnje generacije ... Ne jemljite vsega za samoumevno."

Njen zapis na dan Zemlje (22. april) je vzbudil zanimive odzive. "Starši so zagotovo ponosni nate," je sarkastično zapisal eden, drugi pa: "Sem tvoj oboževalec, a dvomim, da so moški in homoseksualno usmerjene ženske prebrali, kar si zapisala." Večina ji je vseeno čestitala za nosečnost.

Za Javierja in Sarah bo to drugi otrok. Imata že sinčka Noaha.

Ste prebrali, kaj je zapisala Avstralka?

  • Ne. Kaj je pa napisala?
    84,40 %
    644 glasov
  • Da. Zemljo je treba čuvati.
    15,60 %
    119 glasov
Oddanih 763 glasov

Več fotografij:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never taking this or the health of this world for granted again 🙏🏽🌍

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the worlds in crisis create your own charmed life at home #stayhome 🤍

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This time last year in Miami 💕 feels like an eternity ago!

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

Ne vemo, katera je ona, je pa lepa fotografija:

Crvena zvezda obdarila zdravstvene delavce

Crvena zvezda bo vsem zdravnikom in drugemu zdravstvenemu osebju iz bolnišnic za zdravljenje obolelih za koronavirusno boleznijo covid-19 v Srbiji podarila brezplačne sezonske vstopnice za prihodnjo sezono.

"Velika hvaležnost vsem zdravnikom in zdravstvenemu osebju v Srbiji, oni so veliki junaki. Njihovo strokovno znanje in požrtvovalnost med koronavirusno pandemijo je težko opisati z besedami in posebej nagraditi. Ne mislijo nase, delajo do zadnjega atoma moči, na stotine se jih je okužilo, nekateri so dali svoje življenje," v obrazložitvi svoje "donacije" srbskemu zdravstvu poudarja nogometni prvoligaš iz Beograda.

Se spomnite te paragvajske navijačice?

Tisti malce bolj redni spremljevalci nogometa zagotovo. Govorimo o Larissi Riquelme, ki je zaslovela na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki leta 2010. Navijačica z bujnim oprsjem, v katerem je bil vedno pospravljen tudi mobilni telefon, je bila takrat prava spletna senzacija. Čez čas so jo nadomestila preostala dekleta, a prav je, da pogledamo, kako je mična Paragvajka videti deset let kasneje. Lahko rečemo, da se kaj dosti ni spremenila. Še vedno je videti vrhunsko.

Kaj je boljše: Larissa pred desetimi leti ali Larissa zdaj?

  • Larissa zdaj.
    67,84 %
    232 glasov
  • Larissa pred desetimi leti.
    32,16 %
    110 glasov
Oddanih 342 glasov

Larissa pred desetimi leti v JAR ...

Najbolj znano oprsje in mobilni telefon SP 2010 v JAR: | Foto: Reuters Najbolj znano oprsje in mobilni telefon SP 2010 v JAR: Foto: Reuters Larissa Riquelme | Foto: Reuters Foto: Reuters

... in deset let kasneje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por un Paraguay 🇵🇾 De FE DE AMOR Y PAZ POR UN MUNDO NUEVO..! Y GLORIOSO..! #tapabocas @tiendapayepy

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #BH 🇧🇷 #copaamerica

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

Neymarjeva mama nima več fanta 

Vsaj tako trdijo številni mediji. Neymarjeva mama Nadine Goncalves je pred dnevi presenetila z objavo, da prijateljuje s 23-letnim Tiagom Ramosom, a romance je bilo, kot vse kaže, hitro konec. Razlog za njen konec naj bi bile nekdanje Ramosove ljubezni. V preteklosti se je videval z Neymarjevim kuharjem Maurom in tudi brazilskim filmskim igralcem Carlinhosom Maio.

52-letna Nadine tega ni dobro sprejela in Ramosa nagnala iz svoje bogate vile. Ramos, ki je kar šest let mlajši od Neymarja, se je vrnil v domovino in se posvetil le igranju igric. Težko je karkoli dodati, fant je poskusil, vedno pač ne zadeneš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

Ni bila izmišljotina, tukaj je dokaz

O tem, da bo slovenski trener Simon Rožman po vrnitvi iz Slovenije karanteno na Hrvaškem preživljal kar na štadionu Rujevica, smo že pisali, tukaj pa je zdaj še fotodokaz. Ne bo mu tako težko, kot se je morda zdelo.

Adebayorjeve besede razjezile nogometni svet

Nekdanji zvezdnik Arsenala in Reala Emmanuel Adebayor je pretekli teden razjezil rojake in tudi preostale nogometne navdušence. Kaj je storil? Nič. Na črnem seznamu se je znašel zato, ker dela svojega bogastva, ki ga je nabral med igranjem za največje evropske klube, ni namenil za boj proti koronavirusu. To so v svojih državah storili številni afriški zvezdniki, a sam pravi, da tega ne namerava storiti.

"Primerjamo me z Drogbajem in Eto'ojem, dejstvo pa je, da nisem ne prvi ne drugi. Sem Emmanuel Sheyi Adebayor in vedno bom počel, kar bom želel sam," je dejal. "Delam, kar želim, jem, kar želim, in to je najpomembneje, zavedam pa se, da se bodo pojavili kritiki, ki mi bodo očitali, da v matični državi nisem ustanovil fundacije za boj proti koronavirusu," pravi.

"Za tiste, ki mi govorijo, da moram biti dobrodelen, lahko povem le, da tega ne mislim storiti. Konec debate. Koronavirusa nisem jaz pripeljal v Togo. Vem, da smo zdaj vsi v težkem položaju, a tako pač je. Naredil bom tisto, kar bom sam želel, ne potrebujem nobenih nasvetov. Če imate v žepu deset tisoč evrov, je od vas odvisno, kaj boste naredili z njimi, enako velja zame," je sklenil.

Tako je videti vratar v karanteni

Ni tekem, ni treningov, ni soigralcev, tukaj pa je žena. Tudi če noče sodelovati, lahko dodobra popestri življenje v karanteni. Ne, ne mislimo na tisto, kar ste morda pomislili, govorimo o življenju nogometnega vratarja. Poglejte, kako se trenira med opravljanjem vsakdanjih opravil.

Day 38 in quarantine... 😅

Goalkeeping drills in lockdown 😂 🎥 IG/ ideal_gk

Objavil/a GiveMeSport dne Petek, 24. april 2020

Kaj bi rekla vaša žena/vaše dekle, če bi to počeli vi?

  • Poklicala bi kakšno ustanovo.
    23,00 %
    46 glasov
  • Poslala bi me nekam.
    9,50 %
    19 glasov
  • Smejala bi se.
    26,00 %
    52 glasov
  • Rekla bi, še en otrok v družini. Je pa res, da mi to govori že zdaj.
    41,50 %
    83 glasov
Oddanih 200 glasov

Brazilec je pokazal, kako hiter je

Nogometaš Juventusa Douglas Costa čas premora preživlja s svojim dekletom Nathalio Felix, ki smo jo pred tedni že gostili v naši rubriki. Zabavata in kratkočasita se na svoj način, ta teden pa sta tudi tekmovala. Felixova je sedela v gokartu, Costa pa je tekel. Preverite, kdo je zmagal. Namig: vsi poznamo zgodbe o ženskah in volanu ...

Pogba si je privoščil svojo mamo

Zvezdnik Manchester Uniteda Paul Pogba, ki je zaradi poškodbe gležnja izpustil skoraj vso sezono, je lačen nogometa. Francoz je znan po tem, da si na zelenici rad privošči kakšnega izmed nasprotnikov, v času koronapremora pa je našel novo tarčo - svojo mamo, ki ji je brez težav spravil žogo med noge.

"Ko ti mama reče, da je včasih igrala nogomet. Imejte radi svoje starše. Družite se z njimi, preden zapustijo ta svet. Brez milosti. Sin proti mami," je zapisal prebrisan Francoz.

Vaje, da se zvrti v glavi

Pretekli teden je Slovenijo navdušila postavna vremenarka Yanet Garcia, v času karantene pa je dodobra zavihala rokave tudi zaročenka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez. Španska manekenka v svoji vili telovadi kot nora, poudarek pa je tako kot pri Mehičanki na zadnjici. No, vsaj tako lahko sklepamo po tem, kar objavi na Instagramu. Treba je priznati, da ji gre zelo dobro, ali ji gre celo bolje kot ''vremenarki", pa presodite sami.

Trendi Vroča vremenarka in njena zadnjica brez napake #video

Georgina se poti tudi v času karantene:

Če bi moral/-a izbrati, bi izbral/-a ...

  • Goergino.
    22,38 %
    64 glasov
  • Yanet.
    53,15 %
    152 glasov
  • Nobene.
    24,48 %
    70 glasov
Oddanih 286 glasov

Primerjava Yanet in Georgine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ven a dormir conmigo: no haremos el amor, él nos hará. ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@yamamayofficial ⚓️🛥❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

Ne spreglejte