Dva tedna do ljubljanskega maratona. Kaj lahko še storim?

Dobra dva tedna pred ljubljanskim maratonom za vas v petek ob 11.00 v sodelovanju s Planet TV pripravljamo nasvetni pogovor s tremi gosti. V živo si ga boste lahko ogledali na Sportalovem Facebook profilu.

22. Ljubljanski maraton boste v nedeljo, 29. oktobra 2017, lahko spremljali tudi na Planet TV in Siol.net.

22. Ljubljanski maraton boste v nedeljo, 29. oktobra 2017, lahko spremljali tudi na Planet TV in Siol.net. Foto: Grega Valančič / Sportida

Triatlonka in tekačiča, ki je opravila s šestimi največjimi maratoni na svetu, Kaja Vovk, vsestranski poznavalec teka Marko Roblek in nekdanji slovenski reprezentant, zdaj pa trener Peter Kastelic, bodo delili nasvete dobra dva tedna pred 22. Ljubljanskim maratonom, ki bo potekal 29. oktobra.

Tematike? Kaj še lahko (po)storim dva tedna pred tekaško akcijo, ki je za mnoge središče sezone, kako se pravilno ogreti, kaj jesti, kako se izogniti poškodbam ... Prenos pogovora bo na Facebook profilu Sportala v petek, 13. oktobra, od 11. ure naprej.

Ne spreglejte!

22. Ljubljanski maraton boste v nedeljo, 29. oktobra 2017, lahko spremljali tudi na Planet TV in Siol.net. Na Planet TV vam bomo dogajanje približali z vklopi, na kanalu Planet 2 pa boste lahko spremljali celoten nedeljski program, vključno s tekom na deset kilometrov. 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno