Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 10. 2018,
9.33

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61

Natisni članek

Phoenix Suns dobrodelnost

Petek, 26. 10. 2018, 9.33

5 let, 5 mesecev

Za rojstni dan je ostal sam, potem pa je sledilo veliko presenečenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,61
kolaž | Teddy Mazzini je prvo praznovanje šestega rojstnega dne preživel sam z mamo, drugo pa v družbi tisočih ljubiteljev košarke. Predvsem po zaslugi kluba Phoenix Suns, kamor se je v letošnji sezoni preselil nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov.

Teddy Mazzini je prvo praznovanje šestega rojstnega dne preživel sam z mamo, drugo pa v družbi tisočih ljubiteljev košarke. Predvsem po zaslugi kluba Phoenix Suns, kamor se je v letošnji sezoni preselil nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov.

Nekaj dni zatem, ko je šestletni Teddy Mazzini iz Tuscona v Arizoni razočaran praznoval svoj rojstni dan – nihče od 32 povabljenih se namreč ni pojavil na zabavi –, mu je košarkarski klub Phoenix Suns, ki mu dirigira nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov, pripravil zabavo, ki mu jo ljubitelji košarke lahko samo zavidamo.

Informacija o neuspeli rojstnodnevni zabavi šestletnega Teddyja Mazzinija, ki jo je njegova mama Sil Mazzini objavila na družbenih omrežjih, se je hitro razširila po spletu. Dotaknila se je tudi košarkarskega moštva Phoenix Suns, v katerem v novi sezoni lige NBA službuje nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov.

"Kaj če bi rojstni dan praznoval pri nas?" so Teddyja povprašali prek Twitterja. Dečka so povabili na tekmo z Los Angeles Lakers - v letošnji sezoni se jim je pridružil eden največjih zvezdnikov svetovne košarke LeBron James - in mu pripravili ekskluzivno doživetje.

Najprej so ga opremili s posebej zanj izdelanim dresom Phoenixa, ga skupaj z očetom posadili na najboljše sedeže v dvorani (tik ob igrišču), predstavili igralcem - petko mu je dal tudi James - in pripravili torto s šestimi svečkami.

Teddyjev oče je celotno izkušnjo opisal kot nepozabno, da pa to absolutno drži, dokazujejo tudi fotografije z nepozabnega večera, saj bi Teddyja na njih težko našli brez nasmeha, ki se mu je raztezal do ušes.

Manj nasmejani so bili po tekmi domači košarkarji. Proti Jezernikom so namreč izgubili s 113:131.

Ne spreglejte