Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 8. 2018,
11.52

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,82

1

Natisni članek

Loris Karius

Sreda, 8. 8. 2018, 11.52

5 let, 8 mesecev

Loris Karius

Še včeraj tarča posmeha, danes pa reakcija, ki je ni pričakoval #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,82

1

Loris Karius | Loris Karius je včeraj na prijateljski tekmi med Torinom in Liverpoolom, ki se je končala s 3:1 za rdeče, doživel toplo dobrodošlico s strani navijačev.  | Foto Reuters

Loris Karius je včeraj na prijateljski tekmi med Torinom in Liverpoolom, ki se je končala s 3:1 za rdeče, doživel toplo dobrodošlico s strani navijačev.

Foto: Reuters

Vratar Liverpoola Loris Karius, ki je bil zaradi hude napake v finalu lige prvakov in še nekaj spodrsljajev v vratih v zadnjem obdobju tarča posmehovanja, je sinoči na domačem stadionu Anfield v Liverpoolu doživel veliko presenečenje.

Ko ga je v 72. minuti prijateljske tekme med Torinom in Liverpoolom trener Redsov Jürgen Klopp poslal na igrišče, je tam namesto žvižgov in sovražnega vzdušja, ki ju je okušal v zadnjem obdobju, doživel glasen aplavz.

Navijači so toplo pozdravili tudi novo pridobitev v vratarskih vrstah, Brazilca Alissona Beckerja, ki je iz Rome k rdečim prestopil za rekordnih 75 milijonov evrov, a stopnja aplavza se je še stopnjevala v trenutku, ko je na zelenico stekel Karius.

Karius se je navijačem zahvalil tudi na družbenih omrežjih:

 

Thank you Anfield for this reception! ❤️👏🏻 #YNWA #LK1

A post shared by LORIS KARIUS (@lorisk21) on

Odziv navijačev Liverpoola je navdušil številne uporabnike družbenih omrežij, na novinarski konferenci po tekmi pa ga je izpostavil tudi trener Klopp.

"Odziv navijačev me ni presenetil in kot človek sem upal, da se bo to zgodilo. Navdušen sem, priznam," je potezi navijačev po zmagi Liverpoola s 3:1 zaploskal strateg rdečih. "Danes smo pokazali zelo lep obraz, in to mi je bilo zelo všeč. Pomaga tako Lorisu kot tudi Alissonu. Gre za res veliko gesto."

Video: Klopp pojasnjuje, zakaj je odziv navijačev Liverpoola koristen za vse

Kakšna bo Kariusova usoda, še ni znano, vratarske vrste Liverpoola je že pred časom okrepil Alisson, ki bo v novi sezoni pri Liverpoolu vratar številka ena. 

Kar zadeva številke na dresu, enica za zdaj ostaja v lasti Kariusa, čeprav jo je ta prijazno želel odstopiti Alissonu. Slednji je Nemčevo ponudbo iz spoštovanja zavrnil in se raje odločil za trinajstico.

Sportal Nemec, ki se mu posmehuje ves svet, odprl dušo. Ve, da je vsega konec. #video
Ne spreglejte