SiolNET. Sportal Košarka
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

V NLB verjamejo v uspehe in ponosno podpirajo slovenske športnike

Oglasno sporočilo

"Šport nas navdušuje in povezuje. V trudu, odrekanju, požrtvovalnosti, uspehih in zmagoslavju športnikov pa tudi v dostojanstvenem prenašanju porazov najdemo navdih, ki ga lahko nemalokdaj prenesemo tudi v poslovno okolje. Prav športna miselnost je namreč tista, ki jo na globalnem parketu potrebujeta tudi naše gospodarstvo in podjetništvo, želimo pa si je tudi v drugih družbenih podsistemih. NLB zato že desetletja ponosno podpira slovenski šport," poudarja Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB. 

2022 08 NLB Sportna sponzorstva PR 200x130 Odbojka SI | Foto:

V naši največji banki so tako sponzorstvu nogometa, rokometa, smučanja, namiznega tenisa, košarke na vozičku, torej lige NLB Wheel, ki jih podpirajo tradicionalno, letos dodali še podporo Košarkarskemu klubu Cedevita Olimpija, regijskemu tekmovanju v košarki − ligi ABA, nordijskim disciplinam in ne nazadnje odbojkarski reprezentanci ter svetovnemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga v teh dneh poleg Poljske gosti tudi Slovenija.

"Smo veliko več kot zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena nas ne zanimajo le strogo poslovne teme. Na različne načine želimo oblikovati, izboljševati in povezovati našo družbo regijo priložnosti, v kateri delujemo – tudi prek športa. Zato, kot rečeno, že desetletja spodbujamo in podpiramo naše športnike, predvsem pa smo ponosni na to, da s projektom NLB Šport mladim, ki ga organiziramo že skoraj desetletje, podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki s svojo predanostjo mlade spodbujajo h gibanju in aktivnemu življenju ter predvsem razvoju uravnoteženega vrednostnega sistema in delovnih navad," pojasnjuje predsednik uprave NLB.

Nov razpis za NLB Šport mladim bo objavljen sredi septembra, nanj pa se bodo lahko prijavili klubi vseh športnih panog, ki jih NLB podpira v okviru sponzorstev.

2022 08 NLB Sportna sponzorstva PR 1080x1080 Jorgic 02 | Foto:

Odbojkarsko prvenstvo bo z NLB posebna izkušnja

V okviru projekta NLB Šport mladim banka sicer ne zagotavlja zgolj finančnih sredstev, ki jih športni klubi potrebujejo za svoje delo z mladimi, ampak jim, denimo, omogoča tudi ogled športnih tekem. Ob aktualnem svetovnem prvenstvu v odbojki bodo tako mladim športnikom omogočili brezplačen ogled tekem v Stožicah, našim odbojkarskim šampionom pa s tem zagotovili podporo vseh generacij.

2022 08 NLB Sportna sponzorstva PR 1080x1080 Odbojka 02 | Foto:

Pozabili pa tudi niso na preostale navijače, ki jim bodo prav tako omogočili boljše doživetje odbojkarskih tekem. Obiskovalcem z bančno kartico NLB ali mobilno denarnico NLB Pay bodo tako omogočili hitri vstop v dvorano mimo običajne vrste; vsi, ki uporabljajo NLB Pay, bodo lahko na tekmah hitreje opravili nakup izbrane pijače, njihovi sledilci na družabnih omrežjih pa bodo imeli veliko priložnosti, da osvojijo podpisane športne rekvizite.

Naročnik oglasnega sporočila je NLB d. d. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin