SiolNET. Sportal Košarka
1,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepa gesta Luke Dončića: zmagovalni dres podaril Muzeju Dražena Petrovića

1,15

termometer

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić je imel sanjski pretekli konec tedna. Z Realom Madridom je osvojil elitno evroligo, postal MVP sezone in MVP zaključnega turnirja. In dres, v katerem je nastopal v Beogradu, je zdaj podaril Muzeju Dražena Petrovića.

Luka Dončić je podaril dres Muzeju Dražena Petrovića. Luka Dončić je podaril dres Muzeju Dražena Petrovića.

Z Biserko Petrović, mamo pokojnega Dražena, smo se pogovarjali že v Beogradu, kjer je ob podelitvi nagrad najboljšim v evroligi dejala, da je navdušena nad Luko Dončićem. Primerjala ga je z njenim sinom, našla veliko vzporednic in dodala, da sta si Luka in Dražen pri teh letih zelo podobna.

Biserka Petrović Mama Dražena Petrovića Sportal Velika hvala za Dončića: mama Dražena Petrovića vidi v njem pokojnega sina

Luka se ji je za izrečene besede zahvalil na najlepši možen način. Dres, s katerim je igral na zaključnem turnirju, je podaril Muzeju Dražena Petrovića. Tako bo njegov dres delal družbo dresu Gorana Dragića, ki ga je po EuroBasketu prav tako podaril Biserki Petrović.

"Čestitamo Realu Madridu za osvojeno lovoriko v evroligi, Luki Dončiću pa za lovoriko MVP rednega dela evrolige kakor tudi zaključnega turnirja v Beogradu. Hkrati se mlademu Slovencu zahvaljujemo, ker nam je poslal podpisan dres, ki bo zdaj razstavljen v našem muzeju ob dresih preostalih velikanov svetovne košarke," so zapisali v Muzeju Dražena Petrovića.

Luka Dončić v družbi Biserke Petrović in mame. Luka Dončić v družbi Biserke Petrović in mame.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 353
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin