Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 5. 2022,
18.05

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

1

Natisni članek

Dallas Mavericks Brittany Cohen NBA Liga NBA Luka Dončić Luka Dončić

Četrtek, 12. 5. 2022, 18.05

1 leto, 2 meseca

Brittany Cohen razkrila zgodbo o presrečnem Romanu

Dončić ganil mladega oboževalca in učiteljico: ''Luka, vedno boš naš MVP''

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

1

Luka Dončić | Luka Dončić se rad odzove na iskrene želje mladih oboževalcev. To je spoznal tudi mladi Roman. | Foto Reuters

Luka Dončić se rad odzove na iskrene želje mladih oboževalcev. To je spoznal tudi mladi Roman.

Foto: Reuters

Slovenski košarkarski junak Luka Dončić se pripravlja na zelo pomembno tekmo končnice lige NBA proti Phoenixu (začetek ob 3.30 v noči na petek v Dallasu), pred tem pa si je vzel čas in osrečil mladega oboževalca Romana, ki mu je namenil prisrčno pisemce. Luka mu je podaril podpisan dres. Bilo je čustveno, Romanova učiteljica je ostala brez besed in sporočila Luki, kako bo vedno ostal njihov MVP!

Luka Dončić, Dallas Mavericks
Sportal Fantastični Dončić in Dallas še nista rekla zadnje

Eden od najboljših košarkarjev na svetu, 23-letni Luka Dončić, ima v ZDA ogromno mladih oboževalcev. Eden izmed njih je Roman, ki je najboljšemu igralcu Dallasa napisal pismo. ''Dragi Luka. Upam, da boš premagal Phoenix in zadel veliko trojk. Želel bi si imeti tvoj dres. Moja učiteljica bo slabe volje, če boš izgubil. Si odličen igralec,'' je popihal na dušo najbolj priljubljenemu košarkarju Dallasa.

Še zdaleč pa ni ostalo le pri tem. Njegova učiteljica se je odločila, da bo šla še korak naprej. ''Zavedam se, da ste Dallas Mavericks v teh dneh na polno zasedeni, a poglejte si to prisrčno pisemce, ki ga je moj učenec namenil Luki Dončiću! Bi mu lahko to posredovali,'' je učiteljica Brittany Cohen prek Twitterja predstavila svetu pisemce mladega oboževalca LD77, njenega varovanca v šoli, ki ga je želela deliti z javnostjo.

Poslala ga je na več naslovov, poleg Dončića je v objavi označila tudi lastnika kluba Marka Cubana, več organizacij Mavs, nekaj novinarjev, ki podrobno spremljajo dogajanje pri teksaškem klubu …

Nikola Jokić
Sportal Zdaj tudi uradno: Jokić še drugič zapored najboljši v rednem delu, kaj pa Dončić?

Luka, vedno boš naš MVP!

In res. Kar je sledilo, je preseglo vsa njena pričakovanja. Sledili so trenutki sreče in nepopisnega zadovoljstva, hkrati pa tudi hvaležnosti, namenjeni 23-letnemu slovenskemu športnemu zvezdniku in njegovi fundaciji LD77Foundation (The Luka Doncic Foundation), ki se osredotoča na pomoč najmlajšim, zlasti dojenčkom in mladim otrokom, saj jim poskuša zagotavljati skrb za zdravje in dobro počutje.

''Ostala sem brez besed. Luka Dončić je videl našo objavo na Twitterju! Čeprav je pred njim najpomembnejša tekma njegove kariere, si je vzel čas za otroka, ki ga ni še nikoli srečal, in mu prek fundacije podaril podpisan dres in še druga darila neprecenljive vrednosti. Luka, vedno boš naš MVP,'' je zapisala ganjena Brittany.

Kako čustveno je bilo ob svečanem trenutku, ko je mladi Roman prejemal Dončićevo darilo, vam najboljše pričarajo fotografije, s katerimi je Brittany popestrila svojo objavo na Twitterju. Učiteljice ob mladem Romanu niso zadrževale navdušenja in solza sreče. To je bil za mladega ljubitelja košarke in oboževalca slovenskega asa eden od najsrečnejših dni v življenju.

V noči na petek, ko čaka Dončića še kako pomembna tekma s Phoenixom, v kateri lahko izsili sedmo srečanje konferenčnega polfinala, bo zagotovo eden od najbolj strastnih navijačev. Morda bo oblečen prav v njegov dres z znamenito številko 77.

Luka Dončić
Sportal Razočarani Dončić ni imel odgovora
Mark Cuban Luka Dončić
Sportal Lepa gesta Dončićevega šefa, ki je po incidentu poklical zvezdnika
Ne spreglejte