Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Torek,
25. 8. 2015,
12.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Aleksander Sekulić Union Olimpija mladinci LTH Casting

Torek, 25. 8. 2015, 12.20

8 let

Aleksander Sekulić okrepil vrste Olimpije in škofjeloškega kluba

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V taboru Uniona Olimpije so za glavnega trenerja mladinskih vrst potrdili Aleksandra Sekulića, ki bo hkrati vodil tudi škofjeloškega prvoligaša LTH Casting.

V zadnjih dveh sezonah je nad mladinskim pogonom bdel Gašper Potočnik, ki je vzporedno vodil tudi LTH Castings, za katerega so prav tako igrali mladi košarkarji Olimpije. Škofjeloški klub je pripeljal do prve lige.

Ker je prevzel mesto glavnega trenerja članskega moštva, se je mesto v mladinski selekciji sprostilo, z nadarjenimi košarkarji pa bo od zdaj naprej delal 37-letni Aleksander Sekulić.

V karieri je med drugim vodil tudi glavno moštvo Krke, bil pomočnik članske reprezentance, nazadnje pa je košarkarje do 18 let popeljal v divizijo A.

"Vesel sem in komaj čakam, da nadaljujemo uspešno zgodbo, ki so jo v klubu zastavili že v prejšnjih sezonah. Želim si predvsem, da v našem mladinskem pogonu čim več igralcev usposobimo za člansko košarko. Union Olimpija ima vedno izredno visoke ambicije in cilje, zato je ta prehod zahteven za mladega igralca. Na nas trenerjih je, da jih kakovostno vodimo in usmerjamo ter jim tako pomagamo pri tem prehodu. Prav zato nadaljujemo tudi sodelovanje s Škofjo Loko, ki je že obrodilo sadove.

Od igralcev pričakujem, da bodo na treninge hodili z veseljem in pravim odnosom do dela. Menim, da imamo dober strokovni štab in odlične pogoje za delo z mladimi. Vsi igralci bodo dobili priložnost, da se dokažejo, od njih pa je odvisno, ali bodo s trdim delom to priložnost tudi izkoristili," je ob podpisu pogodbe povedal Sekulić, ki bo poveljeval tudi LTH Castingu v prvi slovenski ligi, saj ima gorenjski klub z Ljubljančani tak dogovor.

Drugi novinec v strokovnem štabu mladinskega pogona je Blaž Bergant, ki je v preteklosti delal pri Zlatorogu iz Laškega.

Ne spreglejte