Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 2. 2024,
11.52

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

Natisni članek

Loris Karius novinarka Diletta Leotta

Četrtek, 1. 2. 2024, 11.52

2 meseca, 3 tedne

Ena najlepših športnih novinark se je zaročila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28
Diletta Leotta | Italijanska športna novinarka Dilleta Leotta je po dobre pol leta javnosti sporočila, da je zaročena. | Foto Guliverimage

Italijanska športna novinarka Dilleta Leotta je po dobre pol leta javnosti sporočila, da je zaročena.

Foto: Guliverimage

Italijanska športna novinarka Dilleta Leotta je na svojih družbenih omrežjih sporočila, da je javnosti šele po več kot pol leta obelodanila, da sta se s partnerjem Lorisom Kariusom zaročila že v času njene nosečnosti in se pripravljata na nov velik korak v njuni zvezi.

Italijanska športna novinarka Dilleta Leotta in nemški nogometni vratar Loris Karius sta se rojstva prvorojenke razveselila lanskega avgusta, takrat pa je Loris tudi pokleknil pred svojo izbranko in jo vprašal za roko. Šele zdaj pa se je športna novinarka odločila to deliti z javnostjo.

"Nekaj vam moram povedati. Rekla sem 'da'," je svoj zapis na Instagramu začela priljubljena športna novinarka in voditeljica Diletta Leotta in ob njem delila tudi nabor fotografij z zaroke, ki se je zgodila še v času njene nosečnosti s prvo hčerko Ario, saj je na fotografijah njen nosečniški trebuh še izrazit.

"Nekaj mesecev sem čakala, da sem vam to sporočila, saj sva z Lorisom želela čim bolj doživeti čustva ob Arijinem rojstvu, zdaj pa sva pripravljena, da se vsi skupaj kot družina posvetimo najinemu naslednjemu velikemu cilju," je zapisala Leotta.

Dvaintridesetletnica je zapisala, da je v obdobju, ki ga doživlja in ga je že doživela v najlepšem in najsrečnejšem obdobju svojega življenja. "Saj poznate izraz: 'Ko si srečen, bodi prisoten.' In v trenutkih na priloženih fotografijah sem bila najsrečnejša ženska na svetu, z Lorisom in z Ario na poti," je zapisala brhka novinarka.

Prvo hčerko je Leotta rodila na svoj rojstni dan, 16. avgusta. Italijanka si je s svojim delom pridobila veliko prepoznavnost, na Instagramu ji sledi devet milijonov ljudi, slovi pa tudi kot ena najlepših televizijskih voditeljic in športnih novinark na svetu.

Oglejte si še:

Kanye West, novinarka TMZ
Trendi Kanye West napadel novinarko: Si nora? Jaz sem legenda. #video
Diletta Leotta, Loris Karius
Trendi Noseča televizijka z izbrancem uživala na sončni Ibizi
Diletta in Loris
Trendi Ena najlepših športnih novinark in nogometaš postala starša
Ne spreglejte