Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 8. 2023,
7.05

Osveženo pred

8 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79

Natisni članek

svetovno prvenstvo SP 2023 Luka Dončić Luka Dončić Slovenska košarkarska reprezentanca

Torek, 22. 8. 2023, 7.05

8 mesecev, 1 teden

Poseben poklon Dončića reprezentanci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79
Luka Dončić slovenska reprezentanca | Luka Dončić bo v soboto s soigralci začel nastope na SP. | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Luka Dončić bo v soboto s soigralci začel nastope na SP.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je na družbenih omrežjih napovedal, da bo izdal kratko dokumentarno serijo Everything It Takes, ki bo gledalcem omogočila vpogled v pot slovenske košarkarske reprezentance do svetovnega prvenstva 2023.

"Ponosen sem, da delim zgodbo o svoji reprezentanci, še posebej o svojih soigralcih, in osvetljujem slovensko košarko ter kaj mi pomeni," je dejal Dončić. "To je več kot le to, kar počnemo na igrišču. Gre za bratstvo, srce naše ekipe, strast naših navijačev in ljubezen do naše države," sporoča slovenski kapetan. Dokumentarec, ustvarjen za ogled na mobilnih napravah in optimiziran za platforme, kot so TikTok, YouTube Shorts in Instagram Reels, bo v več delih izšel med letošnjim svetovnim prvenstvom, Dončić pa ga bo skupaj z ekipo lansiral na svojih družbenih omrežjih. 

"Hvala vsem mojim soigralcem, trenerjem in osebju Košarkarske zveze Slovenije za podporo temu projektu ter vsem našim ustvarjalnim in produkcijskim partnerjem, ki so tako trdo delali, da so to zgodbo oživili. Našim navijačem pa hvala, da nas boste spodbujali na svetovnem prvenstvu. Gremo!" je še sporočil 24-letni član Dallasa. Pri ustvarjanju dokumentarca je med drugim sodeloval z Even/Odd, Košarkarsko zvezo Slovenije, ki je zagotovila vpogled v slovenske reprezentance, in slovensko produkcijsko hišo Entity Films. Dokumentarec je režiral Andy Madeleine.

Everything It Takes je prva produkcija novoustanovljenega produkcijskega podjetja Luke Dončića 77X, ki namerava biti v ospredju premika pri odkrivanju in distribuciji zanimivih vsebin. "Pri 77X je naše poslanstvo navdihniti mlado generacijo, da se zadržujejo na igriščih in igrajo košarko. Verjamemo v moč zgodb, da motivirajo in združujejo. Upamo, da bomo s serijo mladim pokazali, da je s trdim delom, predanostjo in strastjo vse mogoče."

"Košarkarska zveza Slovenije je z veliko častjo in zanosom podprla idejo ter pristopila k projektu," pa je dodal predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec. "Tako, kot smo ponosni na dosežke naših reprezentanc na košarkarskem igrišču, smo še toliko bolj ponosni, da s svetom delimo njihovo predanost košarki in Sloveniji. Verjamemo, da bo sodelovanje s 77X še dodatno potrdilo dejstvo o tem, kako strastna je košarka v Sloveniji."

Preberite še:

Luka Dončić thumb
Sportal Dončić in druščina že na Okinavi, Japonci s slovenskimi zastavami #video
Slovenija Kitajska Aleksander Sekulić
Sportal Posebna obljuba slovenskega selektorja
Slovenija : Belgija, slovenska košarkarska reprezentanca, EuroBasket 2022 Luka Dončić Mike Tobey
Sportal Podatek, ki navdaja z optimizmom
Ne spreglejte