Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 10. 2014,
14.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

HDD Olimpija liga EBEL HDD Sij Acroni Jesenice

Ponedeljek, 27. 10. 2014, 14.55

8 let

Olimpija nad železarje z mladimi, o IceFestu še skrivnostni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zmaje po napornem nedeljskem gostovanju na Češkem, s katerega so se vrnili z 12 porazom, že v torek čaka tekma državnega prvenstva proti Jesenicam, ki se jim bodo zoperstavili z mlajšimi močmi.

Kdor je pričakoval, da bo Olimpija proti še vedno večnim tekmecem napadla v bolj ali manj popolni postavi, se je uštel. Vsaj tako zatrjujejo pri ljubljanskem EBEL-ligašu, pri katerem pravijo, da bodo v boj za točke državnega prvenstva v torek poslali ekipo, ki je pretekli teden s 15 zadetki napolnila mrežo Maribora. Tako se bodo zeleno-beli, ki se v razširjenem avstrijskem prvenstvu vrtijo v začaranem krogu porazov, nad železarje, ki se v ligi INL enakopravno upirajo nasprotnikom, podali z mladimi upi. Med njimi bi moral biti tudi David Planko, ki je na nedeljskem obračunu z Znojmom dobil močan udarec v roko, zato bo srečanje izpustil. Ob njem jo je na Češkem skupil tudi Žiga Pešut.

"Fantje, ki so dosegli tri zmage, si zaslužijo zaupanje tudi na tekmi v Podmežakli. Hkrati pa je potrebno vedeti, da je naše moštvo v nedeljo igralo tekmo v ligi EBEL na Češkem, ter se domov vrnilo šele v ponedeljkovih zgodnjih jutranjih urah, že konec tedna pa nas čakata nova dva obračuna, tako da bi s torkovim obračunom naše moštvo v osmih dneh odigralo kar štiri tekme," so odločitev, zakaj ne bodo v Podmežakli zaigrali v polni bojni odpravi, obrazložili v klubu.

Tako Ljubljančani kot Jeseničani v domačem prvenstvu letos še ne poznajo poraza, zmaji so premagali Bled, Maribor in kranjski Triglav, hokejisti iz Zgornjesavske doline pa so bili boljši od Celjanov, Založanov, Mariborčanov in Triglavanov. Zadnji dve ekipi se bosta za točke državnega prvenstva prav tako udarili v torek.

Ne spreglejte