Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 4. 2014,
23.34

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Miha Logar Marcel Rodman Matjaž Kopitar slovenska hokejska reprezentanca

Četrtek, 10. 4. 2014, 23.34

7 let, 12 mesecev

Debitant Logar po zadetku na premierni tekmi: Bilo je popolno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po zmagi Slovenije nad Avstrijo s 3:2 je bil eden od bolj veselih hokejistov Miha Logar, ki je že na premierni tekmi članske reprezentance zadel. Mladi branilec je bil natančne za 2:0.

Matjaž Kopitar, selektor: Videlo se je, da nekateri že nekaj časa niso igrali tekem. Na začetku je bilo kar nekaj grobe igre, ki jo na svetovnem prvenstvu zagotovo ne bodo pustili. S prvo tretjino sem zadovoljen, z vsemi štirimi napadi. V zadnji tretjini smo nekoliko padli. Morda je bila to utrujenost, a to se nam na prvenstvu ne sme zgoditi. Če vodiš z 2:0, je to treba zadržati in tekmo pripeljati do konca. Ne smemo sem potem takole reševati v podaljšku. Mladi na tako visoki reprezentančni ravni še niso prav veliko igrali. A časa ni več veliko. Več bremena bo na prvenstvu sicer na drugih, a tudi oni bodo morali dati svoj delež. O sodnikih pa ne bi preveč razpravljal. Na začetku niso vsega piskali, potem se to stopnjuje in pride čez rob. Ko so pa hoteli stvari umirit, so pa prišle izključitvi, ki so povsem logična posledica.

Marcel Rodman, napadalec Slovenije: Vsekakor je bila najboljša prva tretjina. Hitro smo prevzeli pobudo in jo držali celotno tretjino. V drugem delu smo imeli nekaj ne najboljših menjav. Zadnje tretjine pa nisem igral, tako da je ne morem komentirati. A vseeno, glede na to, da že dolgo nismo igrali tekem, smo veseli zmage. O ne preveč prijateljski igri pa, na koncu je postalo malo grdo. Očitno Avstrijce še malo bolijo olimpijske igre.

Miha Logar, branilec Slovenije: Že tako sem bil vesel, da sem pri svojih letih (18. let, op. a) sploh v članski reprezentanci, potem pa še prvi zadetek na prvi tekmi. Res je bila popolna tekma. Napake se vedno dogajajo, morda so bile tudi zaradi neizkušenosti. Ampak je bila na koncu lepa zmaga.

Ne spreglejte