SiolNET. Sportal Kolesarstvo
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Costella je uradna voda Dirke po Sloveniji

2

termometer

Naravna mineralna voda Costella je postala uradna voda Dirke po Sloveniji in edinega slovenskega profesionalnega kolesarskega kluba Adria Mobil.

V Costelli so v ta namen izdelali posebno pakiranje za naravno mineralno vodo, na kateri je upodobljen kolesar Primož Roglič.

Direktor dirke Po Sloveniji in direktor kolesarskega kluba Adria Mobil Bogdan Fink je bil poteze Costelle razumljivo vesel. "Z veseljem smo se odzvali na pobudo direktorja Costelle, ki je predlagal, da razvijejo prav posebno pakiranje za vodo, namenjeno našim kolesarjem. Tovrstna sponzorstva so po svetu nekaj običajnega, pri nas pa je to novost."

"Naravna mineralna voda Costella je edina voda z obronkov enega izmed slovenskih pragozdov, kar pomeni, da je izjemno kakovostna, predvsem pa naravna. Vodo namreč črpamo iz sto metrov globoke vrtine in ji ničesar ne dodajamo ali odvzemamo. Zavedamo se pomena hidracije, še posebej za profesionalne športnike, zato smo Kolesarskemu klubu Adria Mobil tudi predlagali, da izdelamo posebno pakiranje. Tako je Costella postala uradna voda kluba in Dirke po Sloveniji," pa je k temu dodal Luka Velepič, direktor Costelle.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin