Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
15. 10. 2018,
20.30

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,71

Natisni članek

Tim Howard Diego Armando Maradona Lionel Messi Lionel Messi Nora Segura pes izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 15. 10. 2018, 20.30

5 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Hrvaški zvezdnik v Simpsonovih?

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,71

Ponedeljkov večer je seveda tudi tokrat rezerviran za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Katerih deset dogodkov z nogometnih igrišč in iz nogometnega sveta smo vanj umestili tokrat?

Bi se poročila z mano?

Nekateri odidejo na nogometno tekmo, da podprejo svoje ljubljence, drugi, da pozabijo na vsakodnevne težave, tretji, da se zaročijo ... O čem govorimo? Poglejte si video s tekme romunske lige, ko je eden izmed mladeničev med priljubljeno "kamero poljubov" iz žepa izvlekel prstan in zasnubil svojo prijateljico. Ta je rekla ''da'', potezo mladega navijača pa je množica na štadionu pospremila z glasnim aplavzom.

Naprava, ob kateri bi bil nemočen tudi Jan Oblak

V številnih športih si na treningih pomagajo z napravami na zrak, ki so veliko bolj natančne kot človek. V velikih primerih tudi močnejše. S tem si pomagajo pri odbojki, denimo za sprejem servisa, treniranje bloka, v nogometu pa podobna naprava služi pri treningu vratarjev. Seveda mora biti vse skupaj prilagojeno in ne tako kot na posnetku, ko so napravo naravnali na maksimum njene zmogljivosti.

Ko je tako, vratarju ni treba stati v golu, saj nima možnosti, da bi strel ubranil. To sta v humornem videu pokazala svetovno znana nogometna freestylerja F2, ki sta zadetka dosegla tudi s svojo moškostjo in zadnjo platjo. Kako je to sploh možno? Poglejte si sami ...

Insane ball launcher Knunckerball goals!

Insane ball launcher Knunckerball goals! 😱🔥 🎥 The F2 Freestylers

Objavil/a Oh My Goal dne Ponedeljek, 15. oktober 2018

Pred meseci ogorčeno zbirali podpise, zdaj ploskajo Hrvatu

Vsi se dobro spominjamo odziva Liverpoolovih navijačev po poškodbi njihovega ljubljenca Mohameda Salaha v finalu lige prvakov. Egipčan je v borbi za žogo s Sergiem Ramosom nerodno padel na roko in ni mogel nadaljevati tekme. Po izgubljenem finalu so angleški navijači Španca poskušali pribiti na križ, kako tudi ne, saj naj bi v njihovih očeh namerno poškodoval njihovega ljubljenca.

Ramos je dobil tudi številne grožnje s smrtjo, navijači pa so celo organizirali peticijo, ki bi branilcu Reala za več mesecev prepovedala igranja nogometa, mnogi so celo želeli, da bi ga dosmrtno izključili iz nogometa.

Vse lepo in prav, v demokraciji ima lahko vsak svoje mnenje, res pa je, da zdaj isti navijači ploskajo Dejanu Lovrenu, ki je v hrvaškem dresu na grd način s podplatom zrušil nekdanjega člana Liverpoola in angleškega reprezentanta Raheema Sterlinga, ki se je pred leti preselil v Manchester City. Angleški napadalec jo je k sreči odnesel brez resne poškodbe.

Kako je možno, da ni bilo zadetka

Ameriška profesionalna liga MLS je liga, v kateri vsak teden vidimo take in drugačne akcije, ki jih drugje po svetu le redko. Nova prihaja s tekme med Minnessoto in Coloradom. Človek si lahko trikrat pogleda posnetek, a se še vedno sprašuje, kako je možno, da v tem nogometnem ping-pongu ni bilo zadetka. 

Vratar Tottenhama pokazal svoje mojstrstvo

Ste videli to? Če niste, si morate pogledati. Vratar francoske reprezentance Hugo Lloris, ki so se mu smejali v finalu svetovnega prvenstva, ko je hrvaški podaril zadetek in poskrbel, da naši južni sosedi niso izgubili preveč, je na tekmi lige narodov proti Islandiji reševal francosko ladjo.

Ta je že izgubljala z 0:2, na koncu pa vseeno prišla do izenačenja in točke. Da svetovni prvaki niso bili pravi, govori tudi akcija, ko so Islandci v nekaj sekundah štirikrat sprožili proti vratom, a prav vse poskuse je čudežno ubranil vratar Tottenhama.

Hrvaški zvezdnik v Simpsonovih?

Španski umetnik Stefano Monda je znan po tem, da svetovno znane obraze, predvsem nogometaše, upodobi v podobe znamenite risane serije The Simpsons. Tako je narisal tudi Luko Modrića, kako z zlato žogo potrka na vrata Homerja, in morda pri šefih te nanizanke prebudil idejo, da bi lahko Hrvat res nastopil v tej popularni risanki. Za zdaj je to le ideja in daleč od realizacije. 

Maradona udaril po Messiju

Legenda argentinskega in svetovnega nogometa Diego Armando Maradona je udaril po Lionelu Messiju, ki ga po njegovem mnenju ne bi smeli opevati, kot ga.

Čeprav Maradone zaradi njegovega načina življenja nihče več ne jemlje resno, so besede Argentinca odmevale. Za mnoge je šel predaleč. ''Messija ne bi smeli več poveličevati," je povedal v intervjuju za Fox Sports. "Je izvrsten igralec, a ni vodja. Nesmiselno je delati vodjo iz igralca, ki gre pred začetkom tekme dvajsetkrat na stranišče. Prenehajte ga primerjati z bogom, je le eden izmed argentinskih igralcev,'' je nadaljeval.

Messi je z Barcelono osvojil vse, kar se osvojiti da, pri Argentini je pesem drugačna. Vedno je ostal praznih rok. Izgubil je vsa štiri finala velikih turnirjev z Argentino - trikrat na turnirju Cope Americe, leta 2014 pa v finalu svetovnega prvenstva. Ob tem v izločilnih bojih svetovnih prvenstev še nima zadetka.

Temu se reče prava ljubezen

V petek smo na Reki spremljali obračun med Hrvaško in Anglijo. Tekma v ligi narodov je potekala na prazni Rujevici, saj so bili Hrvati kaznovani zaradi na igrišču narisane svastike. To ni ustavilo zvestih angleških navijačev, da si ne bi v živo ogledali tekme svojih ljubljencev.

Odpravili so se na več kot 1600 kilometrov dolgo pot in se po pogovoru z domačini povzpeli na bližnji hrib ter od tam pa glasno navijali in prepevali. Čeprav jih angleški navijači niso slišali, lahko potezo označimo za zares veličastno. Temu se reče prava ljubezen. 

Štirinožec za nekaj minut prekinil nogometno tekmo

Že velikokrat smo videli, da se zaradi vdora živali prekine nogometno tekmo. Videli smo že ptiče, mačke, veverice in najpogosteje pse. Tudi v Gruziji je nogometaše Dile in Torpeda v nedeljo obiskal razigrani kuža, ki je za nekaj minut prekinil tekmo in ni hotel kar tako zapustiti lepo pokošene zelenice.

Ob mahanju z rokami enega izmed vratarjev se je celo ulegel na hrbet in čakal, da ga kdo popraska po trebuščku. Na koncu jim je le uspelo, razigrani kuža pa je preostanek tekme spremljal s tribun za gledalce.

Dekle znanega nogometaša, ki ljubi svoje telo

Dekle nekdanjega vratarja Manchester Uniteda Tima Howarda je znana po tem, da na svojem Instagram profilu objavlja na pol gole fotografije. Ameriškega čuvaja mreže so že večkrat vprašali, ali ve, kaj objavlja.

''Nimam razloga za ljubosumje, ljubim jo. Godi mi, da ljudje vedo, kaj imam v svojih rokah,'' jim odvrača Howard, ki je večino časa svoje kariere, kar 13 let, preživel na Otoku, zdaj pa brani barve Colorada Rapids.

''Rada imam svoje telo, moj fant ve, da ga ne bom nikoli prevarala, z veseljem pa provociram njegove prijatelje,'' je čuden razlog za objavljene tovrstnih žgečkljivih fotografij razkrila manekenka Nora Segura.

Ugotovitev, da lepotica res raje več pokaže kot skrije, je resnična. Ne verjamete? Poglejte si sami ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐯Back to nature 🍀 @girlsonglass

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moments 🧦🔥 @calebchic 🔥

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breakfast at Casa Nora’s 🍎🥜 #selflove #selfie #inthemorning 🥛

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still here 😇☀️ Thanks for all the Love 💗 💖❤️😘💎 #selflove

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember when we had ☀️ 🙏 #sunshine #nomakeup #blueeyes #noedit #selfie #selflove

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

Ne spreglejte