Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 4. 2017,
15.42

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Intersport

Foto: Siol.net, Intersport in osebni arhivi

Natisni članek

Intersport preobrazba Držim obljubo fitnes Jan Kovačič Matic Kolenc resetworkout advertorial

Nedelja, 9. 4. 2017, 15.42

2 meseca

Urša in Jure z bralci delita nepozabne trenutke svoje preobrazbe: kilogrami in centimetri vidno izginjajo

Vsebino omogoča Intersport

Foto: Siol.net, Intersport in osebni arhivi

Po štirih tednih redne vadbe in boljšega načina prehranjevanja sta Urša in Jure na dobri poti, da za vedno osvojita zdrav življenjski slog. Z nami sta delila nekaj nepozabnih trenutkov svoje preobrazbe.

urša jure intersport matic kolenc držim obljubo | Foto:

Naša nagrajenca Urša Dvoršak in Jure Kozjan v okviru svojega osemtedenskega fitnes programa, ki ga je zanju pripravil Intersport v sodelovanju z osebnima trenerjema Janom Kovačičem in Maticem Kolencem, redno vadita v fitnes centru Fit13, sta tudi doma dejavna in precej časa namenjata treningom. Drug drugega spodbujata in se tako motivirata za večji napredek. Prosili smo ju, da z nami delita nekaj trenutkov svoje preobrazbe, ki poteka že štiri tedne, in vse kaže, da bosta zdajšnjemu življenjskemu ritmu ostala zvesta še kar nekaj časa. "Še veliko dela naju čaka," pravita Urša in Jure.

Sodelujte v nagradni igri! Intersport tudi vam pomaga, da boste lažje postali fit in vam podarja vadbene pripomočke.

Odlični vmesni rezultati

Po prvih tednih vadbe sta že začela čutiti boljšo gibljivost telesa in splošno telesno pripravljenost. "Odkar trenirava z Janom in Maticem, sem tudi na hokejskih treningih veliko bolj učinkovit. Zdaj mi nekateri gibi ne delajo več težav in čisto mimogrede zadenem gol," je povedal Jure, ki je zaprisežen športnik. Dvakrat tedensko igra hokej in teče, zdaj je temu dodal redne treninge z Maticem in Janom. Želi si shujšati za deset kilogramov.

Nad vadbo z osebnima trenerjema in Intersportovimi vadbenimi pripomočki je navdušena tudi Urša, ki si je za poseben izziv zadala predvsem pravilno prehranjevanje. Ni navdušena nad dietami, zato ji je odleglo, ko ji je Jan dejal, da se ni smiselno držati strogih diet. Treba je najti način prehranjevanja, ki nam ustreza vse življenje. Glede jedilnikov je ne skrbi, saj rada kuha in eksperimentira.

Kilogrami in centimetri vidno izginjajo

fitnes intersport držim obljubo vid ponikvar | Foto: Splošno počutje se je pri obeh občutno izboljšalo. Jure se sicer še ni tehtal, vendar Urša pravi, da ima opazno manjši trebuh. Urša ima po štirih tednih dobre štiri kilograme manj, manjši trebuh in ožja stegna. "Počutim se vrhunsko, tudi malo bolje spim. Vseeno naju čaka se veliko dela!"

intersport logo | Foto: Intersportov moto je Več telovadim in hodim v fitnes. Zdaj bo ta moto na poti do vrhunskega počutja in več samozavesti vodil tudi naša nagrajenca Uršo Dvoršak in Jureta Kozjana. Se jima boste pridružili?

#DržimObljubo: Urša in Jure dokumentirata svojo pot preobrazbe

Uspešen trening je odvisen od odličnih trenerjev …

Imava res super trenerja, pravzaprav najboljša: Matica Kolenca in Janija Kovačiča. Skupaj vadimo od dva- do trikrat tedensko.

Več Janovih nasvetov glede vadbe in zdrave prehrane lahko spremljate na spletni strani njegove vadbe Resetworkout ali na njegovem Facebooku.

fitnes intersport držim obljubo vid ponikvar | Foto:

… in odličnih vadbenih pripomočkov

Intersport naju je tako dobro opremil, da res vadiva z veseljem.

fitnes intersport držim obljubo vid ponikvar | Foto:

Prihaja najin čas, čas za trening

Vadba s pripomočki je veliko bolj zanimiva. Na razpolago imava toliko pripomočkov, da nikoli ne zmanjka idej. Po ogrevanju in valjčkanju se mučiva s kolebnicami, delava plank s potegom elastike, počepe s kettlebelli in upogibe trupa z dvigom žoge. Za zdaj nama gre dobro, opažava, da sva po vadbi vedno manj utrujena. Sama vadiva od dva- do trikrat tedensko.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Juretu so najbolj všeč valjčki in kettlebelli, Urši pa žoga, elastike in valjčki.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Svež zrak in dobra družba

Tudi v soboto treniramo. Kot vedno, bilo je res vrhunsko. Z Maticem smo se iz Mosteca, kjer smo precej časa namenili vadbi na trim stezi, odpravili na Rožnik.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Jure ima nekaj težav pri vajah, kjer je nujna večja gibljivost, Urša pa je malce slabša pri vojaških vajah.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Končno se je ogrela tudi narava

Z vadbenimi pripomočki se odpraviva tudi na trening na prostem. Ob lepem vremenu tako vedno več prostega časa preživljava zunaj, kjer najraje delava s trakovi, kolebnico in utežmi.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Zmenki v fintes centru Fit13 trikrat na teden so vedno zabavni in delovni

Takole smo se včeraj zabavali Matic Kolenc, Urša Dvoršak in Jure Kozjan. Matic naju vsakič preseneti z novimi vrstami vaj. Najbolj navdušena sva nad valjčkanjem, ki sprosti mišice in napetosti v telesu.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

Najina trenerja sta tudi najina prehranska strokovnjaka

Vadbo sva nadgradila z nekaterimi spremembami v jedilniku. Tako veliko več pozornosti namenjava pripravi obrokov, predvsem pa skrbiva, da pijeva dovolj tekočine.

Zvečer pripravim večerjo in kosilo, ki ga dam v posodice, da ga lahko odneseva v službo. Jaz imam občasno željo po sladkem, seveda zvečer. Potem pripravim grški jogurt z gozdnimi sadeži ali jagodami. Sadje pokuham in dodam malo kokosovega sladkorja, sukrina ali riževega sladila. Skuham tudi veganski puding v riževem mleku in prav tako dodam sadje.

intersport držim obljubo kolaž | Foto:

S katerimi pripomočki vadita Urša in Jure?

- gimnastična žoga Energetics,

- gimnastična podlaga Energetics Yoga,

- par uteži Energetics Dumb,

- fitnes trak Energetics Band Clip,

- uteži kettlebell,

- kolebnica in

- valjček.

Intersport je nagrajenca opremil tudi z oblačili za trening, v katerih se bosta v telovadnici dobro počutila, tako da bosta vso svojo pozornost lahko posvetila ciljem.

Tudi vi lahko držite svojo obljubo in se pripravite na celovito življenjsko preobrazbo. V Intersportu lahko najdete vse pripomočke za uspešen trening.

Intersport podarja vadbene pripomočke

intersport pripomočkui | Foto:
Nagrajenka prvega tedna je: Barbara Likar.
Nagrajenka drugega tedna je: Marinka Groznik
Nagrajenec tretjega tedna je Marko Knez

Čestitamo!

Odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju! Sodelujete lahko do 24. aprila.

Ne spreglejte